Nederland-Turkije | Pak 100x je inzet!

Nederland-Turkije | Pak 100x je inzet!

04-07-2024

Het is tijd voor de kwartfinale van het Nederlands Elftal op het EK 2024 tegen Turkije! Heb je nog niet bij elke bookmaker een account, dan is het nu echt tijd om te profiteren van de prachtige welkomstaanbiedingen van de bookmakers. Je krijgt bij verschillende bookmakers tot maar liefst 100x je inzet als Nederland wint van Turkije! Met een inzet van €4 kun jij €250 cash verdienen! Dat moet te doen zijn toch?

BetMGM - 50x je inzet als Nederland wint

BetMGM is pas een paar weken beschikbaar voor Nederlanders en maakt nu al een verpletterende indruk! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en heeft fantastische promoties. Tijdens het Europees Kampioenschap is het dus een goed moment om een nieuwe bookmaker uit te proberen. Als welkomstaanbieding kun je kiezen voor de ''Golden Boost'', je krijgt namelijk 50x je inzet als Nederland wint van Turkije!

Een account aanmaken kun je doen via deze link.

Circus - 50x je inzet als Nederland wint

Bookmaker Circus heeft ook een hele mooie  aanbieding op jou wachten. Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je 50x je inzet als je denkt dat Nederland wint van Turkije op het EK. Nederland is de favoriet met een normale quotering van 1,60, dus de kans is vrij groot dat jij straks €50 kunt bijschrijven op jouw bankrekening! Je kunt ook eventueel kiezen voor Turkije als winnaar.

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die prachtige boost!

JACKS.nl - 100x je inzet als Nederland wint

Bookmaker JACKS.nl zit er lekker in de laatste tijd en ook deze keer staat er een prachtige boost op je te wachten. Nederland gaat natuurlijk winnen van Turkije en wil je maximaal profiteren, dan krijg je met een storting van €100 een quotering van 100,00. Wil je minder storten, dan is dat ook geen enkel probleem, maar dan krijg je maar een quotering van 50,00 aangeboden. 

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Unibet - 50x je inzet als NL doorgaat

Unibet staat bekend als de populairste bookmaker van Nederland en bij Unibet krijg je een quotering van 50,00 aangeboden als Oranje doorgaat naar de kwartfinale. Dat mag ook zijn via verlenging of penalty's. Of als je meer vertrouwen in Turkije hebt, dan kun je ook daarvoor kiezen. Die kans moet je toch wagen? 

Maak een account aan via deze link en pak ook deze boost mee!

ZEbet - €100 aan Free Bets

Deze van origine Franse bookmaker heeft het goed voor elkaar! Er is een hele goede mobiele applicatie beschikbaar en ze bieden nu ook weddenschappen aan op speler specials. Dat valt precies mooi samen met het EK, dus wacht niet langer met het aanmaken van een account!

Claim jouw €100 aan Free Bets via deze link!

bet365 - Ontvang €50 aan Free Bets

Bij bet365 kun je €50 aan wedkrediet/free bets verdienen als je een nieuw account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is €10 inzetten en dan heb je leuk wat extra speelgeld voor het EK!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

LeoVegas - €50 Free Bet

LeoVegas, een hele populaire bookmaker wereldwijd, is sinds kort ook beschikbaar voor Nederlanders. Bij het aanmaken van een account kun je een Free Bet krijgen tot maximaal €50, dus maak snel een account aan via deze link

€50 Free Bets bij LiveScore Bet

We hebben nog een laatste bookmaker in de aanbieding! Deze bookmaker is één van de beste bookmakers in Nederland en heeft een heerlijke Free Bet voor jou klaar liggen. Jouw eerste weddenschap van €10 levert jouw €50 aan Free Bets op!

Maak een account aan via deze link en profiteer van de Free Bet!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën