Portugal-Frankrijk voorspelling en tips

Portugal-Frankrijk voorspelling en tips

04-07-2024

De tweede kwartfinale op het EK 2024 wordt gespeeld in het Volksparkstadion in Hamburg. Portugal en Frankrijk, twee topfavorieten voor de eindwinst, nemen het tegen elkaar op. Een kraker van jewelste! In dit artikelen delen wij onze voorspellingen en wedtips en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

50 keer je inzet als Nederland wint

Voordat we vooruitblikken op deze wedstrijd, willen we graag jouw aandacht voor deze prachtige aanbieding. Nederland gaat natuurlijk winnen van Turkije en bij bookmaker Circus krijg je maar liefst 50x je inzet voor deze weddenschap! Nederland is de grote favoriet voor de overwinning met een normale quotering van 1,60, dus deze kans kun je niet laten liggen! Ben je minder overtuigd van een Nederlands overwinning, dan kun je ook kiezen voor een overwinning van Turkije!

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Portugal-Frankrijk voorbeschouwing

Op papier lijkt de wedstrijd in de kwartfinale van EURO 2024 tussen Portugal en Frankrijk er eentje om je vingers bij af te likken. Wij achten de kans groot dat we heus wel wat spektakel gaan zien, maar toch willen we zeker niet te hard van stapel lopen. De wedstrijden van Frankrijk op het EK 2024 vallen tot nu toe nogal tegen. Ook tegen de Belgen was het mager en had Les Bleus genoeg aan een van richting veranderd schot van Kolo Muani. Dit was het derde doelpunt van Frankrijk op EURO 2024. Een penalty van Kylian Mbappe en twee eigen goals van respectievelijk Maximilian Wöber en Jan Vertonghen. Kortom, het schort aan aanvallende stootkracht bij de Fransen. Toch opvallend met spelers als Kylian Mbappe, Antoine Griezmann en Ousmane Dembélé in de voorhoede. 

Bij Portugal ging het de laatste dagen vooral om Cristiano Ronaldo. Draait het te veel om de Portugese superster van Al-Nassr? Daar begint het wel een beetje op te lijken. En als CR7 dan ook nog eens belangrijke pingels gaat missen, dan vraag je jezelf af of het niet eens tijd wordt voor Gonçalo Ramos. Portugal kwam goed weg tegen Slovenië en had dit eigenlijk maar te danken aan een man: Diogo Costa. De doelman van FC Porto stopte in de verlenging een levensgrote kans van Benjamin Sesko en pakte in de penalty de heldenrol door drie pingels op rij te stoppen. Weet hij de Fransen ook van scoren af te houden? Hier komt onze Portugal-Frankrijk voorspelling.

Portugal-Frankrijk voorspelling

We hebben het al enigszins door laten schemeren, maar wij verwachten een vermoeiende wedstrijd. Een vermoeiende wedstrijd waarin beide ploegen hopen op dat o, zo belangrijke openingsdoelpunt. De kans is namelijk aanwezig dat dit direct de winnende treffer blijkt te zijn. In 80% van de laatste 5 interlands van Frankrijk vielen er namelijk minder dan 2 doelpunten. Iets wat bovendien voorkwam in 80% van de laatste 5 onderlinge ontmoetingen tussen beide landen. Wij gaan vandaag opnieuw voor maximaal een doelpunt. Minder dan 1,5 doelpunt levert je bij BetMGM een quotering van 2,65 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Portugal-Frankrijk odds

Na een reservebeurt in het openingsduel van Frankrijk tegen Oostenrijk, is Aurelién Tchouaméni niet meer weg te denken uit de basis van Frankrijk. De middenvelder van Real Madrid drukt zijn stempel met zijn krachtige spel en lost wedstrijd in wedstrijd uit de nodige doelpogingen. In de zeer matige wedstrijd tegen België deed hij dit bijvoorbeeld 4 keer. In totaal loste hij in zijn laatste 3 duels steeds 2 of meer schoten. Wij denken dat hij dit vandaag ook weer gaat proberen. Met zo’n schot is het zonde om het niet te proberen toch? Meer dan 1,5 schoten van Aurelién Tchouaméni levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën