PSV en Ajax tegen de kleintjes

PSV en Ajax tegen de kleintjes

01-10-2022

De eerste dag van oktober is aangebroken en menig voetballiefhebber heeft door dat dit een bomvolle periode gaat worden. Neem hierbij Liverpool Virgil van Dijk als voorbeeld. De aanvoerder van het Nederlands elftal gaat als het goed is tot het komende WK nog 13 wedstrijden spelen. En dat in een tijdsbestek van 6 weken. Dit geldt overigens voor wel meer spelers van ploegen in de Premier League. We gaan je uiteraard een wedtip geven voor de meest uit het oog springende pot uit ’s werelds rijkste competitie. Maar niet voordat we ons hebben gefocust op de Eredivisie. Hierin komen vandaag zowel PSV als Ajax in actie. Ook hier hebben wij het nodige geanalyseerd, waarna we per wedstrijd een weddenschap hebben gevonden voor bij jou op de betslip.

Unibet in de Oddsvergelijker

We beginnen deze preview met heuglijk nieuws. Vanaf vandaag kun je ook de odds van Unibet terugvinden in onze Oddsvergelijker! Dat betekent dat er inmiddels 7 bookmakers zijn aangesloten op ons platform en daarmee wordt het aanbod steeds completer. Ook hebben we voor jullie kritisch gekeken naar Unibet als bookmaker. De recensie en onze mening vind je in dit artikel. Een klein tipje van de sluiter: als liefhebber van wedden op sport is het een must om een account te hebben bij Unibet, alleen al vanwege de hoge odds. Registreer je dus nu via deze link en pak €40 aan free bets!​

SC Cambuur - PSV Eindhoven

We beginnen het artikel met koploper PSV. Na de nederlaag van Ajax op bezoek bij AZ Alkmaar en de overwinning van PSV op Feyenoord, gaan de Eindhovenaren momenteel op doelsaldo aan kop in de hoogste competitie van Nederland. Hier gaan zij het opnemen tegen het Cambuur van trainer Henk de Jonge. Een op het oog eenvoudig potje, aangezien PSV dit seizoen al meermaals flink wist uit te halen tegen de ‘kleintjes’. Gaat PSV vanavond weer volle bak? Of zorgt Cambuur voor een grote stunt?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden van PSV en Cambuur zijn dit seizoen doorgaans doelpuntrijke potjes. Zo vielen er in de 3 gespeelde uitwedstrijden van PSV maar liefst 17 doelpunten. Bij Cambuur vielen er in de laatste 3 officiële Eredivisie wedstrijden ook 11 doelpunten. Wat dat betreft kunnen we ook vanavond het nodige verwachten. Wij verwachten dat er vanavond meer dan 3,5 keer gescoord gaat worden in het Cambuur Stadion. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,91 op.​

Ajax - Go Ahead Eagles

Regerend landskampioen Ajax ging na de wedstrijd tegen AZ Alkmaar met een rot gevoel de interlandbreak in. Een nederlaag tegen Liverpool en AZ komt hard aan in Amsterdam en geeft direct alweer de nodige druk op de ploeg van Alfred Schreuder. En dan moeten ze het ook nog eens opnemen tegen de ploeg waarvan Ajax vorig jaar twee keer niet van wist te winnen. Laten we vooropstellen dat dit overigens wel heel uniek was. Ajax speelt dit seizoen, net als wel vaker, bijna alle ploegen in eigen huis van het kastje naar de muur. En dit gaat ongetwijfeld ook gebeuren tegen Go Ahead Eagles. Al moet gezegd worden dat er een stijgende lijn zit in het spel van de ploeg van René Hake. En dat met twee overwinningen op rij als gevolg. Gaat Go Ahead deze editie opnieuw stunten?

Ajax wint zonder tegendoelpunt

Ajax was voor het aantreden tegen AZ alweer een lange tijd zonder tegendoelpunten. Wij gaan er vanuit dat Ajax vanavond ‘gewoon’ gaat winnen en dat zonder ook maar een tegendoelpunt te hoeven incasseren. Er is immers toch alweer 350 minuten niet gescoord door tegenstanders die op bezoek in de Johan Cruijff Arena komen. De quoteringen voor Ajax dat wint zonder tegendoelpunt ligt bij bet365 op 1,72. Dat lijkt een easy betje.​

Arsenal - Tottenham Hotspur

De derby van Londen staat vandaag om 13:30 op het programma. Nu zijn dit er natuurlijk een stuk of 27, maar deze staat wel bekend als de meest interessante op het hoogste niveau. Koploper Arsenal ontvangt Tottenham Hotspur in eigen huis. En je gelooft het niet, maar dit gaat toch echt tussen de nummer 1 en 3 van de huidige ranglijst. Arsenal wist alle thuiswedstrijden tot nu toe overtuigend te winnen, waarbij het vooral Gabriel Jesus, Martin Odegaard en Gabriel Martinelli mag bedanken Want hoe je het ook wendt of keert, het kijken naar deze spelers is een absoluut genot.

Bij de Spurs zijn de meeste ogen net als de afgelopen jaren gericht op Harry Kane en Heung-Min Son. Al doet de Braziliaanse top aankoop Richarlison tegenwoordig ook met enige regelmaat een duit in het zakje. Wie staat er na vandaag bovenaan in de Premier League? Dat is de grote vraag die heel Londen op deze zaterdag bezig houdt.

Meer dan 1,5 Schot op Doel - Gabriel Jesus

Wij hebben het volste vertrouwen in Arsenal. En dat is iets wat we de afgelopen jaren niet al te vaak hebben gehad. Dit heeft de ploeg van Mikel Arteta zoals gezegd grotendeels te danken aan de Braziliaanse spits Gabriel Jesus. De van Manchester City overgekomen aanvaller schiet regelmatig met scherp en wist tot nu toe 4 keer te scoren in de Premier League. Daarbij schiet hij elke wedstrijd meerdere malen op goal, waarbij hij af en toe dus ook de keeper verschalkt. Wij verwachten dat Arsenal, zoals vanouds, op de aanval gaat waarbij Gabriel Jesus minimaal 2 keer op goal gaat schieten. Meer dan 1,5 Schot op Doel van Gabriel Jesus levert je bij Unibet een quotering van 2,30 op.

De specials bij Jack’s

Eén van onze nauwste samenwerkingen is met bookmaker Jack’s. En dat is niet voor niets. Door de vaak hoge quoteringen doen ze het goed bij ons. Daarnaast hebben ze ook elke week weer de nodige specials waarop je kunt inzetten. Zo zou je bijvoorbeeld in kunnen zetten op Gabriel Jesus (Arsenal) en Harry Kane (Tottenham Hotspur) die vandaag allebei het net gaat vinden. Dit alleen al levert je een quotering van 8,50 op. Ben jij benieuwd naar alle andere Jack's Specials van dit weekend? Bekijk ze dan snel via deze link!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën