Kwalificeert Oranje zich voor het WK?

Kwalificeert Oranje zich voor het WK?

12-11-2021

Vorig weekend waren we niet in al te beste doen. Onze wedtips waren zorgvuldig uitgekozen, maar we kampten met typisch Hollandse tegenwind. Ja, jongens, de winter staat weer aan de deur te kloppen. Het zat ietwat tegen. AZ verloor uiteindelijk, op geheel Duitse wijze, in de 92e minuut. FC Utrecht liet het afweten tegen Vitesse en Mazraoui kon geen potten breken tegen Go Ahead Eagles. Ook zijn teamgenoten lieten niets zien: het werd 0-0 in Amsterdam. Ook die weekenden zitten er soms tussen, maar de focus ligt altijd op de lange termijn. Met goed bankroll management kun je deze verliezen controleren en op lange termijn gewoon winstgevend spelen.

Lage quoteringen bij de grote landen

Onze volgers van het eerste uur weten het al: bij OddsBeater zijn wij geen fan van interlands. Over het algemeen is het maar een hinderlijke onderbreking van al het moois dat clubvoetbal te bieden heeft. Tot overmaat van ramp wordt er ook nog een lockdown aangekondigd, waardoor er maar weinig positiefs overblijft voor dit weekend.

Kop op, we gaan er toch nog iets van proberen te maken. Een snelle scan over de quoteringen laat zien dat er met een doodgewone 1X2-weddenschap weinig te verdienen valt. Denemarken (1,04), Engeland (1,11), Hongarije (1,01), Noorwegen (1,14), Turkije (1,01), België (1,04) en Frankrijk (1,05) –we kunnen er niet eens een lekker rijtje van maken. Combineer je deze landen, dan krijg je slechts 1,47 keer je inzet. Gaat nergens over.

Nederland op weg naar Qatar 2022

Nederland kan zaterdagavond een megastap zetten als het de uitwedstrijd wint van Montenegro. Ook hier geeft de bookmaker een lage quotering voor, dus focussen wij ons op andere zaken.

In de vijf wedstrijden dat Louis van Gaal de scepter zwaait, is de ploeg defensief een stuk sterker geworden. Montenegro is uitgespeeld en heeft niets meer te winnen. Voor Nederland telt maar één ding: de overwinning. Wij verwachten dat Montenegro te zwak is om een resultaat te halen en Nederland zal de wedstrijd vanaf het begin naar eigen hand zetten. De tip? Nederland wint en houdt de nul. Hiervoor krijg je een quotering van 1,90 bij bet365 en dat is wat ons betreft de moeite waard.

Turkije gaat voor zijn laatste kans

Wij rekenen erop dat Nederland de laatste wedstrijd tegen Noorwegen minimaal een gelijkspel uit het vuur sleept. Dit scenario biedt Turkije nog enig perspectief, want zij kunnen zich nog kwalificeren voor de play-offs. Ze moeten dan wel zorgen dat de laatste twee wedstrijden gewonnen worden én dat er flink gescoord wordt. Het eerste slachtoffer van de Turken zijn de semi-profs van Gibraltar.

In eigen huis (nee, we zullen het woord heksenketel niet in de mond nemen) is het de noodzaak voor de Turken om veel doelpunten te maken en da’s geen onmogelijke opgave. Als de Turken meer dan 5,5 keer het net treffen, levert jou dat een quotering van 2,25 op. Wil je écht voor goud gaan, dan kun je ook inzetten op meer dan 6,5 of zelfs 7,5 doelpunt. Uiteraard is het risico hoger, maar wij zien het niet als onhaalbaar.

Drie KKD-wedstrijden op zondag

Gelukkig is er ook nog wat competitievoetbal te vinden in ons eigen landje en het zijn niet eens de minste wedstrijden! De Keuken Kampioen Divisie is altijd een feestje, dus nemen wij ook nog even een kijkje bij deze wedstrijden.

ADO Den Haag neemt het thuis op tegen VVV Venlo. Op de ranglijst bedraagt het verschil slechts vier punten, maar VVV zit in een gigantisch wak op het moment. Van de laatste negen wedstrijden werden er slechts twee gewonnen en dat is droevig te noemen. ADO gaat deze pot in eigen huis binnenslepen en daar staat een mooie quotering tegenover: 1,73.

Excelsior is, met topscorer Dallinga als productieve factor, bezig aan een uitstekend seizoen en zij bivakkeren op een mooie tweede plaats. De Rotterdammers nemen het thuis op tegen Almere City en daar is het eigenlijk wachten tot trainer Gert-Jan Verbeek de laan uit wordt gestuurd. De ambities van Ally reiken verder dan de huidige 18e plaats en dus moet er iets gebeuren. Bookmaker TOTO geeft je gek genoeg een quotering van 2,06 voor een overwinning van Excelsior en dat is een prachtige verdubbelaar, zo voor het sluiten van het weekend.

Een quotering van 5.00 als Nederland wint

Bookmaker BetCity.nl biedt jou een mooie mogelijkheid om een makkelijke manier geld te verdienen. Maak jij een account aan bij BetCity.nl via deze link dan krijg je een verhoogde quotering op een overwinning van het Nederlands elftal. Je kunt maximaal 5 euro inzetten, maar dat zijn toch 20 makkelijk verdiende euro's!

Speel jij nou liever bij bet365, dan is dat ook geen enkel probleem. Als je een nieuw account aanmaakt bij bet365 dan krijg je een gratis weddenschap tot €100, afhankelijk van je stortingsbedrag. Registreren kan via deze link. 

De mensen achter OddsBeater zijn je erg dankbaar als je klikt via onze website, dan houden wij er zelf ook nog iets leuks aan over. Zo kunnen wij deze website onderhouden en jullie voorzien van mooie content.

Fijn weekend en geniet ervan!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën