Moeilijke potjes in de Eredivisie

Moeilijke potjes in de Eredivisie

03-12-2021

Vorig weekend, en met name op zondag, was een feest voor de bookmakers. In de Eredivisie vielen er vier doelpunten in vijf wedstrijden en ook Chelsea-Manchester United eindigde in een gelijkspel. Winst gepakt op die dag? Dan ben je een grote speler, hoor. Met één goede tip, twee voids en drie foute wedtips was het ook voor OddsBeater een teleurstellende zondag. Als je je aan je bankroll management hebt gehouden, dan is er geen man overboord en kunnen we dit weekend ons revanche pakken!

Er is een nieuwe bookmaker in town

Een week geleden lanceerde Jack’s Casino & Sports haar online sportsbook en dat product staat als een huis! Lees in onze recensie wat wij van Jack’s.nl vinden. Heb je nog geen account? Dan doe je er verstandig aan om deze snel aan te maken via deze link of de onderstaande banner en de gratis weddenschap van €50 te claimen! Het is aan te raden om je gratis geld in te zetten op een weddenschap met quotering die tussen de 4,00 en 6,00 ligt. Zo verzilver je de hoogst verwachte winst.

Een eitje voor FC Groningen

We draaien er niet omheen: de wedstrijden die op het programma staan laten zich redelijk moeilijk voorspellen. Waar wij wél heel veel vertrouwen in hebben, is een overwinning van FC Groningen. De Groningers nemen het op tegen PEC Zwolle. Bij de mannen uit het hoge noorden loopt de laatste weken weer stukken beter en dat kan niet gezegd worden van PEC. De trainer werd de laan uit gestuurd, maar sindsdien zijn de resultaten net zo hopeloos.

De bookmakers geven je een mooie quotering (1,85) voor FC Groningen en dat is een mooie start van het voetbalweekend!

De nummer drie tegen de nummer vier

PSV neemt het in de namiddag van zaterdag op tegen FC Utrecht in eigen huis. De medische staf van de Eindhovenaren kan weer wat tijd met de familie besteden, want bij PSV stroomt de ziekenboeg voorzichtig leeg. Dit weekend keert het aanvallende geweld terug in de selectie. Normaal gesproken verwacht je een Eindhovense overwinning, maar de bookmaker is niet gek en denkt met je mee. Dat restulteert in een quotering van 1,57 voor een overwinning van PSV. Uiteraard kijken we dan weer naar de underdog, want hier zit overduidelijk geen value op.

Een dubbele kans voor FC Utrecht (X2) levert je 2,50 keer je inzet op en dat is lang niet onaardig. PSV liet het vorige week al afweten tegen Heerenveen en wij verwachten dat ze een zware kluif gaan hebben aan FC Utrecht.

Cambuur verliest niet van Vitesse

Er is duidelijk maar één sensatie dit seizoen in de Eredivisie en dat is promovendus Cambuur. Met een zeer knappe vijfde plaats staan ze zelfs boven Vitesse, de tegenstander van zaterdagavond. Vitesse is zo veranderlijk als het weer − hoewel er nu weinig verandert; het is grijs of donkergrijs en het regent hard of héél hard − want de ene wedstrijd is totaal anders dan de andere. Heeft er iemand Vitesse-AZ tot het einde volgehouden? Man, wat was dat verschrikkelijk.

Anyway, Cambuur wint al vijf wedstrijden op rij en het zou zomaar kunnen dat Vitesse het volgende slachtoffer is. We zijn niet 100 procent overtuigd, dus spelen we een draw no bet tegen een quotering van 2,33.

Een uitstapje naar de Formule 1

Zoals gezegd, wij zien veel lastig te voorspellen wedstrijden in de Eredivisie dus maken we nog even een uitstapje naar een andere geliefde sport, Formule 1. In onze terugblik op het afgelopen Formule 1-seizoen kon je al zien hoe de quoteringen voor de WK-titel veranderden gedurende het seizoen. Bij Jack’s krijg je op dit moment nog een quotering van 2,15 voor een WK-titel van Max Verstappen. Max staat nog steeds aan kop, maar de bookmakers hebben toch meer vertrouwen Lewis Hamilton. Hoe denk jij over de kansen van de Limburger?

Als we kijken naar de Jack’s Specials van dit weekend dan zien we een verhoogde quotering van 4,50 als Max dit weekend pole position pakt. De normale quotering bedraagt 3,75, dus dat is een mooie verhoging van 20%. Wat ons betreft, best een emotiebetje waard!

Geniet van al het race- en voetbalgeweld dit weekend!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën