Koploper PEC op bezoek in Kerkrade

Koploper PEC op bezoek in Kerkrade

30-01-2023

Het voetbalweekend zit erop en we kunnen concluderen dat de Eredivisie er alleen maar spannender op is geworden. De top 5 is weer dichterbij elkaar gekomen, waardoor er eigenlijk nog niets kan worden gezegd over het kampioenschap. Ook in het buitenland hebben we weer de nodige interessante wedstrijden mogen aanschouwen. Liverpool werd uitgeschakeld in de FA Cup, Bayern München zag RB Leipzig en Borussia Dortmund opnieuw naderen, PSG verspeelde weer punten en Barcelona liep in Spanje opnieuw uit op Real Madrid.

De komende week staat er weer meer dan genoeg op het programma, waardoor we ons absoluut niet hoeven te vervelen. Te beginnen op deze maandag, waarin we Keuken Kampioen Divisie koploper PEC Zwolle in actie zien. In Spanje neemt Villarreal het in eigen huis op tegen Rayo Vallecano, terwijl de Italiaanse Serie A vandaag in het teken staat van Udinese tegen Hellas Verona. Wij bereiden je voor op de wedstrijden en geven je uiteraard drie wedtips.

Roda JC - PEC Zwolle

Natuurlijk beginnen we deze Maandag Preview met wat wedstrijden van eigen bodem. In de Keuken Kampioen Divisie gaat PEC Zwolle, lijstaanvoerder op het tweede niveau van Nederland, op bezoek bij Roda JC. De Zwollenaren kennen een uitstekende fase, waarin het wedstrijd na wedstrijd weet te winnen. Hierdoor is de concurrentie op flinke achterstand gezet en heeft de ploeg van Dick Schreuder inmiddels een voorsprong van 11 punten op de nummer 3. Vandaag gaan zij op bezoek bij Roda JC, de nummer 8 van de ranglijst. Pakt PEC de 9e overwinning op rij?

PEC Zwolle wint zonder tegendoelpunt

Gezien de huidige vorm van beide ploegen kunnen we niet anders stellen dan dat PEC Zwolle deze pot naar de hand gaat zetten. Echter doen wij er gewoon een schepje bovenop, aangezien PEC Zwolle bijzonder weinig tegendoelpunten krijgt wanneer men op vreemde bodem speelt. Sterker nog, de laatste 4 uitwedstrijden van PEC in de KKD eindigden in een overwinning zonder tegendoelpunt. Wij gaan ervan uit dat deze lijn wordt vervolgd. Ook omdat de thuisploeg uit Kerkrade maar 3 keer scoorde in de laatste 4 thuiswedstrijden. PEC Zwolle dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Villarreal - Rayo Vallecano

De tweede wedstrijd die we behandelen gaat tussen Villarreal en Rayo Vallecano, de nummer 5 en 9 van de Spaanse La Liga. Beide ploegen kennen een prima seizoen, waarbij het vooral Villarreal is dat de laatste weken in een uiterst sterke vorm verkeert. Zo werden er maar liefst 13 punten gepakt uit de laatste 5 wedstrijden in de Spaanse competitie. Ondanks het vertrek van Danjuma heeft de ploeg van Quique Setien nog alle zicht op een plek in de Champions League. Voor de bezoekers uit Madrid is het vooral genieten van het feit dat ze niet onderin meedraaien. Kan Vallecano verrassen tegen El Submarino Amarillo?

European Handicap -1 - Villarreal

Je hebt soms van die ploegen die je heel erg liggen. Bij Villarreal geldt dit voor Rayo Vallecano. Zo wist Villarreal de laatste 7 thuiswedstrijden tegen Vallecano allemaal te winnen. Sterker nog, de laatste 4 onderlinge ontmoetingen won Villarreal allemaal met minimaal 2 doelpunten verschil. Dit toont wat ons betreft aan dat Rayo Vallecano vanavond eigenlijk niets te zoeken heeft in het Stadion Estadio de la Cerámica. Wij gaan daarom voor een eenvoudige overwinning met minimaal 2 goals verschil in het voordeel van Villarreal. Een European Handicap -1 voor Villarreal levert je bij bet365 een quotering van 3,00 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Udinese - Hellas Verona

Tot slot richten we ons op de enige wedstrijd die vandaag wordt gespeeld in de Italiaanse Serie A. Hier gaat nummer 18 Hellas Verona op bezoek bij nummer 7 Udinese. De thuisploeg kent een meer dan prima seizoen dat doet denken aan de glorietijden waarin Antonio Di Natale nog in de spits stond. De bezoekers uit Verona kennen een dramatisch seizoen en vechten koste wat het kost voor handhaving op het hoogste niveau van Italië. Daarin lijkt het vertrek van Sofyan Amrabat de ploeg uit de meest romantische stad van Italië absoluut geen goed te hebben gedaan. Weet Hellas Verona aansluiting te vinden bij nummer 17 Spezia? Of mengt Udinese zich nog nadrukkelijker in de strijd om Europees voetbal?

Minder dan 2,5 doelpunten

Ondanks het feit dat de Italiaanse Serie de laatste jaren aan sensatie heeft gewonnen, zijn er van die wedstrijden die vaak zonder al te veel spektakel zitten. Eén van die wedstrijden is die tussen Udinese en Hellas Verona. Ondanks dat er meer dan genoeg op het spel staat, wil het beide ploegen vaak niet lukken veel te scoren tijdens onderlinge ontmoetingen. Zo werd er in 6 van de laatste 8 wedstrijden tussen beide ploegen niet meer dan 2 keer gescoord. Enkele uitzonderingen daar gelaten dus! Wij gaan toch weer volop mee in deze lijn en verwachten minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,86 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën