NEC-Feyenoord voorspellingen en tips

NEC-Feyenoord voorspellingen en tips

27-09-2024

Feyenoord wist vorige week eindelijk weer eens te winnen in de Eredivisie. NAC Breda werd met 2-0 teruggestuurd naar Brabant, waardoor de gehele club uit Rotterdam weer eens opgelucht adem kon halen. Het loopt namelijk nog niet van een leien dakje. Ook bij NEC gaat het nog wat moeizaam, getuige de 1-2 thuisnederlaag tegen Heracles Almelo. Dit is toch een ploeg die voorafgaand aan dit duel nog geen enkele keer won. Zaterdagavond 18.45 uur nemen NEC en Feyenoord het tegen elkaar op in de Goffert. Wij zijn er weer en geven jou twee wedtips.

50x je inzet als Feyenoord wint!

Wedden op NEC-Feyenoord wordt nog leuker als je dit doet bij BetMGM. Allereerst geniet je van odds die je kunt vergelijken met de odds van Unibet en 711, waardoor je weet dat het met de potentiële winsten wel goed zit. Daarnaast geniet je bij deze nieuwe aanbieder van sportweddenschappen van een zeer gunstige welkomstbonus. Als jij een account aanmaakt, dan krijg je 50x je inzet voor overwinning van Feyenoord! Maak vandaag nog een account aan en gebruik het direct voor het inzetten op de Eredivisie dit weekend!.

NEC-Feyenoord voorbeschouwing

Het seizoen loopt nog niet compleet naar wens voor het NEC van Rogier Meijer. Toegegeven, het programma is tot nu toe niet mals met wedstrijden tegen FC Twente, AZ Alkmaar, PSV en nu dus Feyenoord. Toch is een nederlaag tegen een ploeg als Heracles funest als het gaat om het vinden van de juiste vorm. Kunnen zij vandaag stunten tegen Feyenoord en hiermee voor het eerst dit seizoen punten afsnoepen van een van de topploegen?

Geen Europees voetbal voor Feyenoord deze week, dus de Rotterdammers hebben lekker kunnen trainen onder leiding van Brian Priske. En dit is broodnodig, aangezien het spel nog niet om over naar huis te schrijven is. Tot overmaat van ramp raakte spits Santiago Gimenez zwaar geblesseerd in het duel met de Bredanaars. Of is dit juist de kans voor de Japanse spits Ueda? Hij scoorde direct na zijn invalbeurt. Flikt hij het vandaag weer? Hier komt onze voorspelling!

NEC-Feyenoord wedtips

We hebben de afgelopen jaren gezien dat Feyenoord meer dan eens moeite had met NEC. De Gelderlanders wonnen dan wel niet vaak, maar van de laatste zes onderlinge ontmoetingen verloren ze er maar drie. Anders gezegd, in 50% van de wedstrijden pakten zij een puntje. Tel daarbij op dat Feyenoord absoluut niet in vorm verkeert en dat NEC op revanche gaat na de nederlaag tegen Heracles. Wij gaan daarom voor minimaal een puntje voor de Nijmegenaren. Dit levert je bij bookmaker 711 een quotering van 2,50 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

NEC-Feyenoord odds

Scoren lukte nog niet, maar de Turkse Basar Önal timmert lekker aan de weg. Hij heeft steevast een basisplek in de ploeg van Meijer en is naarstig op zoek naar zijn eerste doelpunt in Nijmeegse dienst. Duidelijk is dat hij steeds dichterbij komt aangezien hij al drie wedstrijden op rij minimaal een schot op doel loste. Wij denken dat de 20-jarige oud-speler van streekgenoot FC de Graafschap het vandaag opnieuw gaat doen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Basar Önal levert je bij BetMGM een quotering van 3,15 op.

​Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.​

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën