Manchester United tegen Forest

Manchester United tegen Forest

27-12-2022

Hopelijk hebben jullie allemaal een zalige Kerst gehad en gaan jullie knallend het jaar uit. Wij hebben in ieder geval weer vol smacht gekeken naar de hervatting van de Premier League. Eddie Nketiah die Gabriel Jesus deed vergeten en Virgil van Dijk die zich sterk wist te herpakken na zijn gemiste penalty tegen Argentinië. Ook vandaag staan er weer wat wedstrijden in de Engelse hoogste divisie op het programma. Het Manchester United van Erik ten Hag neemt het op tegen Nottingham Forest, terwijl Chelsea op het eigen Stamford Bridge Bournemouth ontvangt. Tot slot blikken we vooruit op de wedstrijd van Royal Antwerp, de ploeg van trainer Mark van Bommel.

Chelsea - AFC Bournemouth

We beginnen met de wedstrijd die vandaag om 18.30 op het programma staat. Het gaat hierin om de wedstrijd van twee ploegen die bijzonder erg teleurstellen. Chelsea is namelijk terug te vinden op een schaamtelijke 9e plaats, terwijl AFC Bournemouth moet vrezen voor degradatie met de huidige 14e plaats. Uiteraard is de rangschikking van Chelsea het meest opvallend, aangezien The Blues niet lang geleden gewoon nog de winnaar waren van de Champions League. Wat betreft Chelsea heeft de trainerswissel dan ook niet al te veel zoden aan de dijk teweeggebracht. Kunnen zij zich herpakken? Dan moeten ze eerst zien af te rekenen met AFC Bournemouth.

Beide teams scoren - JA

Chelsea won geen enkele van de laatste vijf Premier League wedstrijden. Sterker nog, ze wisten maar 2x te scoren in deze potjes tegen Brentford, Manchester United, Brighton & Hove Albion, Arsenal en Newcastle United. Bournemouth wist maar 1 van de laatste 5 potjes te winnen en is dus niet heel lekker de winterstop ingegaan. Wij verwachten vandaag een wedstrijd waarin beide ploegen het net gaan vinden. Bournemouth scoorde toch 8 keer in de laatste 3 potjes, terwijl Chelsea thuis hoe dan ook verplicht is minimaal eenmaal het net te vinden. Beide teams scoren levert je bij Circus een quotering van 2,03 op. Interessant detail, de laatste twee onderlinge ontmoetingen stonden beide ploegen op het scorebord.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Manchester United - Nottingham Forest

De tweede wedstrijd van vandaag is die van Manchester United tegen promovendus Nottingham Forest. The Mancunians van Erik ten Hag staan op een 5e plek en kennen hiermee een redelijke 1e seizoenshelft. Het rommelde namelijk vrijwel wekelijks op Carrington. Toch houdt de oefenmeester uit Haaksbergen zich uiterst kalm en lijkt het erop dat de rust is wedergekeerd. Met name door het vertrek van Cristiano Ronaldo. Vandaag dient United hoe dan ook te winnen tegen nummer 19 Nottingham Forest. Zeker als Manchester United uitzicht wil houden op de Champions League plekken.

United wint zonder tegendoelpunt

Er zijn dit seizoen nog niet al te veel teams die het net weten te vinden op Old Trafford. Zo hield David de Gea zijn doel schoon in de laatste 3 thuiswedstrijden. Wij verwachten dat dit ook vanavond gaat gebeuren. United is vrij degelijk, waardoor wij er vanuit gaan dat een laagvlieger als The Tricky Trees niet tot scoren gaat komen. Wel zien wij United ‘gewoon’ winnen. Manchester United dat wint zonder tegendoelpunt te krijgen levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Westerlo - Royal Antwerp

De laatste pot die we vandaag behandelen is die tussen Westerlo en Royal Antwerp. De ploeg van onder andere Mark van Bommel en Jurgen Ekkelenkamp staat momenteel op een knappe 3e plek, terwijl de tegenstander van vandaag op een 7e plaats staat. Wat dat betreft kunnen de Antwerpenaren hun borst natmaken. Westerlo eindigde de eerste seizoenshelft zeer sterk door met 6-0 te winnen van Oostende. Dit kan overigens niet gezegd worden van de bezoekers van vandaag. Royal Antwerp wist geen van de laatste 4 potjes in de Jupiler Pro League te winnen. Kunnen zij het tij keren en weer omhoog kijken?

Asian Handicap +0,5 - Westerlo

Wij verwachten dat Royal Antwerp vandaag niet gaat winnen. De laatste resultaten zijn absoluut niet goed te noemen, terwijl Westerlo het juist in de thuiswedstrijden uitstekend doet. Er werden er 5 van de 8 gewonnen, terwijl er eentje werd gelijkgespeeld. Daarnaast wist Royal Antwerp nog nooit te winnen in Westerlo. Wij gaan daarom voor een Asian Handicap +0,5 voor Westerlo. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,58 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën