Scoort Xavi Simons weer?

Scoort Xavi Simons weer?

31-08-2022

Welkom op alweer de laatste dag van augustus! De tijd gaat als de brandweer, wat betekent dat we vanaf morgen alweer in september zijn. Dit betekent doorgaans dat de Champions League op het punt van beginnen staat. Uiteraard komen we volgende week met een uitgebreide preview op het Champions League seizoen. Voordat we daaraan gaan beginnen, worden er nog talloze wedstrijden in binnen- en buitenland gespeeld. Ook op deze woensdag staan er weer meer dan voldoende potjes op het programma in de Eredivisie, de Premier League, de Serie A en de Ligue 1. Wij hebben drie wedstrijden uitgekozen, waarbij jou gaan voorzien van de hopelijk juiste wedtips. De tips van gisteren hebben gelukkig het een en ander opgeleverd. Laten we daar vanavond weer voor gaan!

PSV - FC Volendam

Door de recente Europese wedstrijden van de Nederlandse ploegen kreeg PSV twee weekenden geleden vrijaf. Vandaar dat vanavond de inhaalwedstrijd in eigen huis tegen FC Volendam op het programma staat. Het wordt een fraai weerzien tussen Joey Veerman en de club waar hij ongetwijfeld warme gevoelens bij heeft. Natuurlijk is het zaak dat de Eindhovenaren de sterke wedstrijd tegen Excelsior een goed vervolg geven. Volendam daarentegen wist afgelopen weekend knap met 1-0 van FC Twente te winnen. Hiermee wisten ook zij de eerste overwinning van het seizoen te boeken. Net als de rest van Nederland gaan wij ervan dat PSV eenvoudig zal gaan winnen. Toch hebben we een andere interessante bet voor jou gevonden.

Doelpunt Xavi Simons

Eén van de sterkhouders van PSV dit seizoen is de eerder genoemde Xavi Simons. De van PSG overgekomen aanvaller wist de afgelopen twee wedstrijden in totaal vier keer te scoren en valt op door zijn vrolijke manier van spelen. Daarnaast heeft hij een basisplek afgedwongen en maakte hij tegen Go Ahead Eagles en Excelsior de 90 minuten vol. Wij verwachten dat hij het vanavond weer gaat laten zien tegen FC Volendam. De kans is aannemelijk dat PSV veelvuldig voor het Volendamse doel gaat zijn, waarbij Xavi Simons ongetwijfeld een goaltje mee gaat pikken. De quotering hiervoor ligt bij bet365 op 2,50. Een heerlijke weddenschap!

Manchester City - Nottingham Forest

We gaan snel door naar regerend kampioen Manchester City, dat het in eigen huis opneemt tegen promovendus Nottingham Forest. Op het eerste oog zal dit een walkover worden voor de thuisploeg, aangezien het kwaliteitsverschil ongelooflijk groot is. Toch wist Crystal Palace afgelopen weekend in de rust met 2-0 te leiden tegen The Citizens. Het is dat Bernardo Silva en Erling Braut Haaland het op de heupen kregen. Voornamelijk door een hattrick van de Noor wist City alsnog met 4-2 te winnen. Nottingham Forest ging in eigen huis met 2-0 onderuit tegen het Tottenham Hotspur van Antonio Conte. Hierdoor staan The Tricky Trees momenteel op een 14e plek met vier punten uit vier wedstrijden. Kunnen zij het Manchester City moeilijk maken en voor een stunt gaan?

Meer dan 2,5 Schoten op doel - Erling Braut Haaland

De man in vorm bij Manchester City is topaankoop Erling Braut Haaland. Afgelopen weekend stond hij weer diverse malen op de juiste plek, waarbij vooral zijn derde doelpunt liet zien wat een geweldige spits het is. Inmiddels heeft ex-spits van Dortmund zes goals gemaakt in de eerste vier wedstrijden, waardoor we dus kunnen spreken van een uitstekende start. Wij verwachten dat hij vanavond ook weer veelvuldig voor de goal van Nottingham Forest gaat verschijnen. De afgelopen twee wedstrijden haalde hij overigens gemakkelijk meer dan 2,5 schoten op doel.. Wij denken dat hij dit, zeker tegen laagvlieger Nottingham Forest, vanavond ook gaat doen. De quotering hiervoor ligt bij Jack's op 2,30. Speel je met ons mee?

Arsenal - Aston Villa

We kunnen deze preview natuurlijk niet afmaken zonder over koploper Arsenal te praten. The Gunners gaan aan kop in de Premier League en zijn na vier wedstrijden nog zonder puntverlies. Een knappe prestatie van de ploeg van Mikel Arteta, dat naast het binnenhalen van punten ook goed spel op de mat ligt. Gaat Arsenal zich dit jaar na jarenlange afwezigheid dan eigenlijk weer eens plaatsen voor de Champions League? Het seizoen is nog lang, maar het goede begin is er zeker weten. Vanavond nemen zij het in eigen huis op tegen Aston Villa. De ploeg van Steven Gerrard heeft tot nu toe drie punten gehaald uit de eerste vier wedstrijden en verloor de laatste twee wedstrijden. Met name de thuisnederlaag tegen West Ham United van afgelopen weekend is ongetwijfeld hard aangekomen, aangezien The Hammers tot dan toe alles hadden verloren.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden van Arsenal in eigen huis staan garant voor doelpunten. Zo vielen er in de laatste vijf thuiswedstrijden in de Premier League maar liefst 22 doelpunten in het Emirates Stadium. Dit is een gemiddelde van 4,4 doelpunten per wedstrijd. Wij verwachten dat er vanavond meer dan 2,5 doelpunten worden gemaakt. Een lijn die Arsenal sowieso de laatste drie wedstrijden wist te behalen. Voor meer dan 2,5 doelpunten bij Arsenal - Aston Villa ontvang je bij Circus een quotering van 1,79. Dat kun je niet laten liggen!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën