Spa Francorchamps - Pak €250 met €3 inzet

Spa Francorchamps - Pak €250 met €3 inzet

27-07-2023

Het Formule 1 seizoen is bijna toe aan de zomerstop, maar wat is er nou leuker dan wat extra's verdienen met een overwinning van bijvoorbeeld Max Verstappen? Onze favoriete bookmakers hebben weer mooie promoties gemaakt en wij hebben alles in een overzicht gezet! Je kunt namelijk met een inzet van slechts €3 maar liefst €250 verdienen!

Circus - Odds van 100,00 als Max wint!

We hebben een mooie aanbieding voor jullie in het verschiet! Bij bookmaker Circus krijg je maar liefst 100x je inzet als Max Verstappen de GP van Spa Francorchamps wint. Mooi toch?! Dat kun je dus niet laten liggen. Zet een euro'tje in en de kans is vrij aannemelijk dat je zondagavond €100 kunt opnemen!

Maak een account via deze link en pak je kans!

Jacks.nl - 100x je inzet als Verstappen wint

Bookmaker Jacks.nl heeft een heerlijke aanbieding voor nieuwe spelers. Als je vandaag nog een account aanmaakt bij Jack's dan krijg je een quotering van 100,00 als Max Verstappen de GP van België wint. De enige voorwaarde is wel dat je minimaal €100 stort. Vind je dit te gortig, dan is het ook mogelijk om €20 te storten, maar dan krijg je een quotering van 50,00 aangeboden. Beide aanbiedingen zijn heel interessant, want de normale quotering voor een overwinning van Max is slechts 1,28.

Maak een account aan via deze link en profiteer snel!

Unibet - 50x je inzet als Max wint

Één van onze favoriete bookmakers is natuurlijk Unibet. En ook Unibet laat de F1-fans niet in de kou staan dit weekend, want bij Unibet krijg je maar liefst 50x je inzet als Verstappen de race weet te winnen. Er zijn minder lucratieve zondagen te verzinnen! 

Maak een account aan via deze link en pak alle boosts mee!

bet365 - €50 aan Free Bets

Bij bet365 kun je €50 aan wedkrediet/free bets verdienen als je een nieuw account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is €10 inzetten  en dan heb je leuk wat extra speelgeld voor dit weekend!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

€100 Free Bet bij ZEbet

En als je dan toch lekker bezig bent, maak dan ook meteen even een account aan bij ZEbet. Deze bookmaker heeft ook een geweldige welkomstbonus voor jou in huis. Jouw eerste storting wordt verdubbeld met een Free Bet tot maximaal €100!

Maak een account aan via deze link en profiteer van de Free Bet!

€711 aan bonus bij 711

Als je eens een kijkje wilt nemen in het online casino dan is 711 voor jou perfect. Je krijgt een fantastische welkomstbonus van maximaal €711, dus dat geeft je leuk wat extra speelgeld om het uit te proberen.

Maak een account aan via deze link en claim jouw €711 aan bonus!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën