Nations League en de KKD

Nations League en de KKD

23-09-2022

Na de wedstrijd van het Nederlands Elftal van gisteravond mogen we absoluut niet ontevreden zijn. Een smet op de zege was uiteraard het uitvallen van Teun Koopmeiners, Memphis Depay en Steven Berghuis. Laten we hopen dat alledrie de heren voorspoedig herstellen, zodat ze in een goede vorm naar het WK kunnen gaan. Wel betekent de zege van Oranje voor bijna 100% zeker een plekje bij de Final Four. Een knappe prestatie van de equipe van Louis van Gaal.

Vanavond stuit uiteraard ook in het teken van de Nations League, maar laten we ook zeker de Keuken Kampioen Divisie niet vergeten. Wij kiezen 1 wedstrijd uit laatstgenoemde competitie en bereiden je voor op 2 wedstrijden uit de Nations League. Uiteraard zijn alledrie de wedstrijden voorzien van een wedtip.

Heracles Almelo - Helmond Sport

Aangezien Heracles Almelo en Helmond Sport niet voorzien zijn van al te veel internationals, spelen beide ploegen vanavond gewoon in de Keuken Kampioen Divisie. Het gaat hierbij om een wedstrijd tussen de huidige nummer 3 en 17. Daarin komt al duidelijk naar voren dat Heracles de grote favoriet is vanavond. Bij een ruime winst van de de thuisploeg, gaat het team van coach John Lammers zelfs aan kop. Dit zou absoluut geen probleem moeten zijn, aangezien Helmond ondanks de hoge doelstellingen de laatste 3 wedstrijden gewoon weer verloor. Staat Heracles na vanavond bovenaan in de eerste periode?

European Handicap -1 Heracles Almelo

Voor ons is er geen twijfel mogelijk dat Heracles vanavond gaat winnen. De 5 wedstrijden die tot nu toe gewonnen werden, zijn overigens allemaal met meerdere doelpunten verschil gewonnen. Het lijkt er daarbij op dat de Heraclieden toch eenvoudig afstand weten te nemen. Zoals gezegd is Helmond bezig aan een dramatische reeks, waarbij er al 5 keer werd verloren dit seizoen. Wij gaan daardoor uit van een ruime overwinning voor Heracles met een European Handicap van -1. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 2,00 op. Een heerlijke verdubbelaar!

Italië - Engeland

Van Heracles tegen Helmond is het een bijzonder kleine stap naar de wedstrijd tussen Italië en Engeland voor de Nations League. In de poule des doods wat betreft de Nations League gaat Hongarije momenteel bijzonder verrassend aan kop. Zij laten respectievelijk Duitsland, Italië en Engeland achter zich. Hierin vallen vooral de resultaten van de Engelsen bijzonder tegen. In 4 wedstrijden werden maar 2 puntjes behaald. Tegenstander Italië doet het met 5 punten iets beter. De resultaten van The Three Lions zijn overigens wel redelijk te verklaren door het bizar zware seizoen in de Premier League. Niet iedereen zat er aan het eind van vorig seizoen namelijk op te wachten nog te spelen.

Draw no bet voor Italië

Als we kijken naar de recente resultaten van de Engelse ploeg, dan valt vooral de laatste wedstrijd enorm op. Hierin werd in eigen huis met 4-0 van Hongarije verloren. Niet dat Italië het veel beter deed overigens. Zij gingen in hun laatste wedstrijd met 5-2 onderuit in Duitsland. Als we daarbij kijken naar de onderlinge wedstrijden tussen Italië en Engeland, valt op dat Engeland al 5 wedstrijden op rij niet weet te winnen van de Italianen. Hierin is een Draw no Bet voor Italië een redelijk veilige bet, die ook nog eens het nodige oplevert. Een draw no bet voor Italië levert je bij Jack’s een quotering van 2,15 op. Durf jij het aan?

Duitsland - Hongarije

Koploper Hongarije gaat vandaag op bezoek bij nummer 2, Duitsland. Het klinkt een beetje als de omgekeerde wereld, toch liegt de ranglijst absoluut niet. Gelukkig wist Duitsland na 4 gelijke spelen op rij, haar laatste wedstrijd wel te winnen. En dit was direct flink overtuigend. In eigen huis werden de Italianen met 5-2 opgerold. Eerder dit jaar speelden beide ploegen ook tegen elkaar in Hongarije, een wedstrijd die eindigde in 1-1. Uiteraard is Duitsland vandaag de grote favoriet en wij verwachten dan ook dat de ploeg van Hansi Flick de puntjes gewoon in de tas stopt. Of kunnen de Hongaren weer verrassen?

Duitsland wint & Beide teams scoren

We hebben tot nu toe allemaal gezien dat Hongarije een reuzendoder is. Niet voor niets wisten de Hongaren deze editie van de Nations League tegen elk land minimaal 1x te scoren. En dat zijn toch echt allemaal landen die op papier een stuk beter zijn dan Hongarije. Wij verwachten vanavond een Duitsland dat wint, maar wel een tegendoelpunt incasseert. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,90 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën