Spanje-Engeland voorspellingen en tips

Spanje-Engeland voorspellingen en tips

12-07-2024

De EK-finale is in aantocht! Spanje en Engeland gaan strijden om het Europees Kampioenschap voetbal. Het belooft een fantastische wedstrijd te worden tussen twee gelijkwaardige landen, maar wie grijpt die felbegeerde beker? In dit artikel delen wij onze voorspellingen en wedtips voor Spanje-Engeland en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze EK finale kunt beginnen.

Kies jouw winnaar en krijg 50x je inzet

BetMGM is sinds kort beschikbaar voor Nederlanders en maakt nu al een verpletterende indruk! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en heeft fantastische promoties. Tijdens de finale van het Europees Kampioenschap is het dus een goed moment om een nieuwe bookmaker uit te proberen. Als welkomstaanbieding kun je kiezen voor de ''Golden Boost'', je krijgt namelijk 50x je inzet als je kiest voor een overwinning van Spanje of Engeland!

Een account aanmaken kun je doen via deze link.

Spanje-Engeland voorbeschouwing

Ondanks de enorme tegenvaller voor het Nederlands Elftal kijken we toch uit naar de finale van EURO 2024. Tienduizenden mensen in Berlijn en miljoenen televisiekijkers zullen weer klaar zitten voor de eindstrijd tussen Spanje en Engeland. OddsBeater heeft jou het gehele toernooi geholpen door het uitdelen van wedtips. En dat is tijdens de finale niet anders. Daarom vertellen we je in dit artikel alles over deze kraker tussen twee absolute grootmachten. Met natuurlijk weer een aantal gloednieuwe EK-wedtips.

Het hele toernooi ziet de gemiddelde voetballiefhebber dat Spanje de gedoodverfde favoriet voor de eindzege is. Spanje won tot nu toe elk duel op het toernooi en versloeg hierdoor Kroatië, Italië, Albanië, Georgië, Duitsland en Frankrijk. Toch niet de minste namen. Het goede nieuws is dat Alvaro Morata niet geblesseerd raakte door een sliding van een beveiliger en het feit dat Dani Carvajal weer terugkeert in de basis. Geluk bij een ongeluk neemt Dani Olmo zijn ploeg bij de hand. De vervanger van Pedri laat zien dat hij van absolute wereldklasse is. Neemt hij La Furia Roja ook bij de hand tegen de Engelsen?

Al sinds 1966 droomt heel Engeland van het winnen van een nieuwe titel. Drie jaar geleden ging het mis op Wembley. Eindelijk haalden The Three Lions weer eens de finale. Deze finale in eigen land ging helaas verloren tegen Italië. Na penalty's welteverstaan. Op het WK in Qatar bereikten de Engelsen de halve finale. Toch is de kritiek op de Engelsen dit EK niet mals. Het spel is om te janken en eigenlijk lieten ze alleen tegen Nederland zien dat ze goed kunnen voetballen. Weet de ploeg van Gareth Southgate voor het eerst in 58 jaar een titel te pakken?

Spanje-Engeland voorspelling

Wij hebben zin in de finale. De halve finales tussen Spanje en Frankrijk en Nederland en Engeland waren het aanzien meer dan waard en we kregen een aantal fraaie treffers voorgeschoteld. Wij denken dat beide landen vandaag gaan scoren. Deze weddenschap was winstgevend in de laatste drie duels van Spanje. Iets wat we ook kunnen zeggen van de laatste drie duels van Engeland. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 2,03 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Spanje-Engeland odds

Een van de grootste spelers op dit EK is Dani Olmo. De aanvallende middenvelder van RB Leipzig begon het toernooi als wisselspeler, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit het Spaanse team. Hij scoorde zowel tegen Georgië, Duitsland en Frankrijk en laat hiermee zien dat hij in bloedvorm is. Wij denken dat hij in de finale ook goed zal zijn voor een doelpunt of assist. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 3,05 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën