Real Madrid komt weer in actie

Real Madrid komt weer in actie

30-12-2022

Het laatste voetbalweekend van het jaar is aangebroken. Nog een keer zullen een aantal van de grootste clubs ter wereld alles op alles zetten het jaar 2022 met een positief gevoel af te sluiten. Vandaag is het onder andere de beurt aan Liverpool, dat het in eigen huis opneemt tegen Leicester City. Daarnaast zien we dat West Ham United het in eigen huis opneemt tegen Brentford en dat de regerend landskampioen van Spanje in actie gaat komen. Real Madrid gaat namelijk op bezoek bij Real Valladolid. Wij bereiden je voor op deze 3 wedstrijden en geven je per potje één tip.

Liverpool - Leicester City

Liverpool is de hervatting van de Premier League afgelopen week sterk begonnen door met 3-1 te winnen op bezoek bij Aston Villa. Mede door treffers van Virgil van Dijk en Mohamed Salah kunnen The Reds hierdoor weer omhoog kijken. En dat is maar goed ook voor de ploeg van Jürgen Klopp, aangezien zijn eerste seizoenshelft desastreus verliep. Toch is er uiteindelijk nog geen vuiltje aan de lucht, gezien het feit dat de achterstand op nummer 2 na vanavond zomaar twee puntjes kan zijn. Ze moeten dan wel af zien te rekenen met Leicester, de ploeg die afgelopen week met 0-3 kansloos onderuit ging tegen verrassing van het seizoen Newcastle United. Met een huidige 13e plek, staan The Foxes waarschijnlijk ook precies waar ze horen te staan.

Beide teams scoren - JA

Wij verwachten vanavond een wedstrijd waarin beide ploegen het net gaat vinden. Dit heeft als redenen dat Liverpool zelden de ‘0’ weet te houden en dat Leicester City z’n laatste 3 uitwedstrijden met respectievelijk 0-4, 0-2 en 0-2 wist te winnen. Ondanks dat wij verwachten dat Liverpool deze wedstrijd naar de eigen hand gaat zetten, zien wij daarom zeker mogelijkheden voor allebei de ploegen die op het scorebord komen te staan. Beide teams die scoren levert je bij bet365 een quotering van 1,75 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

West Ham United - Brentford

We gaan snel door naar een op het oog minder aantrekkelijk affiche in de Engelse Premier League. Daar moeten we echter ook gewoon even doorheen. In Londen neemt West Ham United het op tegen Brentford. Dit betreft een wedstrijd tussen de nummer 16 en 10 van de Premier League, waarbij iedereen op voorhand zou verwachten dat het The Hammers zouden zijn die hoger zouden staan dan de concurrent van vandaag. Niets is minder waar. West Ham United kent een zeer matig seizoen, terwijl Brentford met enige regelmaat boven zichzelf uitsteekt. Niet voor niets wist Tottenham Hotspur afgelopen week niet van Brentford te winnen.

Asian Handicap +0,5 - Brentford

Als we kijken naar de huidige vorm van beide ploegen, dan zijn de bezoekers licht in het voordeel. West Ham United verloor de laatste 2 thuiswedstrijden van Crystal Palace en Leicester City, iets dat laat zien dat het absoluut niet draait bij de ploeg van David Moyes. De laatste uitwedstrijd van Brentford was een daverend succes, aangezien zij in het Etihad Stadium met 2-1 te sterk waren voor Manchester City. Kan Brentford opnieuw voor een kleine verrassing zorgen? Wij denken van wel en zijn er van overtuigd dat ze niet gaan verliezen. Een Asian Handicap +0,5 voor Brentford levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Real Valladolid - Real Madrid

Tot slot richten we ons op La Liga, de competitie van regerend landskampioen Real Madrid. Ook zij hervatten vandaag de competitie na een voor veel spelers redelijk zwaar WK. De Koninklijke staat momenteel op de tweede plek, met 2 puntjes achter grote rivaal FC Barcelona. De tegenstander van vandaag staat op een voor hen normale 12e positie. Het is de taak aan Real Madrid wedstrijd als deze ‘gewoon’ te winnen en hiermee de druk op te voeren op koploper Barca. Gaat dit hen lukken? En zien we Luka Modric net zo shinen als op het afgelopen WK?

Minder dan 2,5 doelpunten

We richten ons bij onze wedtip ditmaal vooral op een opvallende verschijning in de meest recente onderlinge ontmoetingen. In de laatste 4 ontmoetingen werd er namelijk in totaal maar 5 keer gescoord door beide teams. Real Madrid wist de laatste drie onderlinge potjes met 1-0 te winnen, terwijl de editie daarvoor in een 1-1 gelijkspel eindigde. Wij denken dat dit een voorteken is voor vanavond, waarbij wij opnieuw voor niet al te veel doelpunten gaan. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën