Panathinaikos-Ajax voorspelling en tips

Panathinaikos-Ajax voorspelling en tips

06-08-2024

Na de overwinning op Vojvodina is het Griekse Panathinaikos de volgende tegenstander van Ajax in de voorronde van de Europa League. Op donderdag 8 augustus staat de uitwedstrijd op het programma en in dit artikel delen wij onze voorspellingen en wedtips voor Panathinaikos-Ajax en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds kort sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

Panathinaikos-Ajax voorbeschouwing

Waar de meeste mensen wellicht nog voetbalmoe zijn na het EK 2024 of vooral willen genieten van de Olympische Spelen, is het seizoen van Ajax al in volle gang. Sterker nog, er werden al twee internationale wedstrijden afgewerkt tegen Vojvodina. De Serviërs werden tweemaal verslagen, waardoor de Amsterdammers het in de volgende ronde op mogen nemen tegen het Griekse Panathinaikos. Vandaag staat de heenwedstrijd op het programma in het Olympiako Stadio Spyros Louis in Athene. Kan de ploeg van Francesco Farioli een goede uitslag neerzetten?

Waar iedereen op voorhand verwachtte dat het deze zomer weleens kon gaan stormen in de hoofdstad, lijkt het vooralsnog mee te vallen. Er werd buiten Bertrand Traoré nog niemand binnengehaald en wat uitgaande transfers is het ook rustig. Wel werd de afgelopen week duidelijk dat Vos, Sosa, Tahirovic, Unuvar en Wijndal op zoek mogen naar een nieuwe werkgever. Een opsteker is wel de mogelijkheid van het meespelen van Brian Brobbey en Steven Bergwijn. Wat dat betreft lijkt Ajax steeds sterker voor de dag te kunnen komen.

Het Griekse Panathinaikos is het seizoen sterk begonnen. In de vorige ronde van de Europa League nam de ploeg van Diego Alonso het op tegen het Bulgaarse Botev Plovdiv. Over twee duels ging de zege met 6-1 naar de Grieken. De meest opvallende namen in de selectie van Panathinaikos zijn ongetwijfeld die van Filip Djuricic (oud-speler van SC Heerenveen), Tonny Vilhena en Bart Schenkeveld. De laatste twee oud-spelers van Feyenoord zijn inmiddels in de Griekse hoofdstad beland en verdienen hier hun brood. Duidelijk zal zijn dat zij staan te trappelen om Ajax te verslaan. Hier komen de wedtips voor Panathinaikos - Ajax.

Panathinaikos-Ajax voorspelling

Gek genoeg hebben wij vandaag toch vertrouwen in een goed resultaat voor Ajax. Tegen het Servische Vojvodina Novi Sad zagen we al dat er wat veranderingen hebben plaatsgevonden in het spel van de Amsterdammers. Wij denken dat Ajax mede hierdoor een goed resultaat gaat boeken. Wij kiezen voor een draw no bet voor Ajax, waarbij een eventueel gelijkspel jouw inzet terugbetaalt. Een draw no bet voor Ajax levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op.

Check de actuele Europa League Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Panathinaikos-Ajax odds

Een Zweedse aanvaller van 30 jaar met een verleden bij FC Twente. Wij achten de kans klein dat er een lampje begint te branden. We hebben het over Alexander Jeremejeff. De aanvaller van Panathinaikos scoorde in totaal drie keer tegen Botev Plovdiv en lijkt hiermee vroeg in het seizoen te pieken. We hebben gezien dat Ajax achterin nog verre van stabiel is en verwachten daarom een nieuwe treffer van de in Kungsbacka geboren spits. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 2,18 op.

Check de actuele Europa League Kwalificatie odds nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën