PSV op zondagmiddag tegen Feyenoord

PSV op zondagmiddag tegen Feyenoord

17-09-2021

In de Champions League preview van deze week hadden we een paar mooie voorspellingen. Het werd weliswaar geen daverende 2-8, maar Bayern München won vrij eenvoudig van FC Barcelona. Bovendien werd slager Martínez vlak voor het einde van de wedstrijd op de gele bon geslingerd. Helaas faalde Manchester United waardoor de verdubbelaar de mist inging. Op onze Instagram Stories tipten wij nog een mooie fun bet: de bookmaker betaalde je 15,00 (!) keer je inzet als Mazraoui voor een assist zou tekenen. Gebeurde dat? Dat gebeurde zeker: de verdediger bracht Haller in de 63e minuut succesvol in stelling en dus was het feest in huize OddsBeater.

Hoe herstellen de Eredivisieclubs zich van de Europese inspanningen?

Voor het Nederlands voetbal was het een goede week, want er werden flink wat punten voor de coëfficiëntenlijst in de wacht gesleept. Nu is de grote vraag wat deze ploegen dit weekend op de mat laten zien na de zware wedstrijden.

PSV en Feyenoord pakten allebei een punt en maakten geen verpletterende indruk. Op zondagmiddag nemen deze teams het tegen elkaar op in Eindhoven. Hoewel PSV de grote favoriet is volgens de bookmakers, hebben de Eindhovenaren het op één of andere manier altijd moeilijk tegen de Rotterdammers. De laatste zeven onderlinge ontmoetingen eindigden geen enkele keer in een Eindhovense overwinning. De laatste drie keer dat de wedstrijd in het Philips Stadion werd gespeeld, werd het telkens 1-1. Dat klinkt als een mooie fun bet. De odds bedragen 7,50.

Ajax sloopte Sporting Lissabon en keert vol vertrouwen terug naar Amsterdam. In de hoofdstad neemt de landskampioen het op tegen Cambuur Leeuwarden. De promovendus is prima aan het seizoen begonnen: twee overwinningen in vier wedstrijden. Desondanks verwachten wij dat Ajax een flinke maat te groot is. Ajax wint zonder tegendoelpunt, denken wij. Op deze weddenschap staat een quotering van 1,85 en dit lijkt een zekerheidje.

AZ, dat niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel, wacht een lastige uitwedstrijd tegen Heracles. Heracles staat na vier wedstrijden op de 17e plaats en dat is opmerkelijk te noemen. De laatste jaren waren de Heraclieden toch een stabiele middenmoter, maar dit seizoen wil het nog niet vlotten. Desondanks zien wij Heracles hier toch een puntje halen en wellicht iets meer. Wij spelen een dubbele kans (1X). De odds komen neer op 2,04.

Doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie

Wij benoemden het al in een eerdere preview, maar de KKD is een garantie voor doelpunten. Afgelopen maandag werden er vijf wedstrijden gespeeld en daarin vielen maar liefst 24 doelpunten. Dat is een gemiddelde van 4,8 doelpunt per wedstrijd. Dit ondervond ook bookmaker TOTO, want alle competitiespecials die werden aangeboden gingen raak. BTTS in elke wedstrijd, meer dan 23,5 doelpunten in vijf wedstrijden (quotering: 15,00), doelpunt in de eerste helft van elke wedstrijd, doelpunten in beide helften van elke wedstrijd – de kassa rinkelde luidruchtig.

Vanavond staan er negen wedstrijden op het programma en dat doet de quotering van dit soort specials natuurlijk veel goeds. Wij willen benadrukken dat het verstandiger is om singles te spelen, maar soms zijn dit soort fun bets leuk om mee te pakken. Een greep uit de TOTO-specials van vanavond:

  • beide teams scoren in elke wedstrijd (70,00)
  • doelpunt in de eerste helft van elke wedstrijd (11,00)
  • meer dan 1,5 doelpunt in elke wedstrijd (4,50)
  • meer dan 2,5 doelpunt in elke wedstrijd (70,00)
  • meer dan 33,5 doelpunt in alle wedstrijden die op vrijdag gespeeld worden (5,00)

De kans dat ze binnenkomen is zeer, zéér klein, en op lange termijn zal je de bookmaker nooit verslaan op deze manier.

Een wat serieuzere tip is een overwinning van Almere City. Zij nemen het op tegen Jong Ajax. Het tweede van de Amsterdammer is erg wisselvallig aan het seizoen begonnen. Afgelopen maandag werd er nog gewonnen van NAC met 6-3, maar toen speelden Taylor en Danilo van de A-selectie mee. Dat zal vanavond niet het geval zijn, dus zetten wij in op Almere. Daar staat op het moment van schrijven een quotering van 1,60 op.

Wij wensen jullie een fijn weekend en veel succes met de (fun) bets!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën