Nederland naar de Final Four

Nederland naar de Final Four

22-09-2022

Gisterenavond is de Nations League enigszins verrassend hervat door de overtuigende 3-0 overwinning van Schotland op Oekraïne. Gelukkig staan er vanavond landenteams van een iets hoger niveau op het programma, waaronder ons geliefde Nederlands Elftal. Daarnaast komen ook toplanden als Frankrijk en België in actie. En dat alles in de voorbereiding op het WK in Qatar dat toch over 2 maanden al van start gaat. Wij bereiden je voor op de wedstrijden van vanavond en geven je per wedstrijd een wedtip.

Polen - Nederland

We beginnen deze preview met de wedstrijd tussen Polen en Nederland. De ploeg van Louis van Gaal neemt het vanavond in Warschau op tegen de ploeg van één van de beste spitsen ter wereld, Robert Lewandowski. Eerder dit jaar speelden beide ploegen de heenwedstrijd tegen elkaar in de Rotterdamse Kuip, waar zowel Nederland als Polen 2x tot scoren wisten te komen. Na 4 wedstrijden in groep 4 van League A staat Nederland op een knappe 10 punten, waarbij het zelfs kan gebeuren dat de groepswinst vanavond al een feit is. Polen daarentegen heeft 4 punten behaald en moet eigenlijk nog uitkijken dat ze de volgende editie van de Nations League een divisie lager in actie moeten komen.

Meer dan 2,5 doelpunten

Nederland weet eigenlijk altijd wel te scoren. Echter valt op dat ze in de Nations League nog geen enkele keer de ‘0’ wisten te houden. Wat dat betreft valt er achterin nog wel het nodige te verbeteren. En dan moet je het ook nog eens opnemen tegen de Poolse superspits van FC Barcelona. Net als in de heenwedstrijd zien wij het dus wel gebeuren dat er meerdere doelpunten zullen vallen. De lijn van meer dan 2,5 doelpunten werd tot nu toe in elke Nations League wedstrijd van Oranje behaald. Hier gaan wij vanavond dus vrolijk in mee. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,85 op. Dat kun je toch niet laten liggen?!

Meer dan 1,5 schot op doel Memphis Depay

Een van de beste spelers van het Nederlands Elftal is al jaren Memphis Depay. De aanvaller is hard op weg om topscorer aller tijden te worden. Zo wist hij in de laatste 9 wedstrijden 9 keer te scoren. Daarbij probeert hij het vaak vanuit allerlei hoeken en standen, wat hem altijd wel de nodige doelpogingen oplevert. Wij denken dat hij dit vandaag ook weer gaat doen. Hierin komen we uit op meer dan 1,5 schoten op doel van Depay. Dit levert jebij Jack's een quotering van 2,40 op.

Winst Nederland

Wil jij in aanmerking komen voor een wel heel bizarre quotering? Als jij nog geen account hebt bij bookmaker Jack’s, dan ontvang je vanavond een quotering van 50,00(!) als jij inzet op winst voor Nederland. Zo kan jij voor de eenvoudige inzet van €1 zomaar ineens €50 euro rijker zijn. Registreer je via deze link en wees erbij voordat het te laat is.

België - Wales

De andere wedstrijd in de groep van Nederland gaat tussen België en Wales. De thuisploeg moet vanavond koste wat het kost winnen om Nederland nog van groepswinst af te houden. Op het eerste oog moet dit zeker lukken, aangezien België nog altijd een ploeg van wereldformaat is. Toch wisten de Rode Duivels eerder dit jaar in de heenwedstrijd niet te winnen van de Welshmen. Door een laat doelpunt van Brennan Johnson sleepte Wales toch een 1-1 gelijkspel uit het vuur. Daarbij moeten we Wales ook absoluut niet onderschatten, aangezien ook zij ‘gewoon’ naar het WK gaan.

Meer dan 2,5 doelpunten voor België

Omdat België doorgaans flink op de aanval speelt, zien we vaak veel doelpunten in wedstrijden van onze onderburen. Zo vielen er in de poulefase van deze editie van de Nations League al 15 goals in 4 wedstrijden. Het gros van deze doelpunten wordt overigens in de thuiswedstrijden gemaakt. Niet voor niets eindigde de laatste wedstrijd van de Belgen dit jaar in een 6-1 thuisoverwinning op Polen. Doordat de Belgen absoluut moeten winnen, verwachten wij ook vanavond de nodige doelpunten van de thuisploeg. Wij durven het zelfs aan te gaan dat dit er meer dan 2,5 worden. Meer dan 2,5 doelpunten voor België levert je bij Circus een quotering van 2,32 op.

Frankrijk - Oostenrijk

We gaan snel door naar regerend wereldkampioen Frankrijk. De ploeg van Didier Deschamps is de Nations League allesbehalve goed begonnen en wist zelfs geen van de 4 gespeelde groepswedstrijden te winnen. Hierdoor bungelt Les Bleus tamelijk sneu onderaan de groep met 2 punten. Hierdoor is de kans op degradatie zelfs aanwezig. Om dit te voorkomen zullen de Fransen vanavond hoe dan ook moeten gaan winnen van Oostenrijk. Dit lijkt in eerste instantie zeker te moeten lukken, aangezien de Fransen er vorig jaar (net als andere ploegen overigens) volledig doorheen zaten aan het eind van het seizoen. Toch is het de vraag of zij zich kunnen herpakken en hun favorietenrol waar kunnen maken. Groepswinst in de Nations League kunnen ze in ieder geval al vergeten.

Minder dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden van Frankrijk zijn de laatste tijd enigszins zuinig te noemen. Er vallen simpelweg weinig doelpunten. En dat met spelers als Karim Benzema, Kylian Mbappe en Antoine Griezmann in de gelederen. Eerstgenoemde is gelukkig voor de Oostenrijkers geblesseerd, waardoor de meeste aandacht naar Mbappe zal uitgaan. En laten we eerlijk zijn, dit zal niet meevallen. Toch verwachten wij ook vanavond dat de Fransen en de Oostenrijkers het zuinig aan zullen doen met de goals. De laatste 3 wedstrijden van Frankrijk werd er namelijk al niet meer dan 3x gescoord en de heenwedstrijd eindigde ook in een 1-1 gelijkspel. Een zuinige overwinning voor Frankrijk dan maar met minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,15 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën