Maandag Betting Preview

Maandag Betting Preview

11-04-2022

Het voetbalweekend werd gisterenavond in stijl afgesloten door een prachtige kopbal van Luuk de Jong, waardoor Barcelona ook Levante versloeg en het daarmee de zegereeks wist te vergroten. Feyenoord deed wat het moest doen en blijft het nog steeds goed presterende Twente voor. Zoals voorspelt wonnen de Tukkers overtuigend van NEC. Deze week knallen we gewoon door. Vanaf dinsdag beginnen de returns in Europa weer, waardoor we drie dagen lang spektakel verwachten. Met hopelijk Nederlands succes. Voordat we daaraan gaan beginnen, staan er vanavond een aantal interessante potjes op het schema. En wie zijn wij om dat langs ons heen te laten gaan.

Rayo Vallecano – Valencia

Vanavond is er één wedstrijd in La Liga. Het gaat om twee ploegen die in de middenmoot bivakkeren, Rayo Vallecano en Valencia. Valencia vinden we terug op de 9e plek, terwijl de Madrilenen op een 13e plek staan. Laatstgenoemde staat er goed voor, maar moet wel echt waken voor degradatie. Met een paar inhaalpotjes voor de boeg en hier en daar een overwinning zou de ploeg van Andoni Iraola ook volgend jaar ‘gewoon’ weer in de hoogste Spaanse Divisie moeten kunnen spelen.

Dubbele kans voor Valencia

Tegenstander Valencia is al jaren niet meer wat het was. De tijden van Canizares, Baraja en Albelda zijn helaas voorbij, waardoor de ploeg inmiddels is veroordeeld tot strijden om Europees voetbal. En als we heel eerlijk kijken, dan lijkt dat ook dit jaar weer lastig te worden. Wel kunnen we zeggen dat Los Ché op het moment beter presteert dan de tegenstander van vanavond. En dat terwijl je toch een beduidend hogere quotering voor de bezoekende ploeg ontvangt. Wij verwachten dat Valencia vanavond dan wel wint of gelijkspeelt. Met een dubbele kans weddenschap op Valencia pak je bij BetCity.nl een quotering van 1,75.

Bologna – Sampdoria

Dat er vanavond wedstrijden op het programma die misschien niet het meest in het oog springen, moge duidelijk zijn. Een ideale avond voor een betje, waarna je gewoon Boer Zoekt Vrouw van gisterenavond terugkijkt en na afloop de uitslag van de wedstrijd checkt. De tweede wedstrijd van vanavond gaat namelijk tussen het Bologna van Mitchell Dijks en Sampdoria, de ploeg waar Ihattaren het zo goed had. Beide ploegen zijn erg moeizaam bezig en bevinden zich in het rechterrijtje van de Serie A. Gelukkig voor beiden lijkt degradatie een utopie en is het zaak de competitie in het laatste deel nog enigszins van glans te voorzien.

Minder dan 2,5 doelpunt

Er zijn altijd van die wedstrijden, waarbij je eigenlijk al weet dat het niet spetterend wordt. Dit is er eentje van. Bologna wist de laatste 4 wedstrijden namelijk niet te scoren, terwijl Sampdoria in de laatste 5 wedstrijden ook maar 4 x het net wist te vinden. Om die reden verwachten wij dat er vanavond minder dan 2.5 doelpunten worden gemaakt. De quotering die je hiervoor bij Jack’s ontvangt is 1,74.

Huddersfield – Luton Town

Een ware kraker vanavond in de Engelse Championship. We zijn in de periode aangekomen dat de prijzen verdeeld gaan worden en dat de Engelse clubs uit de één na hoogste divisie zich willen gaan opmaken voor een promotie en een beetje prijzengeld. Waar Fulham onbedreigd aan kop gaat, is het daarachter nog razend spannend. Wie gaat zich plaatsen voor de play-offs op Wembley en verzekerd zich van ruim 100 miljoen euro(!) aan extra inkomsten? Op dit moment bezetten Huddersfield Town en Luton Town de 4e en 5e plek van de Championship. De ploegen verschillen maar 1 punt, waarbij gezegd moet worden dat de bezoekers iets beter in vorm zijn dan de thuisploeg.

Beiden teams willen niet verliezen

De laatste 3 onderlinge ontmoetingen eindigde in een gelijkspel, een resultaat dat naar onze mening vanavond ook voor de hand ligt. Beide ploegen willen niet verliezen om hun plek in de top te behouden en kans te blijven maken op de play-offs. Vaak zie je in dit soort wedstrijden vooral dat ploegen niet willen verliezen, met een gelijkspel als gevolg. Wij verwachten dan ook dat de punten vanavond verdeeld worden. De quotering hiervoor ligt bij Bet365 op 3,20.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën