Nederland op bezoek in Duitsland

Nederland op bezoek in Duitsland

26-03-2024

Vandaag weten we allemaal welke 3 landen zich als laatste voor EURO 2024 weten te plaatsen. Zowel in Wales, Oekraïne als Georgië wordt namelijk gestreden in de finale van de play-offs. Toch besluiten wij vandaag alle focus te gebruiken voor een paar zeer interessante oefenwedstrijden, waaronder Duitsland - Nederland. Ook in Spanje en Engeland staan er overigens topduels op het programma. Spanje speelt in eigen huis tegen Brazilië, terwijl Engeland de Rode Duivels van België ontvangt. Wij geven je 3 wedtips!

Duitsland - Nederland

Afgelopen week hebben we voor het eerst in lange tijd weer eens naar de verrichtingen van het Nederlands Elftal kunnen kijken. Na een moeizame eerste helft met een hoop gemiste kansen door de Schotten liep Nederland in de 2e helft eenvoudig uit naar een 4-0 zege. Hoe je het wendt of keert, een knappe zege op een andere EK-deelnemer. Duitsland presteerde ook iets knaps. Onze oosterburen wonnen met 0-2 op bezoek bij Frankrijk en scoorden zelfs al na 7(!) seconden. Gaan de Duitsers vandaag opnieuw als een malle van start?

Draw no bet - Nederland

Wij hebben na afgelopen week toch weer wat meer vertrouwen in Nederland gekregen. Kijk alleen al naar de kwaliteiten van Tijjani Reijnders en de ingevallen Donyell Malen. Bovendien verloor Nederland maar 1 van de laatste 5 ontmoetingen met de Duitsers. Om die reden verwachten wij een verdedigend sterk Nederland, dat vandaag opnieuw niet verliest. Sterker nog, wij zien Oranje winnen. Toch bouwen we enige zekerheid in met een draw no bet. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,80 op. 

Check de actuele interland odds in onze Oddsvergelijker. 

Spanje - Brazilië

Voor liefhebbers van attractief voetbal is een wedstrijd tussen Spanje en Brazilië er eentje om je vingers van af te likken. De meest flexibele spelers met bijbehorende techniek komen vandaag bij elkaar in het Santiago Bernabeu. Spanje ging afgelopen weekend pijnlijk met 0-1 onderuit tegen Colombia, terwijl Brazilië zich na een zeer matige periode knap herpakte door op Wembley met 1-0 van Engeland te winnen. Wie is vandaag de sterkste in deze titanenstrijd?

Minder dan 2,5 doelpunten

Afgelopen weekend lieten zowel Spanje als Brazilië zien dat ze in staat zijn om degelijke uitslagen neer te zetten. Althans, voor Spanje niet helemaal aan de goede kant. Toch lijkt het erop alsof beide ploegen het vooral achterin op orde willen hebben, waardoor onnodige tegendoelpunten worden voorkomen. Dit leidde hierdoor tot een wedstrijd met weinig treffers. Iets waar wij vandaag stiekem ook vanuit gaan. Wij kiezen voor minder dan 2,5 doelpunten, een weddenschap die je bij bet365 een quotering van 1,80 oplevert. 

Check de actuele interland odds nu in onze Oddsvergelijker. 

Engeland - België

De laatste wedstrijd van de dag is die tussen Engeland en België. Waar Engeland steeds meer als kandidaat voor de eindwinst op EURO 2024 wordt gezien, lijken de hoogtijdagen van België een beetje achter ons te liggen. De Belgen hebben het vooral in defensief opzicht minder goed voor elkaar, terwijl men nog altijd met een geblesseerde doelman Thibaut Courtois. Afgelopen week kwamen onze zuiderburen niet verder dan een gelijkspel bij Ierland. Engeland verloor van Brazilië, maar beschikt alsnog over een wereldelftal? Wie trekt er vandaag aan het langste eind?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Anthony Gordon

Een van de revelaties in de Premier League van dit seizoen is Newcastle-speler Anthony Gordon. Hij scoorde dit seizoen al meerdere malen en stond afgelopen week tegen Brazilië in de basis. Tijdens deze wedstrijd was de rappe buitenspeler goed voor 2 schoten op doel. Hierdoor gaan wij er stiekem vanuit dat hij die vandaag ook minimaal een keer voor elkaar krijgt. Meer dan 0,5 schoten op doel van Anthony Gordon levert je bij LeoVegas een quotering van 1,85 op. 

Check de actuele interland odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën