Louis van Gaal als trainer van Telstar

Louis van Gaal als trainer van Telstar

24-09-2021

Het is vrijdag, het weekend is in zicht en deze weekend preview gaat jou helpen om er een succesvol weekend van te maken! Vorige week voorspelden wij dat Ajax zonder tegendoelpunt zou winnen en dat AZ niet van Heracles ging winnen, en zo geschiedde. De correct score fun bet op PSV-Feyenoord ging de mist in, maar dat was ook een long shot. De TOTO Specials waren weinig succesvol – niet iedereen had er zin in helaas. Almere City verloor behoorlijk kansloos, dus die gooien wij vanaf nu op de blacklist! Kortom: gemixte resultaten. En daarom zijn wij dit weekend extra gemotiveerd om weer eens lekker te gaan harken!

Veel duidelijke favorieten op de zaterdagavond

Vanavond is er geen enkele Eredivisiewedstrijd, dus is het programma op zaterdag des te mooier. Ajax neemt het thuis op tegen FC Groningen en is de torenhoge favoriet. Voor een overwinning van de Trots van het Noorden krijg je maar liefst een quotering van 39,00 en dat vinden we – voorzichtig uitgedrukt – vrij hoog. Ook Feyenoord is de grote favoriet als zij het in eigen huis tegen NEC opnemen. Een overwinning van Feyenoord levert maar 1,26 keer je inzet op. De potjes in Amsterdam en Rotterdam laten wij links liggen, want hier kunnen we geen rooie cent aan verdienen.

Willem II speelt thuis tegen PSV en de Tilburgers presteren tot nu toe boven verwachting. PSV kroop afgelopen woensdag al door het oog van de naald toen zij in Deventer tegen Go Ahead Eagles speelden. Kan Willem II in eigen huis stunten? Veel hangt wederom af van de opstelling van wisselkoning Roger Schmidt (de nachtmerrie van elke Scorito-speler). Wie stuurt hij dit keer de wei in? Wij spelen hier een Asian handicap +1 Willem II op een quotering van 1,98. Dit betekent dat als PSV met een doelpunt verschil wint, de inzet wordt teruggegeven. Wint Willem II of behaalt het een punt, dan winnen wij de weddenschap.

Kan AZ het tij op zondagmiddag keren?

Vorige week voorspelden wij dat Heracles een mooi resultaat zou gaan behalen tegen AZ. Gisteravond verloor AZ ook nog eens van FC Twente. Er hangt een donkere wolk boven Alkmaar en de crisis is compleet. Aankomende zondag ontvangen ze Go Ahead Eagles. De Eagles lieten, in tegenstelling tot hun tegenstander, een heel goede indruk achter midweeks. Voor een overwinning van AZ bedragen de odds slechts 1,35 (!) en dus loont het wat ons betreft om een inzet op de Eagles te overwegen. Voor een double chance-weddenschap (X2) betaalt de bookmaker 3,45 keer je inzet. Ook een draw no bet op de Eagles (odds: 8,00) is zeer aantrekkelijk wat ons betreft.

Bas Nijhuis hanteert de fluit tijdens Heracles-RKC Waalwijk. En laat dit nou onze favoriete scheidsrechter zijn om op te wedden. Op het moment van schrijven zijn er nog geen odds op kaarten, maar pak rustig alle under-weddenschappen mee.

Louis van Gaal met zijn gouden …

Het wordt feest vanavond. Echt, neem het van ons aan, dit wordt genieten geblazen! Wij hebben het natuurlijk over onze bondscoach Louis van Gaal. Vanavond neemt hij als coach plaats op de bank van Telstar en gaat hij lekker een wedstrijdje coachen. Wat héérlijk! En het mooie is dat hij nog gaat winnen ook. Helaas zijn de odds al wat gezakt. Begin deze week kreeg je voor een overwinning voor Telstar nog 2,70 keer je inzet. Mag dat de pret drukken? Zeker niet. De Witte Leeuwen nemen het in het BUKO Stadion op tegen koploper Jong AZ, dus dat wordt best een taaie klus. Desondanks geloven wij in Koning Louis en zetten wij rustig op Telstar in. Bij een overwinning kun je dan toch 20 bier halen in plaats van 10. Proost!

Uiteraard gaan er weer wat doelpunten vallen in de KKD. Wij spelen BTTS bij Eindhoven-NAC en ADO-Roda JC in een combinatie en krijgen daar 2,10 voor. Wederom een lekkere verdubbelaar.

Geniet van het weekend, en onthoud: volgende week is weer Champions League!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën