Onze voorspellingen voor komend weekend

Onze voorspellingen voor komend weekend

30-07-2021

Welkom, lieve medewedders! De eerste vooruitblik op het komende weekend van OddsBeater. Vanaf deze week vind jij elke vrijdag een voorbeschouwing op het aankomende weekend op de website. De grootste focus ligt op voetbal maar we zijn niet vies van af een uitstapje naar een andere sport.

Competitievoetbal laat nog even op zich wachten

Nog twee weekjes wachten en dan kunnen we weer gaan genieten van de leukste voetbalcompetitie van Europa: de Eredivisie! Tot die tijd moeten we nog even overleven met de Olympische Spelen en de kwalificaties voor Europees voetbal, maar dat is ook geen straf. Volgend weekend begint het voetbalseizoen in Nederland officieel. We trappen traditioneel af met de Johan Cruijff Schaal. In deze editie strijden Ajax en PSV om de eerste prijs van het seizoen.

Jeugdig voetbal op de Olympische Spelen

We beginnen op zaterdagochtend om 10:00 uur. Dan beginnen de kwartfinales van het mannenvoetbaltoernooi op de OS. Waarschijnlijk ben je dan net wakker en heb je een lichtelijke kater van de vrijdagmiddagborrel die iets uit de hand is gelopen. Heerlijk toch, op het bankje met een pot voetbal. Ga er maar voor liggen, want de favoriet voor Olympisch goud, Spanje, speelt tegen Ivoorkust.

Dat eindeloze gebrei van de Spanjaarden kan een prettig gevolg hebben, namelijk dat je weer even een halfuurtje in slaapt valt. En dát is dan ook de reden dat wij een kleine bet plaatsen op deze wedstrijd. Onze voorspelling? Er vallen weinig doelpunten. Spanje heeft tot nu toe slechts twee keer gescoord en de Ivorianen hebben tegen grootmachten als Duitsland en Brazilië bewezen dat ze moeilijk te verslaan zijn.

Onze TOTO-voorspelling luidt dan ook: er vallen minder dan 2,5 doelpunten. Uiteraard geldt dit voor 90 minuten, dus mocht er een verlenging komen, dan is onze weddenschap al afgerond. Op het moment van schrijven staat de quotering op 1,77 bij TOTO. Onthoud wel: het is zeer verstanding om de odds te vergelijken bij meerdere bookmakers. Als je op lange termijn winstgevend wilt zijn, moet je altijd voor de hoogste odds gaan.

Deense chaos bij Esbjerg

Het is toch een beetje komkommertijd in deze periode van voorbereidingen op het nieuwe seizoen. In Denemarken zijn ze echter al een ronde onderweg en daar is flink de pleuris uitgebroken bij Esbjerg. Deze club ken je misschien nog wel van Rafael van der Vaart. Hij probeerde daar op zijn oude dag wat zwangerschapskilo’s weg te trainen. Wellicht ken je de club ook van Peter Hyballa.

Hyballa werd in Nederland geroemd om zijn fanatieke manier van coachen en in het Duits klonk het natuurlijk allemaal hartstikke interessant. Als een Nederlandse coach deze fratsen had uitgehaald, hadden we hem waarschijnlijk hard uitgelachen. Inmiddels is hij dus trainer van Esbjerg en daar kunnen de spelers zijn bloed wel drinken. Hij traint te hard, hij is seksistisch en de spelers hebben openlijk geklaagd in de Deense pers. Ze kunnen hem niet uitstaan is de niet mis te verstane conclusie.

En OddsBeater zou OddsBeater niet zijn als we de mogelijkheden voor je uitlichten. Esbjerg speelt dit weekend tegen FC Helsingør. Vorig seizoen waren deze twee ploegen redelijk gelijkwaardig, maar we verwachten dat het fiasco van afgelopen week flinke invloed zal hebben op de prestaties van Esbjerg. Wij voorspellen hier een overwinning voor Helsingør en bij TOTO krijg je hier een quotering voor van 1,88 op het moment van schrijven. Een mooie weddenschap!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën