Nederland-Frankrijk vooruitblik en voorspelling

Nederland-Frankrijk vooruitblik en voorspelling

19-06-2024

Ben jij wakker geworden met een bos wortels op je hoofd? Dat kan goed kloppen, want Nederland - Frankrijk is in aantocht. De wedstrijd waar we met z’n allen al maanden naar uitkijken wordt vrijdagavond om 21.00 uur in Leipzig gespeeld. Naast de wedstrijd van Oranje staan de wedstrijden Polen - Oostenrijk en Slowakije - Oekraïne op dezelfde dag op het programma. 

Weet Polen zich te herstellen van de nederlaag tegen Nederland? En is Oekraïne de schrik te boven gekomen van de 0-3 nederlaag tegen Roemenië? Wij doen een voorspelling en geven je drie wedtips op basis van statistieken. Uiteraard vind je op onze website ook altijd de beste odds voor deze wedstrijd op het EK 2024.

100x je inzet als Nederland scoort!

Nederland-Frankrijk is voor veel bookmakers een goede reden om te stunten met welkomstaanbiedingen. Zo krijg je bij bookmaker JACKS.nl maar liefst 100x je inzet als Nederland minimaal één doelpunt weet te maken! De normale quotering voor deze weddenschap is 1,35, dus dit lijkt een zekerheidje. Zo'n kans kun je niet laten liggen. In dit artikel vind je alle aanbiedingen van de bookmakers, waaronder ook €50 aan Free Bets bij bookmaker BetMGM als je €5 inzet. Grijp je kans!

Nederland - Frankrijk voorspelling

We trappen af met de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Mede dankzij een zeer goed eerste uur en een doelpunt van Wout Weghorst wist Nederland de eerste wedstrijd van EURO 2024 te winnen. Ondanks de late treffer was de zege ruim verdiend, waardoor die belangrijke eerste wedstrijd in ieder geval werd gewonnen. Frankrijk won met 1-0 van Oostenrijk door een eigen doelpunt van Maximilian Wöber. Wel is het de vraag hoe en of Kylian Mbappe vandaag voor de dag zal komen. Hij brak zijn neus en is nog altijd een twijfelgeval voor vrijdag. Kan Nederland stunten tegen titelfavoriet Frankrijk?

Nederland - Frankrijk wedtips

Iedereen weet dat Frankrijk vandaag de grote favoriet is. Toch zien we dat Nederland in een alleraardigste vorm verkeert. De oefenwedstrijden naar aanloop van het toernooi waren prima, terwijl de ploeg van Ronald Koeman op ongeveer twintig minuten na ook goed speelde tegen Polen. Frankrijk blijft Frankrijk, blijft inzakken en wint wedstrijden. Wij denken dat zowel Nederland als Frankrijk vandaag gaan scoren. Frankrijk beschikt over absolute droomaanvallers, terwijl Nederland tegen Polen de ene na de andere kans creëerde. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,79 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker. 

Polen - Oostenrijk voorspelling

De late tegentreffer van Wout Weghorst moet toch een flinke domper zijn geweest voor de Polen. Ondanks de afwezigheid van Robert Lewandowski bood Polen aardig tegenstand tegen Nederland. Aan de andere kant zien we dat Oostenrijk ook meer had kunnen halen tegen Frankrijk. Een knullig eigen doelpunt en een aantal 100% kansen die gemist werden bieden gelukkig wel hoop voor de ploeg van Ralf Rangnick. Beide ploegen weten wel dat er vandaag moet worden gewonnen om kans te maken op de tweede ronde. Wat denk jij? Is Oostenrijk misschien de favoriet vandaag?

Polen-Oostenrijk wedtips

Voor de wedstrijd Oostenrijk - Frankrijk tipten wij meer dan 0,5 schoten op doel van Christoph Baumgartner. Dit deden we omdat de middenvelder van RB Leipzig in de 5(!) interlands voor de wedstrijd tegen Frankrijk telkens tot scoren wist te komen. Tegen Frankrijk loste hij uiteindelijk twee schoten op doel, waaronder die 100% kans. Wij denken dat hij vandaag gaat scoren. Hij is en blijft immers de man in vorm bij de Oostenrijkers. Een treffer van Baumgartner levert je bij BetMGM een quotering van 3,80 op. 

Vergelijk de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker. 

Slowakije - Oekraïne voorspelling

De grootste verrassing op het EK 2024 tot nu toe is waarschijnlijk de 1-0 nederlaag van België tegen Slowakije. België speelde niet al te best, maar kreeg toch een aantal gigantische kansen. Toch lukte het Slowakije om het doel schoon te houden, waardoor zij uiteindelijk aan het langste eind trokken. Oekraïne trok aan een veel korter eindje. Zij gingen met 3-0 onderuit tegen Roemenië en deden zichzelf hiermee een zeer slechte dienst. Weten zij zich vandaag te herpakken?

Slowakije-Oekraïne wedtips

Eerder dit seizoen tipten wij eens een aantal schoten op doel van Lukas Haraslin. De speler van Sparta Praag speelde namelijk een goed seizoen en liet tegen Liverpool zien dat hij meer dan genoeg in zijn mars heeft. Tegen België loste de aanvaller een schot op doel in een verder onopvallende wedstrijd voor de 28-jarige aanvaller uit Bratislava. Wij denken dat de defensie van Oekraïne kwetsbaar genoeg is om in ieder geval een schot van Haraslin te moeten incasseren. Meer dan 0,5 schoten op doel van Lukas Haraslin levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op. 

Check de actuele EK 2024 odds nu in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën