Pakt Feyenoord weer de koppositie?

Pakt Feyenoord weer de koppositie?

12-02-2023

Vandaag sluiten we de week weer af met onze Zondag Preview. SC Heerenveen ontvangt koploper Feyenoord, terwijl John Heitinga in de eigen Johan Cruijff Arena gaat proberen om tegen RKC Waalwijk de 4e overwinning op rij te boeken. Ook in het buitenland worden weer de nodige interessante wedstrijden afgewerkt. Zo zien we in Engeland wedstrijden van Manchester City en Manchester United. Echter kiezen wij voor de wedstrijd tussen Villarreal en het sterk presterende FC Barcelona van Frenkie de Jong. Wij bereiden je voor op de 3 genoemde wedstrijden en geven je een wedtip per potje.

SC Heerenveen - Feyenoord

We trappen af met opnieuw een lastige wedstrijd voor koploper Feyenoord. De Rotterdammers gaan nog altijd aan kop in de Eredivisie en reizen vandaag af richting Friesland om het op te nemen tegen SC Heerenveen. Beide ploegen speelden midweeks in de TOTO KNVB Beker en wisten allebei een rondje verder te komen. Met name de wedstrijd van Feyenoord tegen NEC Nijmegen was er eentje om in te lijsten, gezien de 4-4 uitslag. In de competitie wist Feyenoord overigens alweer een tijdje niet te winnen. Lukt het de ploeg van Arne Slot vandaag wel om de Super Friezen te verslaan?

Meer dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden tussen SC Heerenveen en Feyenoord zijn vaak potjes waarin veel doelpunten vallen. Oké, behalve de heenwedstrijd in augustus 2022 dan. Deze wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel, waarin Andries Noppert zijn visitekaartje af wist te geven en zich later mocht melden als eerste keeper voor het Nederlands Elftal. Noppert is helaas voor hem al een langere tijd geblesseerd, waardoor wij weer veel heil zien in meer dan 2,5 doelpunten. Een lijn die in de laatste 3 edities in Heerenveen eenvoudig werd behaald. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,79 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Ajax - RKC Waalwijk

We gaan snel door naar de 16.45 uur wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk. Ajax zit er weer ouderwets in en lijkt zich sinds het ontslag van trainer Alfred Schreuder weer een van de grootste titelkandidaten te kunnen noemen. Ajax wist de laatste 3 duels te winnen en gaf een stuk minder weg dan voorheen. Hierin lijkt de duidelijkheid van trainer John Heitinga de doorslag te geven, waardoor spelers als Wijndal en Kudus langzaam aan hun vorm kunnen herpakken. Tegenstander RKC Waalwijk staat op een zeer knappe 9e positie en koerst af op een seizoen waarin het zichzelf zeer eenvoudig weet te handhaven. Ook zijn zij al 4 wedstrijden ongeslagen. Kunnen zij ook verrassen in Amsterdam?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Steven Bergwijn

Een van de Ajax spelers waarbij de vorm langzaam lijkt terug te keren is Steven Bergwijn. Ondanks een iets minder optreden tegen FC Twente, was de ex-aanvaller van Tottenham Hotspur tegen Cambuur en Excelsior nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt. Dit lukte nog niet, maar toch verwachten wij dat hij zijn gretigheid in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk gaat doorzetten. Tegen Excelsior en Cambuur was hij goed voor respectievelijk 3 en 2 schoten op doel. Daarom verwachten wij dat hij er vandaag ook meer dan 1,5 gaat lossen. Meer dan 1,5 schoten op doel van Steven Bergwijn levert je bij Jack's een quotering van 2,85 op.

Villarreal - FC Barcelona

We sluiten deze zondag af met het treffen tussen Villarreal en FC Barcelona. Laatstgenoemde gaat fier aan kop in de competitie en kan vandaag het gaatje met Real Madrid opnieuw vergroten. Wel moet hiervoor worden afgerekend met Villarreal, de ploeg die momenteel op een keurige 6e positie staat. Waar Barça al sinds jaar en dag wordt geroemd door de aanvallende intenties, blinken de Catalanen dit seizoen vooral uit om z’n defensieve zekerheid. Ze kregen maar 7 doelpunten tegen in de 20 gespeelde competitiewedstrijden en wisten in 5 van de laatste 6 wedstrijden de ‘0’ te houden. Lukt het ze vandaag opnieuw?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Pedri

Een van de meest getalenteerde voetballers op aarde is Pedri. Onlangs gaf trainer Ronald Koeman al aan dat Lionel Messi de bal maar al te graag aan de jongeling gaf. Ook dit seizoen blinkt de middenvelder weer flink uit. Wij hebben dan ook niet voor niets meermaals getipt om in te zetten op meer dan 0,5 schoten op doel van de jongeling. Ook tegen Villarreal zijn de odds ons weer gunstig gezind, aangezien je bij Unibet een quotering van 3,00 krijgt voor minimaal 1 schot van Pedri. Een weddenschap die in laatste zes wedstrijden maar liefst vijf keer raak was. Dat laat je toch niet lopen?

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën