Spanje-Duitsland voorspellingen en tips

Spanje-Duitsland voorspellingen en tips

04-07-2024

De eerste kwartfinale op het EK 2024 wordt gespeeld in Stuttgart. Spanje en Duitsland, twee topfavorieten voor de eindwinst, nemen het tegen elkaar op. Een kraker van jewelste! In dit artikelen delen wij onze voorspellingen en wedtips en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

50 keer je inzet als Nederland wint

Voordat we vooruitblikken op deze wedstrijd, willen we graag jouw aandacht voor deze prachtige aanbieding. Nederland gaat natuurlijk winnen van Turkije en bij bookmaker BetMGM krijg je maar liefst 50x je inzet voor deze weddenschap! Nederland is de grote favoriet voor de overwinning met een normale quotering van 1,60, dus deze kans kun je niet laten liggen!

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Spanje-Duitsland voorbeschouwing

Er zijn veel mensen die vinden dat de finale van EURO 2024 tussen Spanje en Duitsland moet gaan. Het zijn simpelweg de twee best voetballende ploegen op het toernooi tot dusver. Echter komen beide landen elkaar tegen in kwartfinale waardoor we na vanavond afscheid nemen van gastland Duitsland of Spanje, de meest overtuigende ploeg tot nu toe. Duidelijk is wel dat we een geweldige wedstrijd voorgeschoteld gaan krijgen met een aantal absolute smaakmakers op het veld. Wat te denken van EK-topscorer Jamal Musiala of de revelatie op het middenveld van Spanje, Fabián Ruiz?

La Furia Roja en Die Mannschaft nemen het tegen elkaar op in een volgepakt stadion in Stuttgart. Voor Duitsland zullen er ongetwijfeld herinneringen opdoemen aan de 2-0 zege op Hongarije. Het ging weliswaar moeizaam, in een vroeg stadium van de groepsfase was de groepswinst al binnen. Duidelijk was wel dat de Duitsers aardig weg kwamen tegen Denemarken. Schrik zat er ook kort in het Spaanse kamp. Geheel tegen de verwachtingen in kwamen zij op achterstand in de achtste finale tegen Georgië. De ploeg van de la Fuente herpakte zich echter knap en volwassen en won met 4-1. Wat dat betreft lijkt Spanje licht in het voordeel te zijn. Wat wordt jouw weddenschap? Hier komt onze voorspelling voor Spanje-Duitsland!

Spanje-Duitsland voorspelling

We zien vaak dat wedstrijden tussen toplanden in de knock-outfase voor weinig treffers zorgen. Neem de wedstrijden Frankrijk - België, Zwitserland - Italië, Engeland - Slowakije en Portugal - Slovenië als voorbeeld. Wij verwachten vandaag een leuk duel, maar wel eentje met weinig doelpunten. Niet voor niets vielen er in 6 van de laatste 7 onderlinge ontmoetingen maximaal 2 doelpunten. Wij gaan vandaag opnieuw voor minder dan 2,5 doelpunten, want deze odds zijn erg interessant. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,82 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Spanje-Duitsland odds

De nog altijd jonge Pedri is een van de grote meneren bij Spanje. Net als fantastische buitenspelers Lamine Yamal en Nico Williams. Bij Pedri is ons opgevallen dat hij minimaal een keer op doel schoot in zijn laatste twee duels op EURO 2024. Gezien de kansen van Denemarken tegen Duitsland, valt er echt wel iets te halen bij de ploeg van Julian Nagelsmann. Wij gaan daarom voor een derde schot op doel op rij voor de jonge spelverdeler van Barcelona. Meer dan 0,5 schoten op doel van Pedri levert je bij bet365 een quotering van 2,62 op. Mooie odds, toch?!

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën