Oekraïne naar het WK

Oekraïne naar het WK

05-06-2022

Door de wedstrijden van afgelopen week hebben we een iets beter beeld gekregen over hoe de verschillende landen ervoor staan. Vandaag staat er dan voor sommige teams alweer het tweede treffen in de Nations League op het programma. Zo gaat Spanje op bezoek bij Tsjechië, ontvangt Portugal het Zwitserland van bondscoach Yakin en gaan Wales en Oekraïne uitmaken wie van de twee naar het WK gaat. Vooral deze laatste wedstrijd is een interessante, aangezien afgelopen week al bleek hoe Oekraïne er fysiek en vooral mentaal voorstaat. Daarvoor hoef je alleen maar het interview met Zinchenko van Oekraïne terug te kijken. Wij gaan jou, zoals je van ons gewend bent, weer voorzien van de nodige wedtips.

Wales – Oekraïne

De wedstrijd waarbij vanavond het meeste op het spel staat is die tussen Wales en Oekraïne. De winnaar van dit treffen plaatst zich namelijk voor het WK in Qatar, waarin het terechtkomt in een poule met Engeland, Amerika en Iran. Afgelopen week voorspelden wij, enigszins tegen de odds in, dat Oekraïne Schotland zou gaan verslaan. Dit kwam ten eerste omdat ze nu eenmaal een goede ploeg hebben. Echter speelt de huidige situatie omtrent de oorlog erg mee. Aan motivatie geen gebrek. Oekraïne wil hoe dan ook laten zien dat ze voor niemand bang zijn en alles aan kunnen.

Oekraïne naar het WK

Het zal je dan ook niet verbazen dat wij verwachten dat Oekraïne naar het WK gaat. Op papier hebben ze volgens ons sowieso een beter team dan de mannen uit Wales. Het is vooral zaak om Gareth Bale in de gaten te houden. Ook al houdt de wereldster van weleer zich meer bezig met een par of een bogey, hij is het absoluut niet verleerd. Plaatsing voor het WK voor Oekraïne, binnen 90 minuten, na verlenging of na strafschoppen, levert je bij Circus een quotering van 1,87 op.

Tsjechië – Spanje

Tsjechië wist afgelopen donderdag enigszins verrassend van Zwitserland te winnen. Dit betekent dat zij door het gelijkspel tussen Spanje en Portugal aan kop gaan in de groep. Wat dat betreft kunnen zij vanavond een fraaie slag slaan. Dan moeten ze echter wel afrekenen met Spanje. En dat is vanzelfsprekend niet zomaar gedaan. Op papier lijkt dit wel een zekerheid voor de ploeg van Luis Enrique. Toch staat er toch druk op, aangezien de Spanjaarden zich een nederlaag absoluut niet kunnen veroorloven.

Winst Spanje

Aangezien Spanje moet winnen, verwachten wij ook dat ze dit gaan doen. De quotering hiervoor ligt bij Holland Casino op 1,70. Een quotering die je overigens goed kan combineren als je jezelf registreert bij onze nieuwste partner. Als je minimaal €20 stort en dit vervolgens inzet op een wedstrijd met een quotering van minimaal 1.50, dan krijg je een €20 Free Bet als welkomstbonus. Stort je €50 en zet je dit in? Dan krijg je maar liefst €50 euro aan Free Bets. Wat dat betreft is deze wedstrijd hier uitermate geschikt voor. Vind jij dit interessant? Schrijf je dan in via deze link.

Portugal - Zwitserland

Portugal wist afgelopen donderdag op het nippertje een punt mee te nemen uit Sevilla. Een prettig punt, aangezien ze op deze manier de meest lastige uitwedstrijd in ieder geval niet hebben verloren. Het meest opvallende aan deze wedstrijd was echter niet het resultaat. Portugal speelde namelijk voor het eerst sinds 2017 met Cristiano Ronaldo als invaller. Eens kijken hoe de grote CR7 hierop reageert. Want durft de coach dit echt een tweede keer te doen? Wij denken van niet.

Elk team schiet op doel in elke helft

Zwitserland verloor de eerste Nations League wedstrijd verrassend van Tsjechië en moet vandaag dus aan de bak. Portugal daarentegen sleepte een punt uit het duel met Spanje, maar als het iets wil betekenen in deze groep moet het vandaag winnen.

Beide teams hebben veel doelgerichte spelers en nieuwe bookmaker LiveScore Bet biedt mooie specials aan op deze wedstrijd. Één daarvan is dat beide teams minimaal één keer op doel gaan schieten in elke helft. Je krijgt hiervoor een mooie quotering van 1,75 en dit achten we heel erg haalbaar. Meepakken dus!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën