Italië in eigen huis tegen Duitsland

Italië in eigen huis tegen Duitsland

04-06-2022

Het moet gezegd worden dat het weekend er de laatste weken toch anders uitziet. Geen Eredivisie voetbal meer. Geen La Liga en ook geen spectaculaire potjes in de Premier League. Het is dat er nog wat interlandvoetbal op het programma staat, maar wat ons betreft mag de zomerstop zo snel mogelijk weer voorbij zijn. Er gaat weinig boven het voetbal in de landelijke competities en het aanmoedigen van je favoriete club. Tot dan toe moeten we het doen met potjes in de Nations League. In het artikel van vandaag gaan we het hebben over Italië – Duitsland en Hongarije – Engeland. En wie weet geven wij jou wel dé tip voor een extra leuk weekend.

Italië – Duitsland

Oei de loei, wat kreeg Italië even een klap te verwerken door de 3-0 nederlaag tegen Argentinië. Waar het een tijdlang leek dat Italië de wereld aan het veroveren met onder andere een Europees Kampioenschap, gaat het de laatste maanden alleen maar bergafwaarts. Doodzonde, aangezien een WK zonder de Italianen toch anders is. En dan moeten ze het vanavond ook nog eens opnemen tegen Duitsland. Zoals we van de Duitsers gewend zijn, hebben ze een zorgeloze kwalificatie voor het WK achter de rug.

Doelpunt Duitsland – eerste helft

Duitsland staat over het algemeen bekend als een ploeg die vrij makkelijk het net vindt. Zo maakten ze in de 7 van de laatste 9 wedstrijden zelfs al in de eerste helft al een goal. Gezien de klap die Italië heeft gehad en het feit dat Duitsland altijd op de aanval speelt, verwachten wij dat dit ook vanavond gaat gebeuren. De quotering voor een goal voor rust van Duitsland ligt bij bet365 op 2,00.

Duitsland gaat winnen

Als we kijken naar de selectie van Italië, dan lijkt het erop dat de rek er op de een of andere manier uit is. Het is niet zo dat ze tijdens het afgelopen EK nu een aantal absolute sterspelers hadden, maar toch klopt er iets niet. Daarnaast moet gezegd worden dat dragende spelers als Jorginho, Bonucci en de inmiddels afgezwaaide Chiellini ook niet hun allersterkste jaar achter de rug hebben. Om die reden verwachten wij dat Duitsland vanavond wel eens kan gaan winnen in Italië. Een inzet op een overwinning voor Duitsland lijkt dan ook geen gekke gedachte. De quotering die je hiervoor bij TOTO krijgt ligt op 2,33.

Hongarije – Engeland

De tweede wedstrijd van deze poule gaat tussen Hongarije en Engeland. Een wedstrijd tussen respectievelijk de nummer 40 en 5 van de FIFA wereldranglijst. Over wie de favoriet is hoeven we het daarom ook niet te hebben. Sowieso timmert Engeland de laatste jaren lekker aan de weg met een finaleplaats op het afgelopen EK als gevolg. Een overwinning lijkt dan ook een zekerheidje voor de ploeg van Gareth Southgate. Aangezien de quotering hiervoor maar rond de 1,.40 schommelt, gaan we het ergens anders zoeken.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden van Engeland leveren met enige regelmaat de nodige doelpunten op. In 75% van de laatste 12 wedstrijden werden er namelijk meer dan 2,5 doelpunten gemaakt. Met de 10-0 overwinning tegen het nietige San Marino als uitschieter. Gezien het einde van de competitie is genaderd en de spelers waarschijnlijk net iets meer vermoeid dan normaal zijn, verwachten wij dat er juist in deze fase de nodige goals gaan vallen. Voor meer dan 2,5 doelpunten ligt de quotering bij Jack’s op 2,02.

Meer dan 1,5 schoten Mason Mount

Eén van de smaakmakers van Engeland is Mason Mount. De ex-speler van Vitesse is steevast basisspeler bij Chelsea en staat ook bij Engeland vaker wel dan niet geposteerd in de eerste elf. In alle competities van dit jaar komt Mount uit op gemiddeld 2 schoten per wedstrijd. Daarbij was hij in zijn 5 laatste wedstrijden voor Chelsea extreem gebrand op een goal, aangezien hij tijdens die wedstrijden gemiddeld 4,2 keer richting doel schoot.

Uiteraard is een wedstrijd in het nationale team anders. Toch zegt het iets over zijn drang naar de goal van de laatste tijd. In de eerdere uitwedstrijd tegen Hongarije van een jaar geleden kwam hij overigens tot 2 schoten. Een voorbode voor succes dus. Om deze redenen denken wij dat hij vanavond meer dan 1,5 schoten gaat lossen. De quotering hiervoor ligt bij BetCity.nl op 1,85.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën