Niet te missen value

Niet te missen value

11-02-2022

Vorig weekend hebben we ons prachtig hersteld van het teleurstellende weekend daarvoor. Vorige week gaven we vier tips en alle tips waren goed. Wel kregen we bij de draw no bet op NEC ons geld terug vanwege het 1-1 gelijkspel. De Afrika Cup-finale eindigde, zoals voorspeld in een saai gelijkspel en, dus kregen we netjes 2,90 keer de inzet uitbetaald. PSV tegen AZ eindigde in meer dan 2,5 doelpunt en Jesper Karlsson scoorde de winnende. Het geld dat we ingezet hadden op een schot op doel van de Zweed rolde dus ook weer onze kant op. Al met al een prachtig weekend. Hopelijk doen we het dit weekend nog eens dunnetjes over. We hebben er vertrouwen in!

Een schot op doel van Til

We beginnen meteen met dé tip van het weekend. Geen geouwehoer over wie er goed in vorm is en wie niet. Bij bookmaker bet365 hebben ze eventjes zitten slapen bij het bepalen van de quoteringen op de wedstrijd RKC-Feyenoord. Zoals bekend biedt bet365 op elke Eredivisiewedstrijd quoteringen aan voor het aantal schoten op doel van een individuele speler. Wil je nu weten wat exact telt als een schot op doel? Lees dan even dit artikel, zodat jij vooraf precies weet waarop je inzet.

Nu dat duidelijk is, is de vraag op welke speler we dan gaan inzetten. Dat kan er maar één zijn eigenlijk: de topscorer van de Eredivisie, oftewel Guus Til. Dit seizoen schiet de Feyenoorder per wedstrijd gemiddeld 1,4 keer op doel. De tegenstander, RKC, is natuurlijk niet eentje van formaat, dus de kans dat Til op doel schiet achten we vrij groot. Een schot op doel van de goaltjesdief levert je 1,83 keer je inzet op en dat is een te mooie quotering om te laten liggen!

UPDATE 17:00 11 FEBRUARI

Op het moment van schrijven had bookmaker TOTO nog geen quoteringen op schoten op doel. Inmiddels biedt TOTO een schot op doel van Guus Til aan op 2,10. ENORME value!

FC Groningen raakt in vorm

Zaterdagavond speelt FC Groningen tegen Fortuna Sittard. De Groningen zijn na een matige eerste seizoenshelft stiekem opgeklommen naar de tiende plek op de ranglijst. Fortuna daarentegen voetbalt nog net zo moeizaam als in 2021. Het won vorige week wel van het eveneens dolende SC Heerenveen, maar de boel lijkt nog niet echt op de rit.

Met het thuispubliek weer in de Euroborg verwachten we dat FC Groningen gaat winnen. De bookmakers stellen daar een quotering van 1,85 tegenover, dus daar doen we het zeker voor.

PSV moet winnen

Op zaterdagavond is er nog een wedstrijd die interessant is: Vitesse-PSV. Dat een topclub in staat is de Arnhemmers op de pijnbank te leggen, liet Ajax deze week al zien in de bekerwedstrijd. Het is voor PSV te hopen dat trainer Schmidt geen rare capriolen uithaalt. Als dat het geval is, gaat PSV deze wedstrijd gewoon winnen. De Eindhovenaren voelen de druk, want Feyenoord jaagt op de tweede plaats en staat slechts één punt achter PSV.

Een overwinning van de club uit Eindhoven levert je normaal gesproken 1,70 keer je inzet op. Bij Jack’s hebben ze elke dag de zogeheten Jack’s Specials en daar is deze quotering geboost naar 2,00. Dat is een boost van 17,5 procent en dat is erg gul van Jack’s.

Waar is de topscorer Dallinga?

Zijn naam komt vaker voorbij hier. Meermaals tipten we de afgelopen maanden een doelpunt van Thijs Dallinga. Met 25 doelpunten is hij nog steeds topscorer van de Keuken Kampioen Divisie, maar in 2022 scoorde hij nog niet. Hij staat al vijf wedstrijden droog en dit heeft ook direct effect op de prestaties van Excelsior. In 2022 verloor Excelsior vier keer en speelde het één keer gelijk.
Vanavond komt Jong Ajax op bezoek in Rotterdam. De Amsterdammers draaien een lekker seizoen en staan op een mooie derde plaats. Voor een draw no bet op Jong Ajax krijg je 2,02 keer je inzet van de bookmakers. De echte durfal zet in op een overwinning van de jonge Ajacieden en wordt daarvoor rijkelijk beloond met een mooie quotering: 2,70!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën