Maakt Noorwegen groep A nog spannend?

Maakt Noorwegen groep A nog spannend?

14-10-2023

Weet Turkije de knappe uitzege op Kroatië een goed vervolg te geven? En kan Noorwegen groep A nog spannend maken door Spanje in eigen huis te verslaan? Dit zijn zomaar twee vragen waar we na vanavond antwoord op hebben. Naast Turkije - Letland en Noorwegen - Spanje focussen we ons vandaag op Wales - Kroatië. We geven je 3 wedtips en hopen je hiermee een handje te helpen met het plaatsen van jouw weddenschappen.

Al een account bij LeoVegas?

Voordat we overgaan op de wedtips, even iets anders! Heb jij al een account bij LeoVegas? Deze nieuwe Nederlandse bookmakers is online sinds begin oktober en biedt je naast een overzichtelijk Sportsbook ontzettend fijne quoteringen. Bovendien geniet je van een Welkomstbonus tot €50. Klinkt lekker, toch? Maak daarom vandaag nog een account aan voor LeoVegas en geniet van het fijne aanbod.

Turkije - Letland

Turkije verraste afgelopen donderdag vriend en vijand door met 1-0 in en van Kroatië te winnen. Het was de eerste keer dat Kroatië in een thuiswedstrijd onderuit ging tijdens een EK Kwalificatiewedstrijd. Vandaag nemen de Turken, koploper in groep D, het op tegen het al lang en breed uitgeschakelde Letland. Zij wonnen afgelopen donderdag knap met 2-0 van Armenië, waardoor de poule eigenlijk niet meer spannend is. Weet Turkije zich te verzekeren van het EK 2024 in Duitsland?

Minder dan 2,5 doelpunten

Turkije weet al 7 thuiswedstrijden op rij in de EK Kwalificatiereeks moeilijk tot scoren te komen. Daarbij moet worden vermeld dat de ploeg ook weinig tegen krijgt. Zo vielen er in de benoemde 7 wedstrijden geen enkele keer meer dan 2 doelpunten. Ook niet tegen landen als Albanië, Wales en Armenië. Wij gaan voor een kleine verrassing en gaan voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij LivescoreBet een quotering van 2,60 op.

Check de actuele EK Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Noorwegen - Spanje

De mooiste wedstrijd van vandaag gaat tussen Noorwegen en Spanje. Dit is een wedstrijd in groep tussen de nummer 2 en 3 van de poule. Noorwegen en Spanje begonnen de campagne matig, maar verkeren inmiddels in uitstekende vorm. Spanje versloeg koploper Schotland afgelopen met 2-0, terwijl de 4-0 zege van Noorwegen in Cyprus zorgde voor de 4e overwinning op rij voor de Scandinaviërs. Weet Noorwegen het nog spannend te maken? Dan moet er gewonnen worden van Spanje.

Doelpunt Alvaro Morata 

Een speler in bloedvorm is de Spaanse spits Alvaro Morata. De aanvaller van Atlético Madrid scoorde er de laatste weken op los en was ook trefzeker tegen Schotland. Dit was alweer zijn 5e treffer in zijn laatste 5 wedstrijden. Ook voor zijn land gaat het voortvarend met 4 treffers uit de laatste 3 interlands. Wij gaan daarom vandaag voor een treffer van de spits. Ook omdat we Spanje deze kraker toch gewoon zien winnen. Een doelpunt van Morata levert je bij Unibet een quotering van 3,10 op.  

Check de actuele EK Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Wales - Kroatië

Ondanks het feit dat Kroatië donderdag pijnlijk verloor van Turkije, staat de ploeg van Luka Modric er nog altijd prima voor. Wel is duidelijk dat er vandaag moet worden gewonnen van Wales. Sterker nog, in het geval van winst voor Wales staan beide teams op een gelijk aantal punten. Weet Wales de goede reeks van twee zeges op rij te verlengen? Of zint Kroatië te erg op wraak waardoor men korte metten maakt met de Britten?

Beide teams scoren - JA

Wij verwachten vandaag een wedstrijd met twee teams die het net gaan vinden. Net als in de heenwedstrijd die in een 1-1 gelijkspel eindigde. Wales scoorde in de laatste 7 thuisduels wat betreft EK kwalificatiewedstrijden, terwijl Kroatië dit juist deed in de laatste 7 duels op vreemde bodem. Wij gaan daarom volop voor beide teams scoren - JA. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,05 op.

Check de actuele EK Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën