Liverpool uit tegen Brentford

Liverpool uit tegen Brentford

02-01-2023

Na een week vol succesvolle tips, liet de data het gisteren afweten. PSG dat even flink op de broek kreeg en een Tottenham Hotspur dat verrassend ten onder ging tegen Aston Villa. Het hoort er nu eenmaal bij. Ook vandaag gaat we vrolijk door met het analyseren van voetbalwedstrijden en het voorzien van wedtips. Dit is immers hetgeen waarin wij de grootste lol hebben. We vinden het dan ook geweldig dat jij de previews elke keer weer leest. Vandaag gaat Liverpool op bezoek bij Brentford en hebben we twee potjes uit de Ligue 1 voor je uitgezocht. Succes!

Brentford - Liverpool

We beginnen deze Maandag Preview met het treffen tussen het verrassend sterke Brentford en Liverpool. Het is het treffen tussen de nummer 10 en 6 van de Engelse Premier League, waarbij Liverpool de weg omhoog lijkt te hebben gevonden. Brentford presteert voor hun doen fenomenaal. De afgelopen twee wedstrijden pakten zij 4 punten tegen Tottenham Hotspur en West Ham United, waardoor ze inmiddels een beetje afstand van de gevreesde degradatiestreep hebben genomen. Kunnen zij ook Liverpool verrassen?

Liverpool wint & beide teams scoren

Wij zien dat Liverpool de laatste tijd beter in z’n vel zit. Wedstrijden op vreemde bodem worden eindelijk gewonnen, waardoor er inmiddels 12 punten uit de laatste 4 potjes zijn behaald. Ze zullen ongetwijfeld weten dat je Brentford verre van moet onderschatten. Gezien de laatste potjes van Liverpool verwachten wij dat zij gaan winnen, maar wel minimaal 1 tegendoelpunt incasseren. Een resultaat dat zij in de laatste 4 wedstrijden wisten te behalen. Liverpool wint & Beide teams scoren levert je bij Jack’s een quotering van 2,85 op.

Montpellier - Olympique Marseille

We gaan snel door naar de Ligue 1, waar Olympique Marseille het gaat opnemen tegen Montpellier, de landskampioen van het jaar 2012. We zien dat Olympique Marseille op een 3e plek staan, een plek die je enigszins kunt verwachten van L’OM. Montpellier staat na 16 wedstrijden op een 13e plaats. Zij zullen ongetwijfeld al blij zijn als ze niet in degradatienood komen. Montpellier is al drie wedstrijden ongeslagen, terwijl Marseille de laatste drie potjes in Ligue 1 wist te winnen. Kortom, een treffen tussen twee ploegen die er lekker in zitten.

Olympique Marseille wint & beide teams scoren

Wij hebben het volste vertrouwen in Olympique Marseille. We hebben afgelopen week getipt dat zij de thuiswedstrijd tegen Toulouse zouden gaan winnen met minimaal één tegendoelpunt. Nu is elke wedstrijd anders, dat weten wij ook. Toch zien we dat de wedstrijden van Marseille in Montpellier de laatste jaren uiterst doelpuntrijk zijn, waarbij Marseille het simpelweg goed doen. Daarom denken wij dat Marseille gaat winnen met minimaal 1 tegendoelpunt. Olympique Marseille dat wint & Beide teams scoren levert je bij Unibet een quotering van 3,50 op.

Stade Rennes - Nice

Er was een tijd dat we met z’n allen reikhalzend uitkeken naar de wedstrijd van Nice. Met spelers als, Kluivert, Sneijder, Stengs en Balotelli was het namelijk een interessant ploegje. Momenteel zien we vooral Pablo Rosario nog in beeld. Nice is enigszins afgezakt in Frankrijk, wat resulteert in een huidige 10e positie. Vanavond neemt Nice het op tegen Stade Rennes, de ploeg die het de laatste jaren zo geweldig doet. Ook dit jaar zijn ze opnieuw volop in de race voor een Champions League ticket. Ze staan momenteel 5e, met maar twee puntjes minder dan de nummer 3. Kan Rennes de favorietenrol van vandaag waarmaken? Of sleept Nice er een puntje uit?

Meer dan 2,5 doelpunten

We kunnen vandaag redelijk simpel zijn in onze voorspelling voor Stade Rennes - Nice. De thuisploeg wist namelijk 7 van de laatste 7 thuiswedstrijden eenvoudig in winst om te zetten. Nice daarentegen won maar 3 van de 8 uitduels. Wij verwachten daarom dat Stade Rennes vanavond met de drie punten aan de haal gaat en daarnaast denken wij dat er meer dan 2,5 doelpunten worden gescoord. In die laatste 7 gewonnen potjes, werd er namelijk ook telkens meer dan 2,5 keer gescoord. Meer dan 2,5 doelpunten tijdens Rennes - Nice levert je bij bet365 een quotering van 1,91 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën