Prachtige affiches

Prachtige affiches

08-05-2022

Vandaag is de dag dat Ajax kampioen zou kunnen worden. Als het ze enigszins meezit en Ajax wint in Alkmaar en PSV vervolgens verliest bij Feyenoord, dan worden de Amsterdammers tot kampioen van het seizoen 2021-2022 uitgeroepen. Het kan echter ook volledig de andere kant op gaan, waardoor de titelstrijd weer volledig open komt te staan. Wat dat betreft is de spanning vandaag volop aanwezig. Buiten Nederland staat ook nog eens de Madrileense derby tussen Atlético en Real op het programma. Wij vertellen je meer over de drie meest boeiende potten van deze prachtige zondag.

Feyenoord – PSV

Als er een club in Nederland is die moet barsten van het zelfvertrouwen, dan is het Feyenoord wel. De Rotterdammers staan gewoon in de FINALE van de Conference League. Een waanzinnige prestatie van de mannen van Arne Slot. Het is toch bijzonder knap om de nummer 2 van de Ligue 1, Marseille, uit te schakelen. Tegenstander PSV is daarentegen goed bezig en weet de laatste potjes in de Eredivisie zo goed als allemaal te winnen. De Eindhovenaren kunnen zich helemaal niets veroorloven en moeten dus winnen. Maar ja, de laatste jaren is De Rotterdamse Kuip nu eenmaal een onneembare vesting voor de boeren uit Brabant.

Overwinning Feyenoord

Als er één ploeg is waar PSV moeite mee heeft, dan is het Feyenoord wel. De laatste overwinning van de Eindhovenaren dateert alweer uit 2018. Sowieso eindigden de laatste 3 thuiswedstrijden in een overwinning voor Feyenoord. Gezien het zelfvertrouwen, de geschiedenis en het het dat PSV in uitwedstrijden altijd meer moeite heeft dan in het eigen Philips Stadion, verwachten wij dat de 3 punten in De Kuip blijven. Een overwinning van Feyenoord levert je bij BetCity.nl een quotering van 2,43 op.

AZ – Ajax

Om 14.30 uur staat de altijd beladen wedstrijd tussen AZ en Ajax op het programma. Voor Ajax is dit misschien wel dé belangrijkste wedstrijd van het seizoen, aangezien ze zich weinig meer kunnen veroorloven en echt kampioen moeten worden om verzekerd te zijn van CL-voetbal. Dat het de laatste tijd moeizaam gaat, moge duidelijk zijn. En dan blijkt ook nog eens dat Gravenberch, Martinez en Antony de rest van het seizoen uitgeschakeld zijn. Dit zijn wel drie heel belangrijke spelers. De vraag is hoe Ten Hag dit weer gaat oplossen.

Wordt Ajax vandaag kampioen?

De laatste 3 jaar wist Ajax telkens te winnen in Alkmaar. Gezien de hoge druk en de toch ietwat magere vorm van AZ, verwachten wij dat Ajax vanmiddag gaat winnen. Het blijkt dat Ajax er in de Eredivisie vaak toch staat als het moet. En dat ondanks alle afwezigen. Een overwinning van Ajax levert je bij bet365 een quotering van 1.70 op. Daarnaast verwachten wij dat Dusan Tadic na zijn geweldige doelpunt van vorige week, vanmiddag ook weer gaat vlammen. Als er iemand gebrand is om iets te laten zien na toch wat kritiek, dan is het de Serviër wel. Een doelpunt uit veldspel of penalty levert je bij Circus een quotering van 2,90 op. Geen gekke gedachte, aangezien hij in 6 van de laatste 7 Eredivisiewedstrijden het net wist te vinden.

Atlético Madrid – Real Madrid

Real Madrid is bezig aan een waanzinnig seizoen. Dit werd nog maar eens bevestigd door de ongelofelijke 3-1 overwinning op Manchester City in de halve finale van de Champions League. Dit betekent dat de Koninklijke nu kampioen is en zich daarnaast mag gaan opmaken voor de finale in het grootste clubtoernooi ter wereld. Doet die ouwe Italiaanse rot Ancelotti eventjes hoor. Chapeau! Stadsgenoot Atlético bevindt zich momenteel op een 4e plek en moet alle zeilen bijzetten om plaatsing voor CL-voetbal af te dwingen. Momenteel hebben ze nog 3 punten voorsprong op nummer 5 Betis.

Minder dan 2,5 doelpunt

Wedstrijden tussen beide ploegen leveren vaak niet al te veel doelpunten op. Op zich niet gek met een ploeg als die van Diego Simeone, waarin de degelijkheid en het verdedigen hoog in het vaandel staan. In de laatste 6 wedstrijden werd er niet meer dan twee doelpunten per wedstrijd gescoord. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Jack’s een quotering van 1,84 op.

Verhoogde quotering bij Jack’s

Over Jack’s gesproken trouwens… Als je inzet op Atlético Madrid – Real Madrid krijg je maar liefst 50% extra bovenop je winst. Deze kans mag je absoluut niet laten liggen. Wil je hier meer over lezen? Check dan de promotie op de website.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën