Kan Ajax weer winnen?

Kan Ajax weer winnen?

08-10-2022

Het weekend is aangebroken en dat betekent dat we ons weer gaan opmaken voor het nodige spectaculaire binnen- en buitenlandse voetbalwedstrijden. Vandaag gaat Ajax op jacht naar eerherstel na de beschamende nederlaag tegen Napoli. Kunnen zij bij FC Volendam na 4 wedstrijden zonder winst weer eens winnen? In Engeland zien we dat Manchester City Southampton ontvangt, waarna we tot slot een klein stapje richting La Liga maken. Hier gaat regerend landskampioen Real Madrid op bezoek bij Getafe. Wij bereiden je voor op alle drie de wedstrijden en geven je per wedstrijd één wedtip.

FC Volendam - Ajax

Het rommelt in Amsterdam. Dat is nu eenmaal wat er gebeurd als er een paar wedstrijden op rij niet worden gewonnen. Daarnaast moet ook gezegd worden dat het spel enigszins om te janken is, waardoor overwintering in de Champions League zo goed als een utopie is. En dat moeten ze ook nog op bezoek bij FC Volendam, een wedstrijd die de ploeg van Alfred Schreuder absoluut niet mag verliezen. De Volendammers staan momenteel op doelsaldo onderaan en wisten geen van de laatste 5 Eredivisie wedstrijden te winnen. Kan de ploeg van ex-Ajacied Wim Jonk Ajax nog verder in de problemen drukken?

Minder dan 3,5 doelpunten

Ajax is zoals gezegd absoluut bezig aan een zeer matige reeks. Hierin weten de Amsterdammers, in tegenstelling tot normaal, ook maar weinig te scoren. Zo werd er in de laatste 4 wedstrijden geen enkele keer meer dan 1 doelpunt gemaakt door de recordkampioen. Tel hierbij op dat FC Volendam ook moeizaam het net weet te vinden en we kunnen concluderen dat we niet al te veel goals mogen verwachten. Wij gaan voor minder dan 3,5. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,80 op.​

Manchester City - Southampton

We gaan snel door naar de Premier League. Waar we gisteren helaas weinig hebben kunnen melden over buitenlands voetbal, staat er vandaag weer genoeg moois op de het programma. Het Manchester City van Pep Guardiola verkeert in bloedvorm. Vandaag ontvang ‘City’ Southampton, de ploeg van Ralph Hasenhüttl die juist niet in vorm is. De ploeg verloor 4 van de laatste 5 wedstrijden en is momenteel terug te vinden op een 16e plek. Kunnen The Saints verrassen of neemt Manchester City voor minimaal één dag de koppositie in de Premier League over?

2 of meer treffers Erling Braut Haaland

Er staat momenteel geen enkele maat op Erling Braut Haaland. De spits was trefzeker in 9 van zijn laatste 10 wedstrijden, waarbij de teller dit seizoen inmiddels al is opgelopen tot 20 treffers. BI-FUCKING-ZAR!! Wij verwachten dat hij ook vandaag zijn voeten weer laat spreken en gaat scoren. En meer dan één keertje zelfs. Zeker omdat The Citizens erg vaak scoren. Twee of meer doelpunten van Erling Braut Haaland levert je bij Circus een quotering van 2,75 op. Zettuh toch?!

Getafe - Real Madrid

Tot slot richten wij ons op De Koninklijke uit Madrid. Na het gelijkspel tegen Osasuna van vorig week, is Real Madrid geen koploper meer van La Liga. Deze is toch enigszins verrassend overgenomen door Barcelona. Om de druk op de Catalanen op te voeren moet Real Madrid vanavond winnen van Getafe. Je weet wel, die ploeg met al die strontvervelende spelers. Getafe staat momenteel op een 14e plaats, een plek waar zo’n schopploeg eigenlijk ook hoort te staan. Dat deze wedstrijd absoluut geen eitje is voor Real Madrid, moge duidelijk zijn. De laatste twee edities in het Stadion Coliseum Alfonso Pérez werden namelijk niet gewonnen. Kunnen de Azulones opnieuw stunten tegen de grootmacht?

Beide Teams Scoren - JA

Zoals gezegd heeft Real Madrid het niet gemakkelijk op bezoek bij Getafe. En ook al wint Real Madrid bijna elke wedstrijd dit seizoen, er wordt bijna altijd wel een tegendoelpunt geïncasseerd. Wij denken daarom dat dit ook vanavond gaat gebeuren. Al gaan we er daarbij wel vanuit de Real Madrid er ook minimaal eentje maakt. Dit kunnen we kort samenvatten in de vorm van Beide Teams Scoren - JA. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,96 op.

GLORY COLLISION 4

Vanavond is er ook nog een prachtig evenement in de Gelredome. Badr Hari en Alistair Overeem nemen het tegen elkaar op in de ring tijdens GLORY COLLISION 4. In dit artikel keken wij al vooruit naar de quoteringen van de bookmakers en wie de meeste kans maakt. Bij Circus krijg je 50x je inzet als nieuwe speler voor een overwinning van Badr Hari. Als je nog geen account hebt, kun je dit dus niet laten liggen! Maak een account aan via deze link en profiteer snel!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën