RKC-AZ voorspelling en tips

RKC-AZ voorspelling en tips

29-08-2024

De start van het Eredivisie weekend vindt plaats in Waalwijk op vrijdagavond om 20:00. RKC Waalwijk ontvangt AZ Alkmaar en dat belooft een mooie wedstrijd te worden. In deze preview blikken wij vooruit op RKC-AZ en geven wij onze voorspellingen voor deze aantrekkelijke wedstrijd. 

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds kort sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

RKC-AZ voorbeschouwing

De laatste Eredivisie speelronde voor de interlandbreak gaat van start. En dit doen we met RKC Waalwijk tegen AZ Alkmaar. Waar RKC het seizoen niet slechter kon beginnen, lijkt AZ Alkmaar ook dit jaar weer mee te gaan doen in de strijd om Champions League voetbal. Toch lieten de Noord-Hollanders zich vorige week het kaas van het brood eten tegen promovendus FC Groningen. Kan RKC Waalwijk dit kunstje herhalen? Wij duiken dieper in dit duel en geven jou een aantal wedtips.

Dat RKC Waalwijk in het openingsweekend van de Eredivisie met 5-1 verloor van PSV neemt niemand de Waalwijkers kwalijk. De twee daaropvolgende duels hadden echter meer moeten opleveren voor de ploeg van Henk Fraser. Allereerst werd er in eigen huis met 1-2 verloren van FC Groningen, waarna men tegen Go Ahead Eagles tegen een kansloze 2-0 nederlaag aanliep. Wat volgt is een 17e plek op de Eredivisie ranglijst die aan het einde van het jaar voor degradatie zorgt. Alle hens aan dek in het Mandemakers Stadion.

Ondanks het vertrek van topschutter Vangelis Pavlidis is AZ Alkmaar het seizoen 2024-2025 aardig gestart. Er werd met 1-0 gewonnen tegen Almere City en NEC Nijmegen, terwijl de Alkmaarders afgelopen zondag met 0-0 gelijk speelden tegen FC Groningen. Hieruit blijkt dat AZ Alkmaar nog geen enkel tegendoelpunt heeft gekregen in drie duels. Daarnaast hebben ze minder verliespunten dan Ajax en Feyenoord, een gegeven dat het vertrouwen in Alkmaar Zaanstreek ongetwijfeld nog groter laat worden. Hier komt onze RKC Waalwijk-AZ Alkmaar voorspelling.

RKC-AZ voorspelling

Het is opvallend te noemen dat AZ weinig scoort. Alhoewel, als je topscorer met bijna 30 treffers weggaat, dan lever je een hoop in. Opvallender is het geringe aantal tegentreffers tot nu toe. Nul om precies te zijn. Wij denken dat RKC Waalwijk ook niet gaat scoren tegen AZ. Simpelweg omdat zij ook pas twee keer scoorden in drie duels. Minder dan 0,5 doelpunten voor RKC Waalwijk tegen AZ Alkmaar levert je bij bookmaker BetMGM een quotering van 2,23 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

RKC-AZ odds

We vertelden je net dat RKC Waalwijk dit seizoen pas twee keer scoorde. Beide treffers kwamen op naam van Richard van der Venne. De ervaren middenvelder scoorde niet tegen Go Ahead Eagles, maar loste wel twee schoten. Wij denken dat hij vandaag opnieuw het vijandelijke doel onder vuur gaat nemen en een keer tussen de palen schiet. Dan is het aan de AZ-doelman om hem eruit te houden. Meer dan 0,5 schoten op doel van Richard van der Venne levert je bij bookmaker 711 een quotering van 1,88 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën