Johan Cruijff Schaal - de wedtips

Johan Cruijff Schaal - de wedtips

03-08-2023

Het heeft weer even mogen duren, maar het Nederlandse voetbal gaat vandaag godzijdank weer van start. We trappen het seizoen, zoals bekend, af met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Hierin neemt landskampioen Feyenoord het op tegen bekerwinnaar PSV Eindhoven. Frappant genoeg wordt deze wedstrijd afgewerkt in de Johan Cruijff Arena, waardoor het voor Ajax wellicht extra pijnlijk is dat zij geen deelnemer zijn. Welke ploeg is de zomer het beste doorgekomen? En wint Peter Bosz dan eindelijk zijn eerste prijs? Wij vertellen je meer over Feyenoord - PSV en geven je 3 wedtips.

Feyenoord - PSV

Door de Europese verplichtingen van PSV wordt de Johan Cruijff Schaal dit jaar op vrijdagavond afgewerkt. De Brabanders strijden volgende week met Sturm Graz om een plekje voor de play-offs voor de Champions League. Bij PSV is het vooral afwachten hoe het vertrek van Xavi Simons wordt opgevangen. Staat Noa Lang er direct? En hoe doet spits Pepi het? Feyenoord verloor Orkun Kokcu en Szymanski, twee ijzersterke middenvelders die hun heil ergens anders zochten. Daar tegenover staat het aantrekken van Zerrouki, Stengs, Beelen en Van den Belt. Weet Feyenoord de sterke vorm van vorig jaar door te zetten en winnen zij voor de vierde keer de Johan Cruijff Schaal?

Meer dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vandaag een wedstrijd met minimaal 2 doelpunten. De reden hiervoor is eigenlijk eenvoudig. In de laatste 4 duels werden er namelijk telkens minimaal 4 goals gemaakt. Met als absolute uitschieter de 4-3 zege van PSV op Feyenoord in het Eredivisie seizoen 2022-2023. Aangezien beide ploegen nog niet geheel compleet zijn en we eigenlijk nog in de voorbereiding zitten, verwachten wij een wedstrijd met veel goaltjes. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 1,76 op.

Check de actuele Johan Cruijff Schaal odds in onze Oddsvergelijker.

Beide teams scoren - JA

Naast een flink aantal doelpunten gaan wij absoluut voor beide teams scoren. Dit lijkt een zekerheid, aangezien dit voorkwam in 90% van de laatste 10 wedstrijden. Alleen tijdens de 0-4 zege van Feyenoord op PSV in het seizoen 2021-2023, lukte het maar 1 van de ploegen om te scoren. Het kan dan ook absoluut geen kwaad hier een iets hoger bedrag op in te zetten. Beide teams scoren levert je bij Circus een quotering van 1,60 op.

Check de actuele Johan Cruijff Schaal odds nu in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Santiago Giménez

Wij hebben ook dit jaar weer het volste vertrouwen in een uiterst succesvol seizoen van Santiago Giménez. De altijd hardwerkende Mexicaanse goaltjesdief scoorde er vorig seizoen in de 2e seizoenshelft lustig op los en kroonde zich tot een zeer gewild target op de transfermarkt. Bovendien maakte hij de winnende treffer in de finale van de Gold Cup, waarmee hij Mexico de titel bezorgde. Wellicht neemt hij ook de penalty's nu Kokcu een transfer heeft gemaakt. Wij gaan opnieuw voor een goal van Giménez. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,55 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën