Portugal, Italië & Oostenrijk in actie!

Portugal, Italië & Oostenrijk in actie!

04-06-2024

Ook vandaag zijn er weer EK-kanshebbers die we voor het eerst in lange tijd in actie zien komen. Portugal speelt vandaag in het José Alvalade tegen Finland, terwijl outsider Italië tegen EK-deelnemer Turkije gaat spelen in Bologna. Tot slot mogen we de wedstrijd Oostenrijk - Servië niet aan ons voorbij laten gaan. Al is het alleen maar om Oostenrijk een van de landen is die tegen Nederland speelt. Wij geven je 3 wedtips en hopen je hiermee te inspireren voor het verantwoord invullen van jouw betslip.

Meer dan 2,5 doelpunten van Portugal levert je bij LeoVegas een quotering van 1,89 op.

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Italië - Turkije

Wat werd er wereldwijd veel getoeterd toen bleek dat Turkije zich voor het eerst in lange tijd weer eens plaatste voor een eindtoernooi. Na een voortreffelijke groepsfase mag Turkije zich gaan opmaken voor Groep F waarin men speelt tegen Portugal, Georgië en Tsjechië. Kortom, een groep met mogelijkheden. Italië is blij dat het terug is op het hoogste podium na het gemiste WK 2022 in Qatar. Weet La Squadra Azzurra net als het Italiaanse voetbal te pieken?

Asian Handicap +0,5 - Turkije

Net als andere landen mist Italië nog een groot aantal spelers. Daarnaast valt het ons op dat Italië het vaak lastig heeft tegen landen van het niveau Turkije. Aangezien de meeste bondscoaches nog bezig zijn met het leggen van die o, zo lastige puzzel, denken wij dat het stugge Turkije er vandaag minimaal een gelijkspel uit sleept. Al is het alleen maar omdat Italië maar 1 van de laatste 3 onderlinge vriendschappelijke duels met Turkije wist te winnen. Een Asian Handicap +0,5 voor Turkije levert je bij BetMGM een quotering van 2,38 op.

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Oostenrijk - Servië

Heel even leek het erop dat Servië het EK 2024 zou gaan missen. Toch rechtte de ploeg van aanvoerder Dusan Tadic de rug en gaan de Serven opnieuw naar een eindtoernooi. Hierin nemen ze het allereerst op tegen Engeland, Slovenië en Denemarken. Oostenrijk is een van de tegenstanders van Nederland en is daarom uiterst interessant om in de gaten te houden. Opvallend is wel de afwezigheid van David Alaba. Bovendien doet Marcel Sabitzer vandaag ook niet mee, aangezien hij afgelopen zaterdag op Wembley streed om de Champions League beker. Hoeveel invloed heeft dit op de prestaties van Oostenrijk tegen Servië?

2e Helft: meer dan 1,5 doelpunten

Wie is vandaag de sterkste in Wenen? Dat is de grote vraag. Wel denken wij dat er in de 2e helft meer wordt gescoord dan in de 1e helft. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat er in 6 van de laatste 7 interlands van Oostenrijk minimaal 2 keer werd gescoord in de 2e helft. Wij volgen deze lijn en verwachten meer dan 1,5 doelpunten na rust. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 2,08 op.

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën