La Liga en Serie A voetbal

La Liga en Serie A voetbal

17-10-2022

Het weekend zit erop en wat hebben we genoten van een aantal waanzinnige wedstrijden met spelers van het hoogste niveau. De komende week staat er geen Europees voetbal op het programma. Wel is er een gehele speelronde in de Premier League en La Liga en worden er onder andere in Duitsland en Nederland wedstrijd in het bekertoernooi afgewerkt. Hou dus ook de komende dagen onze website en socials goed in de gaten voor de laatste wedtips en voorbeschouwing op al het nationale en internationale topvoetbal. Zo ook vandaag! Vandaag staan er twee Serie A potjes op het programma, terwijl in Spanje het Villarreal van Arnaut Danjuma gaat spelen tegen Osasuna. In dit artikel lees je meer over de wedstrijden en vind je 3 tips die jij kunt toevoegen aan jouw betslip.

Villarreal - Osasuna

De eerste wedstrijd van vandaag is die tussen Villarreal en Osasuna. Beide ploegen staan op een respectievelijke 9e en 8e plek, waardoor de onderlinge verschillen tot nu toe nog niet al te groot zijn. Osasuna heeft een puntje meer en pakte onlangs zelfs een punt tegen het ijzersterke Real Madrid. Dit is tot nu toe dan ook pas het enige puntverlies dat De Koninklijke geleden heeft. Villarreal presteert eigenlijk iets onder hun kunnen, zeker na wat we de afgelopen jaren zoal van The Yellow Submarine hebben gezien. Gelukkig voor ons is Arnaut Danjuma wel weer van de partij. De aanvaller tobde een lange tijd met vervelende blessures, maar lijkt net op tijd weer fit te zijn voor het aankomende WK in Qatar. Weet de oud speler van NEC Nijmegen zijn vorm op tijd terug te pakken?

Dubbele Kans Osasuna - X2

Osasuna presteert dit seizoen misschien wel boven kunnen. Daarbij lijkt het of Villarreal wel een ploeg is die de ploeg uit Pamplona goed ligt. De laatste 3 ontmoetingen werden namelijk alle drie gewonnen door Osasuna. Sterker nog, hier zaten twee overwinningen bij in het stadion van Villarreal. De recente onderlinge geschiedenis, het feit dat Osasuna hoger staat dan Villarreal en het knappe resultaat bij Real Madrid zorgen ervoor dat wij kansen zien voor Osasuna. Hierin zien wij een dubbele kans X2 voor Osasuna als een goede bet. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,16 op.

Sampdoria - AS Roma

Kunnen we de tijden nog herinneren dat Sampdoria een club van wereldformaat was? Dit is al een tijdje verleden tijd, maar wat er dit seizoen gebeurt is schandalig te noemen. De ploeg uit Genua staat momenteel onderaan in de Serie A met 3 punten uit 9 wedstrijden. Een bijzonder zwakke prestatie van de ploeg van oud-Inter speler Dejan Stankovic. En dan komt ook nog eens AS Roma op bezoek, de ploeg die tegen een Champions League plek aanhikt en onlangs zelfs op bezoek bij Inter Milan wist te winnen. Een tegenvaller was overigens wel de nare blessure van Paulo Dybala. Hierdoor is het ook nog maar de vraag of we de Argentijn op het aankomende WK gaan zien.

Minder dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden tussen Sampdoria en AS Roma worden vaak gespeeld op het scherpst van de snede, waarbij beide ploegen elkaar niet veel ontlopen. Bovendien wordt er erg weinig gescoord. Van de laatste 7 onderlinge wedstrijden was er maar eentje waarin meer dan 2,5 keer werd gescoord. Wij verwachten dat deze lijn een vervolg krijgt. 

. levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op. Niet slecht toch?

Lecce - Fiorentina

Tot slot maken we ons op voor de wedstrijd tussen Lecce en Fiorentina. Het lijkt een niet al te spetterende pot vol topvoetbal te worden, aangezien we het hebben over de nummer 16 en 13 van de Serie A. Vooral voor de uitploeg is dit bijzonder matig te noemen. De 4-0 thuisnederlaag tegen Lazio van onlangs bewees maar weer eens dat Fiorentina niet meer is wat het was. Desondanks wist La Viola afgelopen donderdag knap met 5-1 te winnen van het Schotse Hearts. Geeft dit dan het vertrouwen dat Fiorentina nodig heeft? De thuisploeg, een promovendus, wist dit seizoen nog niet te winnen in thuiswedstrijden en is naarstig op zoek om het publiek eindelijk eens een keer op de bank te krijgen.

Dubbele Kans voor Lecce - 1X

Lecce verloor pas 1 van de de 4 thuiswedstrijden in dit seizoen. Dit was tijdens de eerste speelronde, waarop Inter Milan op bezoek kwam. De drie wedstrijden hierna werden allemaal gelijk gespeeld. Fiorentina wist dit seizoen pas 1 punt te pakken uit de 4 gespeelde uitwedstrijden. Wat dat betreft lijkt het een lastige opgave voor Fiorentina om überhaupt te winnen op vreemde bodem. Wij zien dit ook vanavond niet gebeuren. Een dubbele kans 1X voor Lecce levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,78 op. Speel je met ons mee?

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën