Onze voorspellingen voor de Europa League

Onze voorspellingen voor de Europa League

18-05-2022

Dat er in het voetbal een hoop kan gebeuren, bleek gisterenavond wel. Alle geanalyseerde statistieken kwamen bedrogen uit, waardoor we helaas eindigden op een score van ‘0’. Niet echt ‘des OddsBeaters’ zullen we maar zeggen. Godzijdank hebben we vanavond een herkansing en staan er 2 boeiende potten op het programma. Vanavond is namelijk de finale van de Europa League tussen Frankfurt en het Rangers van trainer Giovanni van Bronckhorst. Daarnaast neemt Heracles het, zonder Frank Wormuth, op tegen Excelsior in de halve finale van de play-offs. Per wedstrijd voorzien wij je 2 interessante wedtips.

Eintracht Frankfurt – Glasgow Rangers

Wie vooraf had voorspelt dat de finale van de Europa League tussen deze twee ploegen zou gaan, zou op dit moment bizar rijk zijn geweest. Het lijkt dan ook eerder een affiche voor de Conference League. Al doen we de prestaties van beide ploegen dan wel tekort. Als we kijken naar wie de ploegen hebben uitgeschakeld, dan staan beide teams hier meer en meer dan verdiend. De grote vraag is wie er vanavond vandoor gaat met die prachtige beker in het Estadio Ramon Sanchez Pizjuan in Sevilla.

Meer dan 46.5 passes Djibril Sow

Eén van de sterkhouders van Frankfurt is verdedigende middenvelder Djibril Sow. Het gemiddeld aantal passes dat hij dit seizoen in de Europa League geeft ligt op 52.3. Hij heeft in 6 van de laatste 7 wedstrijden meer dan 46.5 gegeven. Zeker tegen ploegen die op papier absoluut niet beter zijn dan de Duitsers. Meer dan 46.5 passes voor Djibril Sow levert je bij Bet365 een quotering van 1.83 op.

Both Teams to Score

Aangezien het in de finale maar om 1 potje gaat, verwachten wij dat beide ploegen er alles aan gaan doen om de aanval te zoeken. Daarnaast komt Frankfurt zo goed als altijd tot scoren. Zodra het er echt om gaat, doet Rangers hetzelfde. Om die reden verwachten wij dat beide teams vanavond het net zullen gaan vinden. Bij Jack’s ontvang je hier een quotering van 1.77 voor.

Excelsior – Heracles

Dat Heracles vanavond in de strijd om promotie en degradatie moet uit komen, hadden maar weinigen verwacht. Tot is niets minder waar en moeten de boys uit Almelo vanavond een goed uitgangspunt creëren voor de thuiswedstrijd dit weekend. Het was hoe dan ook een rommelige week voor Heracles, daar er afscheid werd genomen van de toch alom geprezen trainer Frank Wormuth. Excelsior daarentegen doet het goed en wist Roda JC knap met 2-0 in Kerkrade te verslaan. Wat dat betreft valt er niets te onderschatten voor Heracles.

Gelijkspel

Ondanks dat Heracles qua naam toch de favoriet is, zet Excelsior dit seizoen een aantal knappe resultaten neer. Wat daarin opvalt is dat er veel gelijk wordt gespeeld. Zo eindigden de laatste 3 thuiswedstrijden zonder winnaar. Aangezien de Kralingers er alles aan zullen doen om met een goed resultaat naar Almelo te gaan, verwachten wij ook vandaag weer een gelijkspel. De quotering hiervoor ligt bij BetCity op 3.95.

Doelpunt Thijs Dallinga

We kunnen eigenlijk niet om de topscorer van de KKD heen. Met 32 goals kroonde Dallinga zich tot topschutter van de competitie. En scoren is iets waar hij in de play-offs gewoon mee doorgaat. Zo verzilverde hij onder andere een penalty in de thuiswedstrijd tegen Roda. Het feit dat hij de pingels neemt en daarbuiten een waanzinnig neusje voor de goal heeft, doet ons verwachten dat hij vanavond ook het net gaat vinden. Bij TOTO ontvang je een quotering van 2.05 voor een goal van de goalgetter.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën