Manchester City tegen Leeds

Manchester City tegen Leeds

28-12-2022

Vandaag komt de regerend landskampioen van Engeland in actie. Manchester City gaat namelijk op bezoek bij Leeds United, de ploeg van Nederlander Pascal Struijk. Verder zien we dat PSG in actie komt, waarbij het vooral de vraag is of Neymar hersteld is van het debacle van Brazilië op het WK. De kans is daarbij aannemelijk dat Lionel Messi nog even ontbreekt, aangezien hij waarschijnlijk nog onder invloed is. Ook zien we AS Monaco in actie. De Monegasken nemen op tegen Auxerre. Wij bereiden je voor op de wedstrijden en geven drie tips die jij aan jouw wedstrookje kan toevoegen.

Leeds United - Manchester City

We beginnen uiteraard met Leeds United tegen Manchester City. Manchester City is de huidige nummer drie van de Premier League en staat met een wedstrijd minder momenteel acht punten achter koploper Arsenal. Hierdoor is de ploeg van Pep Guardiola eigenlijk verplicht vandaag te winnen om de achterstand niet nog meer te laten oplopen. Dit moet gebeuren tegen Leeds United, de nummer 15 van de grootste competitie ter wereld. Kunnen zij The Citizens verrassen? Of doet City gewoon wat het moet doen?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden van Leeds zijn met enige regelmaat spectaculair te noemen. Niet voor niets eindigden hun laatste 2 wedstrijden in de Premier League in een 3-2 nederlaag en 4-3 overwinning. Manchester City kan er ook wat van. Vorig jaar wonnen zij bijvoorbeeld met 4-0 op bezoek bij Leeds United. Wij verwachten hierdoor de nodige doelpunten tijdens deze wedstrijd en zetten in op meer dan 3,5 goals. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,92 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

PSG - Strasbourg

We gaan snel door naar de koploper van Frankrijk. We hoeven je niet uit te leggen dat we het hebben over PSG. De Parijzenaren gaan ongenaakbaar aan kop en hebben alweer een gaatje van 5 punten te pakken op naaste concurrent Lens. Vandaag ontvangen zij in het eigen Parc des Princes het als 19e geklasseerde Strasbourg. Een zeer ruime overwinning ligt daarom voor de hand. Zeker als spelers als Marquinhos en Neymar weer van de partij zijn, twee spelers die hun moraal na het afgelopen WK zeer waarschijnlijk willen opkrikken. Om over Kylian Mbappe maar te zwijgen. De man die met acht goals topscorer van het WK werd is gewoon weer van de partij. Wij wensen de verdediging van Strasbourg een prettige voortzetting.

European Handicap -2 - Paris-SG

Wij verwachten een zeer ruime overwinning van Paris-SG. Ze zijn dit jaar niet te verslaan in eigen huis. Laat staat door de ploeg die momenteel als een van de grootste degradatie kandidaten wordt gezien. Wij gaan voor een zeer eclatante overwinning van de ploeg van Neymar en consorten, waarbij zij met 3 doelpunten verschil gaan winnen. Een European Handicap -2 voor Paris-SG levert je bij Unibet een quotering van 2,30 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Auxerre - AS Monaco

De laatste wedstrijd die we vandaag beetpakken is die tussen Auxerre en AS Monaco. Dit betreft het treffen tussen de nummer 17 en 6 van de Ligue 1, waardoor je op voorhand zou verwachten dat deze pot een prooi voor de bezoekers uit het zuiden van Frankrijk gaat worden. Toch presteert AS Monaco dit seizoen redelijk matig. Ze werden vroegtijdig uitgeschakeld in de Champions League tegen PSV en een 6e plek is toch ver onder de maat voor een ploeg met Champions League ambities. Auxerre kent als promovendus een seizoen dat je op voorhand kon verwachten. Het wordt strijden tegen degradatie. Mocht de oud-ploeg van onder andere Djibril Cissé dit redden, dan kunnen ze spreken van een succesvol jaar!

Doelpunt Breel Embolo

AS Monaco mag dan redelijk wisselvallig bezig zijn, in uitwedstrijden behaalt de ploeg sterke resultaten. Zo zijn zij dit jaar de enige ploeg die punten wist te pakken op bezoek bij koploper Paris-SG en wonnen zij 5 van de tot nu toe 7 gespeelde wedstrijden op vreemde bodem. Een van de grote meneren van de Monegasken is de Zwitser Breel Embolo. Hij scoorde in 3 van zijn laatste 4 uitwedstrijden in de Ligue 1 en is mede hierdoor topscorer van de ploeg. Na zijn sterke WK verwachten wij dat hij vandaag tijdens de verwachte overwinning van AS Monaco minimaal 1 keer gaat scoren. Een doelpunt van Breel Embolo levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën