SC Heerenveen-FC Groningen voorspelling en tips

SC Heerenveen-FC Groningen voorspelling en tips

21-09-2024

Het gaat te ver om het duel tussen SC Heerenveen en FC Groningen te vergelijken met de derby tussen AC Milan en Inter Milan of Arsenal en Tottenham Hotspur. Toch zullen de supporters van beide ploegen maar wat blij zijn dat dit duel dit jaar weer op het programma staat in de Eredivisie. Waar het in Friesland momenteel onrustig is, gedijt FC Groningen momenteel lekker onder de goede prestaties van de ploeg van Dick Lukkien. In dit artikel lees je meer over de Derby van het Noorden en geven wij jou twee wedtips.

7 x €11 Free Bets

De wedstrijd tussen SC Heerenveen - FC Groningen is er eentje die nog leuker wordt als je besluit om hier een weddenschap op te plaatsen. En al helemaal als je dit doet bij de nieuwe bookmaker 711. Dit is een aanbieder met een zeer aantrekkelijk Sportsbook waarbij je odds treft die je doorgaans alleen bij Unibet en BetMGM tegenkomt. Daarnaast geniet je van een welkomstbonus ter waarde van €77. Als jij je registreert bij 711, dan krijg je direct 7 Free Bets van €11. Hup, pakken die bonus!

SC Heerenveen-FC Groningen voorbeschouwing

Het SC Heerenveen van Robin van Persie ging vorige week de geschiedenisboeken in dankzij de 1-9 nederlaag op bezoek bij AZ Alkmaar. De Super Friezen leken enigszins naïef te spelen en kregen in de tweede helft de ene na de andere tegentreffer om de oren. Afgelopen dinsdagavond wist Heerenveen ook niet te winnen van FC Twente. Het spel was niet best, waardoor de zorgen voor en de druk op RvP toeneemt. Aan de andere kant kan een ploeg als SC Heerenveen nu eenmaal verliezen op bezoek bij AZ en FC Twente.

FC Groningen liet vorige week zien een echte vechtmachine te zijn. Na een 0-2 achterstand in de Euroborg tegen Feyenoord lukte het de Trots van het Noorden alsnog om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Hierdoor zijn de Groningers nog altijd ongeslagen, aangezien zij tweemaal wonnen en drie keer gelijk speelden. Lukt het FC Groningen om ook deze wedstrijd te overleven en blijven ze hierdoor knap op een plekje in de top 5? Hier komt onze voorspelling!

SC Heerenveen-FC Groningen wedtips

Het moge duidelijk zijn dat FC Groningen er momenteel beter in zit dan de concurrent uit de naastgelegen provincie. Niet voor niets verloor de promovendus dit seizoen nog geen enkel potje. Bij Heerenveen gaat het moeizamer, al moet gezegd worden dat het programma lastig is geweest met uitduels tegen Ajax, AZ Alkmaar en FC Twente. Toch durven wij het aan en gaan we voor een draw no bet voor FC Groningen, waarbij je bij een gelijkspel je geld terug krijgt. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 2,02 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

SC Heerenveen-FC Groningen odds

Vorige week maakte Nederland kennis met Brynjólfur Willumsson. Niet omdat hij beschikt over een zeer bijzondere voornaam, maar vooral omdat hij degene was die verantwoordelijk was voor de twee treffers van FC Groningen tegen Feyenoord. Aangezien het bij SC Heerenveen nogal eens schort aan scherpte verwachten wij dat de IJslander ook dit duel dicht bij het vijandelijke doel gaat komen. Wij gaan voor meer dan 0,5 schoten op doel van Willumsson. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën