NEC tegen FC Groningen

NEC tegen FC Groningen

26-08-2022

Het weekend zit er weer aan te komen en dat betekent dat we weer 3 dagen volle bak gaan wat betreft het bijhouden van LiveScore. Na een Europese week, waarin geweldige en minder fraaie momenten zich met elkaar wisten af te wisselen, staat de blik weer volledig gericht op de nationale competities. Met NEC tegen FC Groningen staat er vanavond één wedstrijd in de Eredivisie op het programma. In de Keuken Kampioen Divisie gaat Jong PSV op bezoek bij PEC Zwolle, terwijl Real Betis Osasuna ontvangt in La Liga. Wij bereiden je voor op deze drie wedstrijden en geven je per wedstrijd een interessante tip om toe te voegen aan jouw betslip.

NEC - FC Groningen

We beginnen deze Daily Preview met een vooruitblik op de wedstrijd tussen NEC en FC Groningen. Het is de wedstrijd waarin Jasper Cillessen, na jarenlange afwezigheid, terugkeert in zijn geliefde Goffert. Na een enigszins wisselvallig begin van de keeper van het Nederlands Elftal in en tegen FC Volendam, is het zaak voor de goalie zijn vorm te herpakken en zich fit te spelen voor het aankomende WK in Qatar. FC Groningen wist afgelopen week de eerste overwinning van het seizoen te boeken door thuis met 1-0 te sterk te zijn voor Go Ahead Eagles. NEC was afgelopen weekend vrij door het Europese Voetbal van AZ. Momenteel heeft FC Groningen een puntje meer dan NEC, dat op zijn beurt wel een wedstrijd tegoed heeft.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden tussen NEC en FC Groningen zijn de afgelopen tijd doelpuntrijke potjes. Zo eindigde de laatste ontmoeting in Groningen in een 4-3 overwinning voor de Trots van het Noorden. In eigen huis wist NEC vorig jaar knap met 3-0 te winnen van de ploeg van toenmalig trainer Danny Buijs. Tussendoor speelden beide ploegen ook nog eens tegen elkaar in de TOTO KNVB Beker. Deze ontmoeting eindigde in een 2-1 overwinning voor de Nijmegenaren. Daarbij eindigden de laatste 5 uitwedstrijden van FC Groningen in de Eredivisie met minimaal 3 doelpunten. Wij gaan vanavond dus geheel met deze lijn mee en zetten in op meer dan 2,5 doelpunten. De quotering hiervoor ligt bij bet365 op 1,95. Bijna een verdubbelaar!

PEC Zwolle - Jong PSV

We gaan door met een van de meest in het oog springende ploegen van de Keuken Kampioen Divisie tot nu toe. Het vorig seizoen gedegradeerde PEC Zwolle wist dit seizoen al haar 3 wedstrijden te winnen, waarbij vooral de laatste twee zeer overtuigend waren. Zo werd er op bezoek bij Telstar en VVV-Venlo respectievelijk met 5-0 en 4-0 gewonnen. Jong PSV is wisselvallig aan de competitie begonnen en verloor afgelopen maandag met 0-3 van Heracles Almelo. Daarbij is de ploeg altijd weer afhankelijk van het beschikbare materiaal. Voor PEC Zwolle zal zo’n wedstrijd als deze overigens lullig aanvoelen, aangezien ze de afgelopen seizoen steevast tegen de A-ploeg van de Eindhovenaren mochten aantreden.

3-Way Handicap -1 PEC Zwolle

Het lijkt duidelijk dat PEC Zwolle de juiste vorm al snel te pakken heeft. Met elf doelpunten voor en eentje tegen gaat de ploeg van Dick Schreuder op doelsaldo aan kop in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast bleek dat Jong PSV het tegen onlangs gedegradeerde ploegen erg lastig heeft. Wij gaan er hoe dan ook vanuit dat PEC Zwolle de huidige vorm doortrekt en ook vanavond de drie punten eenvoudig binnen haalt. Wij verwachten dat zij dit gaan doen met minimaal twee doelpunten verschil. Een 3-Way Handicap -1 voor PEC Zwolle levert je bij Holland Casino een quotering van 1,95 op.

Real Betis - Osasuna

Voor de laatste voorbeschouwing van deze vrijdag gaan we door naar het doorgaans zonovergoten Sevilla. Hier neemt Real Betis het op tegen Osasuna uit het noordelijk gelegen Pamplona. Beide ploegen zijn het seizoen ijzersterk begonnen, aangezien ze allebei zes punten uit twee wedstrijden hebben behaald. Real Betis was de voorbije weken te sterk voor Mallorca en Elche, terwijl Osasuna op haar beurt Villarreal en Cadiz versloeg. Real Betis, de nummer 5 van vorig jaar, zal er dit jaar alles aan willen doen om eindelijk weer eens boven aartsrivaal Sevilla te eindigen. Daarvoor zijn ze op dit moment in ieder geval de goede weg ingeslagen.

Winst Real Betis

De afgelopen vijf ontmoetingen tussen beide clubs zijn allemaal gewonnen door Real Betis. Wat dat betreft kan Osasuna worden gezien als een favoriete tegenstander. Vorig jaar werd het bijvoorbeeld 4-1 in Estadio Benito Villamarín. Qua spelersmateriaal is dit absoluut geen verrassing, waardoor wij niets anders kunnen voorspellen dan een overwinning voor de Verdiblancos. Een overwinning voor Real Betis levert je bij Circus een quotering van 1,84 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën