Spanje-Frankrijk voorspelling en tips

Spanje-Frankrijk voorspelling en tips

08-07-2024

De eerste halve finale op het EK 2024 wordt gespeeld in de Allianz Arena in München. Spanje en Frankrijk gaan strijden om de plek in de finale. Het belooft een fantastische wedstrijd te worden tussen twee gelijkwaardige landen. In dit artikel delen wij onze voorspellingen en wedtips voor Spanje-Frankrijk en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

BetMGM - 50x je inzet als Nederland wint

BetMGM is sinds kort beschikbaar voor Nederlanders en maakt nu al een verpletterende indruk! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en heeft fantastische promoties. Tijdens het Europees Kampioenschap is het dus een goed moment om een nieuwe bookmaker uit te proberen. Als welkomstaanbieding kun je kiezen voor de ''Golden Boost'', je krijgt namelijk 50x je inzet als Nederland wint van Engeland!

Een account aanmaken kun je doen via deze link.

Spanje-Frankrijk voorbeschouwing

Voorafgaand aan EURO 2024 hadden veel mensen misschien verwacht dat Spanje-Frankrijk de finale van het toernooi zou gaan worden. Het zijn misschien wel de twee beste voetballanden van het moment. Het moment is dan toch aangebroken. Niet in de finale, maar in de halve finale. Na bloedstollende kwartfinales wisten beide landen zich te plaatsen voor de laatste vier van het toernooi.

Spanje maakt van alle deelnemende landen aan het EK 2024 de beste indruk. De groepsfase werd zonder problemen gewonnen en in de achtste finale moest Georgië eraan geloven met een 4-1 nederlaag. De kwartfinale was een lastige opgave, aangezien gastland Duitsland de tegenstander was. Een van de leukste duels op het toernooi eindigde uiteindelijk in een 2-1 zege voor de Spanjaarden door een laat doelpunt van Mikel Merino, middenvelder van Real Sociedad. Kan Spanje ook Frankrijk verslaan?

Frankrijk kent een zeer matig toernooi. Iets wat op voorhand al werd verwacht. Wat tegelijkertijd werd verwacht, was het feit dat de Fransen van Didier Deschamps ver zouden komen. Ook dit is gelukt. Zonder nog maar een velddoelpunt te hebben gemaakt, staat Les Bleus gewoon weer in de halve finale van een eindtoernooi. In de achtste finale won Frankrijk dankzij een late eigen goal van Jan Vertonghen, terwijl Portugal in de kwartfinale na penalty's werd verslagen. Weet Frankrijk dit keer wel te scoren? Of is er weer een penalty of eigen doelpunt nodig? Hier komen onze voorspellingen voor Spanje-Frankrijk.

Spanje-Frankrijk voorspelling

Ondanks dat het affiche Spanje - Frankrijk er eentje om van te smullen is, zijn wij bang voor een matige wedstrijd. Frankrijk speelt namelijk extreem behoudend. In de vijf duels van Frankrijk op EURO 2024 vielen er in totaal vier doelpunten. Dit is een gemiddelde van nog geen enkele treffer per duel. Wij gaan daarom voor een duel met minder dan 1,5 doelpunten. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 2,63 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Spanje-Frankrijk odds

Een van de beste spelers van het huidige EK is de Spanjaard Dani Olmo. De aanvallende middenvelder, die nu nog voor RB Leipzig speelt, schittert in het geven van assist en het maken van doelpunten. Zo was hij degene die zijn land in de kwartfinale tegen Duitsland op een 1-0 voorsprong schoot. Wij denken dat hij vandaag ook weer meer dan 0,5 schoten op doel gaat lossen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën