Manchester United tegen Spurs

Manchester United tegen Spurs

19-10-2022

Vandaag staat net als gisteren voor een groot deel in het teken van de KNVB-Beker, de Engelse Premier League en La Liga. Zo gaat FC Groningen op bezoek bij FC Dordrecht en zien we in Engeland de regelrechte kraker tussen Manchester United en Tottenham Hotspur. Tot slot maken we de overstap naar La Liga, waar koploper Real Madrid op bezoek gaat bij hekkensluiter Elche. Wij bereiden je voor op deze drie wedstrijden en voorzien je van een wedtip per wedstrijd.

FC Dordrecht - FC Groningen

Ondanks dat het op papier de minste wedstrijd van de drie is, beginnen we dit artikel met een potje uit de vaderlandse KNVB-beker. Hierin gaat FC Groningen op bezoek bij FC Dordrecht. De Noorderlingen, getraind door Frank Wormuth, zitten er niet lekker in en verloren de laatste 4 wedstrijden in de Eredivisie. En dan moeten ze op bezoek bij een ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie die juist in de winning mood zit. Zij wonnen onlangs van toenmalig koploper PEC Zwolle en waren afgelopen vrijdag in eigen huis te sterk voor VVV-Venlo. Wat dat betreft kunnen we wel stellen dat de ploeg van Michele Santoni in goede vorm verkeert.

Dubbele kans FC Dordrecht

Door de recente vorm van beide ploegen zien wij FC Groningen deze wedstrijd absoluut niet makkelijk winnen. Het is dan ook typisch zo’n potje die FC Groningen gewoon niet mag verliezen. En juist tijdens dat soort wedstrijden gaat het voor geplaagde ploegen vaak mis. Wij zien daarom het meeste heil in een dubbele kans voor Dordrecht. Wellicht dat FC Groningen na verlenging wint, binnen 90 minuten zien wij het ze niet doen. Niet in de vorm waarin ze nu verkeren. Een dubbele kans voor 1X FC Dordrecht levert je bij Jack's een quotering van 2,18 op.

Manchester United - Tottenham Hotspur

De volgende kraker staat alweer te wachten voor de mannen van Erik ten Hag. Vanavond ontvangen The Mancunians namelijk het Tottenham Hotspur van Antonio Conte. Waar Tottenham een knappe 3e plek bezet, moet Manchester United het momenteel met een 5e plek doen. Opvallend aan de klassering van Manchester United is overigens dat zij nog altijd een negatief doelsaldo hebben. Wel oogt de ploeg wel een stukje stabieler dan aan het begin van het seizoen. Al moeten we daaraan toevoegen dat dit niet heel lastig is. Tottenham doet het goed en won 7 van de eerste 10 competitiewedstrijden. Een prima start voor de Spurs dus!

Minder dan 2,5 doelpunten

Als we kijken naar de wedstrijden van United in de Premier League, dan valt op dat ze de laatste weken verdedigend een stuk sterker staan. Gevolg hiervan is dat er wat kleinere uitslagen op het scorebord staan, iets wat de ploeg van Antony en Martinez voor nu waarschijnlijk absoluut niet erg vindt. Voor Tottenham in uitwedstrijden kunnen we enigszins hetzelfde zeggen. Van de laatste 4 uitwedstrijden in de Engelse competitie, waren er 3 wedstrijden met minder dan 2,5 doelpunten. Deze score werd overigens ook gehaald door Manchester United in de laatste 3 thuiswedstrijden. Sterker nog, in deze 3 thuiswedstrijden werd in totaal 2 keer gescoord. Wij denken daarom dat er vanavond minder dan 2,5 keer gescoord wordt. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,12 op.

Elche - Real Madrid

We sluiten deze Daily Preview af met de voorbeschouwing met de wedstrijd tussen de nummer 20 en de koploper van de Spaanse La Liga. Hierin gaat Real Madrid op bezoek bij Elche, een wedstrijd die de Koninklijke natuurlijk ‘gewoon’ moet winnen. Afgelopen weekend werd knap El Classico gewonnen met 3-1, waardoor de Madrilenen momenteel alleen aan kop gaan. Elche doet het niet al te best, maar wist afgelopen weekend toch knap een 2-2 uit het vuur te slepen op bezoek bij Valencia. Toch zit de ploeg nog altijd zonder overwinning en staat het troosteloos onderaan. Kan de ploeg uit Elche verrassen? Of doet Real wat het moet doen?

Real wint & beide teams scoren

Geloof het of niet, maar Real Madrid heeft de laatste jaren flink wat moeite met Elche. Zo werd er vorig jaar bijvoorbeeld in eigen huis met 2-2 gelijk gespeeld. In de competitie won Real met 2-1, terwijl het een jaar eerder in 1-1 eindigde. Dat Real favoriet is, moge duidelijk zijn. Maar een ruime overwinning hoeven we niet te verwachten. Als we de wedstrijden van Real Madrid van de laatste tijd meenemen, het feit dat Elche eindelijk weer weet wat scoren is en de onderlinge resultaten onder de loep hebben genomen, dan stellen wij dat Real gaat winnen met minimaal één tegendoelpunt. Real dat wint en beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering van 2,70 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën