SK Brann-Go Ahead Eagles voorspellingen en tips

SK Brann-Go Ahead Eagles voorspellingen en tips

30-07-2024

De heenwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SK Brann eindigde in Deventer in 0-0. Dat betekent dat Go Ahead Eagles flink aan de bak moet in Noorwegen om kwalificatie voor de volgende voorronde veilig te stellen. In dit artikel delen wij onze voorspellingen en wedtips voor SK Brann-Go Ahead Eagles en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

Go Ahead Eagles-SK Brann voorbeschouwing

Vorige week liet Go Ahead Eagles zien dat ze zeker iets te vertellen hebben in Europa. Zo kregen de mannen van trainer Paul Simonis een aantal opgelegde kansen om op voorsprong te komen tegen het sterker geachte SK Brann uit Noorwegen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met dezelfde stand als waarmee begonnen werd, waardoor alles zal afhangen van het treffen in Bergen. Kan Go Ahead stunten en zichzelf naar de volgende ronde vechten?

SK Brann lijkt in een kleine dip te zijn beland. De ploeg staat er alsnog aardig voor in de Noorse Eliteserien, maar wist inmiddels alweer vijf duels op rij niet te winnen. En dat in de wetenschap dat de vorm in de weken hiervoor juist wel uitstekend was. Daarentegen moeten we wel melden dat de ploeg in het eigen Brann Stadion vaak de sterkste is. Van de laatste negen thuisduels ging er maar een duel verloren. Betekent dit het einde van de Europese aspiraties van de ploeg uit Deventer?

Wie op voorhand had verwacht dat Go Ahead Eagles in Europa zou spelen, was voor gek verklaard. Toch liet de ploeg vorige week op de Adelaarshorst zien dat ze zeker mee kunnen met een ploeg als SK Brann. En dat terwijl de Noren al wat langer bezig zijn met het seizoen. Veel zal afhankelijk zijn van Bobby Adekanye. De rappe rechtsbuiten van de Eagles speelde een goede wedstrijd en was continu gevaarlijk. Kan hij het ook in het koude, hoge noorden?

Go Ahead Eagles-SK Brann voorspelling

Natuurlijk hopen wij dat Go Ahead Eagles wint. In eerste instantie voor het Nederlands voetbal, maar ook omdat dit soort avonturen zo geweldig zijn voor een club met de status van de ploeg uit Overijssel. Toch gaan wij voor een zege voor SK Brann. De ploeg is thuis nagenoeg onverslaanbaar en liet vorige week al zien dat ze zeker geen slechte ploeg zijn. Met tegenzin zetten wij daarom in op winst voor SK Brann. Dit levert je bij ZEbet een quotering van 1,95 op.

Check de actuele Conference League Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Go Ahead Eagles-SK Brann odds

Noem het een funbet, noem het realistisch, maar we kunnen allemaal concluderen dat Bobby Adekanye vorige week een meer dan prima wedstrijd speelde. De oud-aanvaller van onder andere Ajax, FC Barcelona en Lazio Roma zat er lekker in en maakte het de linksback van de Noren meer dan lastig. Wij gaan vandaag de gok aan en zetten in op een doelpunt van de in Nigeria geboren aanvaller. Dit levert je bij 711 een quotering van 4,70 op.

Check de actuele Conference League Kwalificatie odds nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën