Kan United weer winnen?

Kan United weer winnen?

02-05-2022

Na een enerverend weekend met opnieuw een aantal beslissingen, lees Real Madrid, zijn er nog voldoende competities waar de spanning enorm hoog is. Wat te denken van de Premier League, waar Liverpool en Manchester City maar blijven winnen? Ook het aankomende weekend in de Eredivisie wordt er eentje om van te smullen. En dan hebben we tussendoor nog de returns van de Europese wedstrijden. Al met al kunnen we zeggen dat het absoluut smullen geblazen wordt in de maand mei. Om rustig aan te beginnen starten we vanavond met 3 wedstrijden: 1 in de Premier League en 2 in de Bundesliga. Net als elke andere dag geven wij jou voor elke wedstrijd een leuke wedtip.

Manchester United – Brentford

Manchester United… wat moeten we daar nog over zeggen? De toekomstige club van Erik ten Hag ondergaat een dramatische reeks en is daardoor bijna kansloos om volgend jaar Champions League voetbal af te dwingen. Met nog 3 wedstrijden te gaan en het feit dat ze absoluut niet in vorm zijn is het juist zaak dat de ploeg van Cristiano Ronaldo zich in ieder geval kwalificeert voor de Europa League. Tegenstander Brentford ondergaat een goed eerste seizoen op het hoogste niveau en mag zich met nog 4 wedstrijden te gaan zo goed als veilig noemen.

Winst voor United

Je zou zeggen dat het toch een keer weer goed moet vallen. Met de Portugese superster in vorm is United vanavond absoluut de grote favoriet. Precies zoals het hoort te zijn als we naar deze twee clubs kijken. Doordat het de laatste weken erg moeizaam gaat, verwachten de bookmakers dan ook een lastige pot voor The Mancunians. Dit blijkt uit de quoteringen. Voor een overwinning van Manchester United krijg je bij bookmaker TOTO een quotering van 1,76. Vrij aardig, toch?

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

Het lijkt misschien wat vreemd, een Bundesliga wedstrijd op de maandagavond. En dan nog 2 ook. Dit komt door het succes van de Duitse ploegen in de Europa League. Aanstaande donderdag spelen Frankfurt en Leipzig namelijk alweer de returns in de halve finale. Hierbij liggen de kansen hoog, aangezien beide ploegen de heenwedstrijd wisten te winnen. Waar Frankfurt zich vooral zal gaan focussen op de return tegen West Ham, moet Bayer Leverkusen vanavond echt winnen om directe plaatsing voor de Champions League af te dwingen. Ze staan er in ieder geval goed voor.

Meer dan 3,5 doelpunten

Zowel Leverkusen als Frankfurt mogen we wel zien als attractieve ploegen. De laatste 5 onderlinge wedstrijden zorgden dan ook altijd voor een spektakel met veel doelpunten als gevolg. Ook vanavond verwachten wij dit. Naast een aanvallende wil van Die Werkself, verwachten wij ook dat Frankfurt het enigszins rustig aan gaat doet. De quotering voor meer dan 3,5 doelpunten levert je bij Jack’s een quotering van 2,08 op.

Gladbach – Leipzig

Net als het bovengenoemde Frankfurt presteert ook RB Leipzig erg goed op het moment. Zo waren de laatste 5 uitwedstrijden van Leipzig een prooi voor de Oost-Duitsers. En vaak nog met ruime cijfers ook. Gladbach ondergaat een erg tegenvallend seizoen, waarin de prestaties van de afgelopen jaren redelijk teniet zijn gedaan. Ze zijn nu zelfs terug te vinden op een troosteloze 13e plek. Ze zijn veilig, maar hebben eigenlijk niets meer om voor te spelen.

Overwinning voor Leipzig

Aangezien Leipzig absoluut moet winnen om CL te halen, is het seizoen van Gladbach zoals gezegd als een nachtkaars uit aan het gaan. Dit gecombineerd met de huidige vorm in uitwedstrijden doet ons vermoeden dat Leipzig er ook vanavond met de overwinning vandoor gaat en zo terug komt in die o, zo belangrijke top 4. Bij bookmaker Circus ontvang je een quotering van 1,66 voor een overwinning van Leipzig.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën