Scoort Pavlidis voor de 4e wedstrijd op rij?

Scoort Pavlidis voor de 4e wedstrijd op rij?

03-02-2023

De spanning in de binnen- en buitenlandse voetbalwereld is om te snijden. Niet alleen in de Eredivisie, maar ook in de Bundesliga of de Premier League staan de ploegen redelijk dicht bij elkaar. Hierin wordt dit weekend waarschijnlijk weer het een en ander geschoven. Voordat het geweld in de Eredivisie morgen weer losbarst, staan er ook vandaag 4 potjes op het programma. Wij gaan het vandaag over FC Volendam tegen AZ Alkmaar hebben. In Engeland zien we koploper Arsenal dat op bezoek gaat bij laagvlieger Everton. We sluiten deze Weekend Preview van de zaterdag af met het treffen tussen Manchester United en Crystal Palace. Ben jij er weer klaar voor?

FC Volendam - AZ Alkmaar

 Zoals je van ons gewend bent, beginnen wij onze Preview met wedstrijden uit eigen land. Morgen komt de traditionele top-3 in actie, waardoor we vandaag nog even ergens anders kijken. Vandaag komt namelijk nummer 2 van de ranglijst, AZ Alkmaar, in actie. De Noord-Hollanders zien zichzelf als lid van de top 4 van Nederland, waarbij gezegd moet worden dat ze daar dit seizoen absoluut een gooi naar doen. Vandaag gaan zij op bezoek bij FC Volendam, de ploeg van Wim Jonk die in blakende vorm verkeert. Kunnen zij het de ploeg van Pascal Jansen lastig maken?

Doelpunt Pavlidis 

Als er een speler van AZ in vorm is, dan is het wel de Griekse spits Vangelis Pavlidis. De spits kende vorig jaar een enigszins lastige start, maar laat toch meer en meer zien dat hij een spits van grote klasse is. Niet voor niets scoorde hij afgelopen week een hattrick in het spektakelstuk van 5-5 tegen FC Utrecht. Dit betekent dat hij nu 9 keer wist te scoren in zijn laatste 9 duels. Petje af! Wij verwachten dat hij het in Volendam ook weer gaat laten zien, aangezien AZ Alkmaar de grote favoriet is. Een doelpunt van Pavlidis levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op.

Everton – Arsenal 

Het klinkt misschien gek, maar het is toch echt Arsenal dat nog altijd aan kop gaat in de Engelse Premier League. The Gunners kennen een waanzinnig seizoen en zijn tot nu toe ongenaakbaar. Dit leidt nog altijd tot 8 minder verliespunten dan grootste concurrent Manchester City. Ook na het WK presteerde Arsenal uitstekend, waarbij het alleen 2 punten liet liggen tegen Newcastle United. Tegenstander Everton presteert dramatisch. Trainer Frank Lampard werd onlangs ontslagen en The Toffees zijn inmiddels terug te vinden op een 19e plaats. Gaat Everton dan voor het eerst in jaren degraderen? 

Asian Handicap +0,5 – Everton 

Iedereen ziet en weet dat Arsenal de grote favoriet is vandaag. En terecht. Er gebeuren echter gekke dingen wanneer Arsenal op bezoek gaat in Goodison Park. In de laatste 4 ontmoetingen in Liverpool wist Arsenal namelijk maar 1 punt te pakken. De afgelopen twee jaar ging Arsenal onderuit, waardoor we kunnen stellen dat Everton toch een soort angstgegner is voor Arsenal. Wij gaan daarom voor een enigszins verrassende Asian Handicap +0,5 voor Everton, waarin wij denken dat Arsenal niet wint. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,95 op.  

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Manchester United - Crystal Palace

​We sluiten deze Weekend Preview af met het Nederlands getinte Manchester United. De ploeg van Erik ten Hag presteert nog altijd uitstekend en plaatste zich afgelopen week voor de finale van de Engelse League Cup. Ook in de Premier League doen The Mancunians nog leuk mee. Ze staan momenteel op een plek die recht geeft op Champions League voetbal. Vandaag nemen zij het op Old Trafford op tegen Crystal Palace, de nummer 12 van de Engelse competitie. ‘Palace’ kent een goed seizoen en lijkt niet te hoeven vrezen voor degradatie. Kunnen zij het de ploeg van Woutje ‘Bobo’ Weghorst lastig maken?

Manchester United wint zonder tegendoelpunt

We hebben het al eerder gezegd, maar United blinkt dit seizoen uit in het houden van de ‘0’. Wat betreft de Premier League lukte het David de Gea dit in 5 van de laatste 6 thuiswedstrijden. Crystal Palace wist daarentegen in 5 van de 7 wedstrijden juist niet te scoren op vreemde bodem op het hoogste Engelse voetbal podium. Om die reden verwachten wij opnieuw een zuinige zege van Manchester United, waarin de Spaanse doelman opnieuw niet hoeft te vissen. Manchester United dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op.  
Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën