Polen-Nederland wedtips en voorspellingen

Polen-Nederland wedtips en voorspellingen

14-06-2024

Het is tijd voor Oranje! Vandaag begint Nederland aan het EURO 2024. Dit alles moet gebeuren in Hamburg, waar we het gaan opnemen tegen Polen. Waar dag 3 van het EK begint met het Nederlands Elftal, komen ook de Engelsen van Gareth Southgate vanavond in actie. Ook groep C gaat namelijk van start. Eerst gaan we kijken naar Slovenië - Denemarken. Vervolgens gaan we er nog eens lekker voor zitten, aangezien The Three Lions het opnemen tegen het Servië van Dusan Tadic. Wij kunnen niet wachten op deze mooie voetbaldag en geven je drie EK-wedtips.

Polen - Nederland wedtips

Natuurlijk beginnen we met Nederland. In een groep met Oostenrijk en Frankrijk weet Nederland dat de wedstrijd tegen Polen vandaag moet worden gewonnen. Voorafgaand aan dit duel leek het een mooi duel te worden tussen Frenkie de Jong en Robert Lewandowski, twee spelers van FC Barcelona. Helaas zijn beide spelers geblesseerd en gaan we hen niet zien. Wel is duidelijk dat beide ploegen een zeer goede aanloop naar EURO 2024 kenden. Nederland won met 4-0 van Canada en IJsland, terwijl Polen zeer knap van Oekraïne en Turkije wist te winnen. Begint Nederland het toernooi met 3 punten?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Memphis Depay 

We hebben allemaal gezien dat Memphis Depay in een goede vorm steekt. Hij is dreigend als vanouds en lijkt zichzelf echt in de kijker te willen spelen voor een nieuwe club. De steraanvaller van Oranje is namelijk transfervrij. Wij denken dat hij vandaag zijn visitekaartje wil afgeven en het doel meermaals onder vuur gaat nemen. Zoals hij eigenlijk altijd wel doet. Meer dan 1,5 schoten op doel levert je bij LeoVegas een quotering van 2,55 op.  

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Slovenië - Denemarken wedtips

​​Ergens hebben wij Nederlanders altijd wat sympathie voor Denemarken. Al is het alleen maar om de vele Deense spelers die ooit in de Eredivisie speelden. Ook het huidige Denemarken bestaat uit veel bekende spelers, waardoor wij altijd met veel interesse naar wedstrijden van de Denen kijken. Vandaag begint hun toernooi tegen Slovenië, een land dat voor het eerst in lange tijd weer eens aanwezig is op een eindtoernooi. Hoe ver weten de Slovenen het dit jaar te schoppen?

Beide teams scoren - JA 

Opvallend genoeg zaten beide ploegen bij elkaar in de kwalificatiereeks, waardoor ze elkaar door en door kennen. Het laatste onderlinge duel werd met 2-1 gewonnen door Denemarken. Dit betekent dat Denemarken inmiddels 5 van de onderlinge 6 duels wist te winnen. In de laatste drie onderlinge duels wisten beide ploegen overigens het net te vinden. Wij gaan daarom ook vandaag voor beide teams scoren - JA. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,02 op.  

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Servië - Engeland wedtips

In dezelfde groep staat vandaag het duel tussen Servië en Engeland op het programma. De Serviërs beschikken ook dit jaar weer over een aardige selectie, maar komen toch altijd weer te kort om echt ver te geraken. Voor Engeland kan de selectie haast niet beter. Als je spelers als Jack Grealish en James Maddison thuis laat, dan weet je eigenlijk genoeg. Toch valt de kwaliteit in de achterhoede dan weer een beetje tegen. Kortom, weet Engeland dan eindelijk weer eens een groot toernooi te winnen. Laten we beginnen met het duel met Servië.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Sergej Milinkovic-Savic

We weten allemaal dat Engeland vandaag de grote favoriet is. Toch laten ook grote favorieten weleens een steekje vallen, waardoor Servië ongetwijfeld wel een kans gaat krijgen. Wij denken dat deze kansen onder andere besteed zullen zijn aan Sergej Milinkovic-Savic. De in Spanje geboren Serviër van Al-Hilal kent een alleraardigst seizoen en scoorde in twee van zijn laatste drie interlands. Wij denken dat hij vandaag minimaal een schot op het doel van Engeland gaat lossen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Milinkovic-Savic levert je bij BetMGM een quotering van 3,30 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën