Manchester City tegen Arsenal in de FA Cup

Manchester City tegen Arsenal in de FA Cup

27-01-2023

Het was een enerverende midweekse speelronde met enorme flaters van PSV en Ajax wat zelfs voor het ontslag van Alfred Schreuder zorgde. Vanavond gaan we lekker door met veel voetbal waaronder 8 wedstrijden in de KKD en Manchester City tegen Arsenal in de 4e ronde van de FA Cup. Een heerlijke start van het weekend, dus plof vanavond lekker op het bankje, schakelkanaal aan en je betjes op het 2e scherm!

Manchester City-Arsenal

Een mooie vrijdagavond wedstrijd in Engeland, dat gebeurt niet zo vaak. Maar vanavond wordt het genieten! De koploper van de Premier League neemt het op tegen de nummer twee. Vanavond wordt er alleen niet gespeeld in de Premier League, maar in de FA Cup. Desalniettemin zullen beide ploegen gebrand zijn om de concurrent een tikje uit te delen. Het is de eerste keer dat beide ploegen elkaar dit seizoen treffen, dus het moet een prachtige wedstrijd worden!

Het wordt een doelpuntenfestijn

De twee meest scorende teams uit de Premier League staan vanavond tegenover elkaar. Het scorend vermogen dat vanavond op het veld is enorm, dus dat geeft ons alle reden om te kijken naar de odds voor meer/minder doelpunten. De bookmakers verwachten drie doelpunten, maar wij zien er toch wel meer vallen. De quotering voor meer dan 3,5 doelpunt ligt bij bookmaker Unibet op 2,63 en dat vinden wij wel erg aantrekkelijk. Alleen Haaland kan dat al in zijn eentje scoren…

FC Eindhoven-Heracles

In de Keuken Kampioen Divisie krijgen we vanavond acht wedstrijden voorgeschoteld. Wat een verwennerij! De leukste wedstrijd is misschien wel FC Eindhoven tegen Heracles, de nummer drie tegen de nummer twee. Het verschil op de ranglijst is qua positie klein, maar qua punten is het toch flink. Acht punten verschil zit er tussen twee clubs en dat is een flink gat. Heracles strijdt volop mee om de koppositie samen met PEC en zal dat graag willen voortzetten. Voor FC Eindhoven is dit een mooie kans om het gat wat kleiner te maken. Wat gaat het worden?

FC Eindhoven verliest niet

Heracles heeft in 2023 nog niet gewonnen en kreeg vorige week een aardige tik van directe concurrent PEC. Er werd met 3-0 vrij kansloos verloren. FC Eindhoven won vorige week nog van Den Bosch met 4-1, maar werd daarvoor uitgeschakeld door NAC in de beker. Gezien de vorm van Heracles in de laatste wedstrijden verwachten wij dat FC Eindhoven, in eigen huis, niet gaat verliezen. Wij kiezen een draw no bet weddenschap wat ervoor zorgt dat je bij een gelijkspel je inzet terugkrijgt. Een draw no bet voor FC Eindhoven levert je bij bookmaker LiveScore Bet een quotering op van 2,20 en die kunnen wij niet laten liggen!

Telstar-Almere City

Het BUKO stadion is vandaag het toneel voor de wedstrijd tussen de nummer 9 en de nummer 4 van de KKD, oftewel Telstar tegen Almere City. Telstar doet het dit seizoen heel prima en staat in het linkerrijtje. Een prima prestatie van de mannen van Mike Snoei. De trainer van Telstar moest de vorige wedstrijd vanaf de tribune bekijken, omdat hij al zijn 4e gele kaart van het seizoen had gekregen. Een opmerkelijke prestatie voor een trainer. Het deerde Telstar niet, want er werd gewoon gewonnen van MVV met 5-3. Almere City draait ook naar behoren dit seizoen en is aan het strijden voor de derde plek op de ranglijst. Wie gaat er vanavond winnen?

Hilterman gaat scoren

Met vijf doelpunten in de laatste vijf competitiewedstrijden is Jeredy Hilterman de grote man aan de kant van Almere City. Met twaalf doelpunten in dit seizoen hoeft hij op de topscorerslijst alleen Vente en Hansson voor zich te dulden. Telstar kreeg afgelopen week nog drie goals om de oren en Hilterman is altijd lekker scherp. Wij verwachten weer een doelpunt van de beste man en dat levert je bij TOTO een quotering op van 2,50. Heerlijk!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën