Komt Bayern München uit de dip?

Komt Bayern München uit de dip?

30-09-2022

De Nations League zit er op. En heel eerlijk vinden we dat voor nu niet zo’n punt. We gaan ons namelijk tot en met het aankomende WK in Qatar opmaken voor een shitload aan wedstrijden uit binnen- en buitenland. Het schema zit lekker volgepropt, waardoor wij weer dagelijks aanwezig zullen zijn met het voorzien van de hopelijk juiste wedtips voor op jouw betslip. Vandaag staat, zoals bijna elke vrijdag, grotendeels in het teken van de vaderlandse Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de twee meest uit het oog springende potjes uitgekozen. Hiernaast staat er ook een topper op het programma in Duitsland. Hier gaat Bayer Leverkusen namelijk op bezoek bij Bayern München. Wij vertellen je meer over de wedstrijd en voorzien van van één wedtip per potje.

PEC Zwolle - Jong Ajax

De meest uit het oog springende wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie is ongetwijfeld die tussen PEC Zwolle en Jong Ajax. PEC Zwolle staat bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie en is redelijk dicht bij winst in de eerste periode. Jong Ajax daarentegen valt altijd op door de aanwezigheid van grote talenten. Daarbij weten we allemaal dat dit vaak ook zorgt voor een grote wisselvalligheid. Zeker in uitwedstrijden tegen op het oog gerenommeerde teams. Met de huidige 10e plek zullen de Amsterdammers niet tevreden zijn. Wij zijn daarom erg benieuwd of het vandaag wel of niet de dag wordt voor het Jong Ajax van John Heitinga.

PEC Zwolle wint & meer dan 2,5 doelpunten

PEC Zwolle wist de laatste twee thuiswedstrijden niet te winnen. Na een 2-2 gelijkspel tegen Willem II was het voor de interlandbreak het matig presterende ADO Den Haag dat PEC Zwolle met 2-1 versloeg. Jong Ajax daarentegen presteert erbarmelijk slecht in uitwedstrijden. De tot nu toe 4 gespeelde duels op vreemde bodem leverde 3 nederlagen en 1 gelijkspel op. Met name de 4-0 nederlaag tegen ADO en de 4-1 nederlaag tegen MVV tonen hiermee aan dat de jongelingen het lastig hebben op bezoek bij sterke ploegen. Wij denken daarom dat PEC Zwolle vanavond hoe dan ook gaat winnen. Daarbij verwachten wij dat er meer dan 2,5 doelpunten in totaal gaan vallen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,75 op. Easy money?

FC Den Bosch - Heracles Almelo

We gaan gauw verder met medekoploper Heracles Almelo. De ploeg van John Lammers verkeert in goede vorm en staat met 19 punten uit 8 wedstrijden op een gedeelde eerste plek met PEC Zwolle. Tegenstander FC Den Bosch begon het seizoen goed met een 2-0 overwinning op ADO Den Haag, maar is inmiddels flink afgezakt. Met 6 punten uit 8 wedstrijden staan zij op een ietwat trieste 18e plaats. Hierdoor lijkt het vrij duidelijk dat de bezoekers vandaag aan het langste eind gaan trekken.

Winst Heracles

Wij verwachten dat Heracles Almelo vandaag ‘gewoon’ gaat winnen. Zeker tegen enigszins laag geklasseerde ploegen gaat dit ze over het algemeen vrij eenvoudig af. Zo wisten ze vorige week eenvoudig met 2-0 te winnen van Helmond, terwijl na een kwartier al met 10 man verder moesten. Wij hebben daarom veel vertrouwen in de Heraclieden. Een overwinning voor Heracles levert je bij TOTO een quotering van 1,67 op.

Bayern München - Bayer Leverkusen

De Bundesliga wordt dit weekend afgetrapt met een klapper. Bayer Leverkusen gaat namelijk op bezoek bij Der Rekordmeister. De thuisploeg kent een voor hun doen matige start van het seizoen en wist maar 3 van de eerste 7 wedstrijden te winnen. Als klap op de vuurpijl werd er in de laatste wedstrijd voor de Nations League met 1-0 verloren op bezoek bij Augsburg. Om over Leverkusen maar de zwijgen. De Champions League deelnemer staat momenteel op een trieste 15e plek en wist tot nu toe pas 1 wedstrijd te winnen. Wat dat betreft zien we een wedstrijd tussen twee ploegen die ver onder hun kunnen presteren.

Bayern München minder dan 2,5 doelpunten

Bayern München is het seizoen zoals gezegd minder prettig begonnen. In augustus werd nog wel met 0-7 en 1-6 gewonnen op bezoek bij Bochum en Eintracht Frankfurt. Echter is die goede vorm als sneeuw voor de zon verdwenen. De laatste 4 wedstrijden in de Bundesliga leverde de ploeg van Julian Nagelsmann namelijk maar 4 doelpunten op. Dit is een gemiddelde van 1 goal per wedstrijd. Daarbij valt op dat Bayern München in de laatste 3 thuiswedstrijden tegen Bayer Leverkusen geen enkele keer meer dan 2 goals wist te maken. Om die reden verwachten wij vandaag dat Bayern minder dan 2,5 doelpunten gaat maken. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,98 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën