Nederland-Turkije voorspellingen en tips

Nederland-Turkije voorspellingen en tips

04-07-2024

De laatste kwartfinale op het EK 2024 wordt gespeeld in Berlijn. Nederland neemt het op tegen Turkije en het belooft een fantastische wedstrijd te worden! Gaat Nederland naar de halve finale? In dit artikelen delen wij onze voorspellingen en wedtips en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

50 keer je inzet als Nederland wint

Voordat we vooruitblikken op de wedstrijd, willen we graag jouw aandacht voor deze prachtige aanbieding. Nederland gaat natuurlijk winnen van Turkije en bij bookmaker BetMGM krijg je maar liefst 50x je inzet voor deze weddenschap! Nederland is de grote favoriet voor de overwinning met een normale quotering van 1,60, dus deze kans kun je niet laten liggen!

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Nederland-Turkije voorbeschouwing

Wat was Nederland opgelucht toen bleek dat het tegen Roemenië wel lukte. Waar Oranje tegen Oostenrijk op sommige momenten van het kastje naar de muur werd getikt, lukte het de Roemenen niet om grip op het Nederlands Elftal te krijgen. En dat is goed nieuws, want de ploeg van bondscoach Ronald Koeman zit hierdoor bij de laatste 8 van Europa. Veel lof ging uit naar Cody Gakpo, Xavi Simons en Donyell Malen. Toch moeten we ook de achterhoede met een ijzersterke Stefan de Vrij niet onderschatten. Kan Oranje ook vlammen tegen de volgende tegenstander Turkije?

​Het kan zomaar zijn dat jij afgelopen dinsdagavond wakker bent geworden van getoeter. Vaak weet je genoeg en concludeer je dat Turkije vast en zeker een wedstrijd heeft gewonnen. Turkije won 2 van de 3 groepswedstrijden en was in de achtste finale met 2-1 te sterk voor Oostenrijk. Laat dat nu net de tegenstander zijn die Nederland anderhalve week geleden in rouw dompelde. Met de passievolle Turken staat er opnieuw een zware opdracht te wachten voor Nederland. Al weten we allemaal dat ‘wij’ over betere spelers beschikken. Zeker nu blijkt dat een middenvelder als Orkun Kokcu ontbreekt vanwege een blessure. Hier komt onze voorspelling voor Nederland-Turkije.

Nederland-Turkije voorspelling

We zien een dalende lijn in het aantal doelpunten op EURO 2024. Gelukkig doen Nederland en Turkije hier niet aan mee, aangezien er in hun achtste finale wedstrijden in totaal 6 doelpunten vielen. Het is sowieso opvallend te noemen dat wedstrijden tussen Nederland en Turkije de laatste jaren extreem doelpuntrijk zijn. De laatste ontmoetingen eindigden namelijk in een 6-1 zege voor Nederland en een 4-2 zege voor Turkije. Kortom, 11 doelpunten en een gemiddelde van 5,5 doelpunten per duel. Wij gaan mede daarom voor meer dan 2,5 doelpunten, een lijn die Turkije tijdens elke wedstrijd op EURO 2024 wist te behalen. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,79 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Nederland-Turkije odds

We kunnen momenteel niet heen om Cody Gakpo. De aanvaller van Liverpool ontpopt zich tot de ware vedette van het Nederlands Elftal en wist dit EK al 3 keer te scoren. Net zoals hij anderhalf jaar geleden deed tijdens het WK in Qatar. Door het bieden van constante dreiging, ijzersterke focus en een vlammend schot verwachten wij dat hij ook tegen Turkije gaat scoren. De Turken kregen namelijk al zes tegendoelpunten om de oren. Een nieuwe treffer van Gakpo levert je bij JACKS.nl een quotering van 3,00 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën