Spanje-Italie vooruitblik en voorspelling

Spanje-Italie vooruitblik en voorspelling

19-06-2024

De eerste landen zijn zeker van de volgende ronde van EURO 2024. Vandaag kunnen we hier zomaar een aantal landen aan toevoegen. Zo spelen Spanje en Italië tegen elkaar in groep B. In groep C zien we het op papier mooie duel tussen Denemarken en Engeland. Toch begint de dag met de wedstrijd tussen Slovenië en Servië. Welke ploegen weten vandaag te vechten voor hun laatste kans? En welke ploegen weten na vandaag al dat ze doorgaan naar de laatste 16 van het EK 2024 in Duitsland? Wij vertellen je alles over de duels en geven je drie wedtips.

Slovenië - Servië wedtips

De donderdagmiddag begint met een duel tussen Slovenië en Servië. Beide landen speelden een alleraardigste eerste wedstrijd in de groepsfase, maar behaalden opvallend genoeg geen drie punten. Slovenië maakte tot de laatste seconde kans op de zege tegen Denemarken, maar bleef steken op een gelijkspel. Servië bood Engeland namelijk aardig partij en moest helaas voor hen genoegen nemen met een 0-1 nederlaag. Vandaag krijgen de beide landen uit het oostblok een nieuwe kans op een overwinning. 

Doelpunt Benjamin Sesko

Wij zijn stiekem fan van Benjamin Sesko. De aanvaller van RB Leipzig besloot zijn seizoen in stijl door in elk van zijn laatste zeven duels te scoren. Ook in de wedstrijd tegen Denemarken liet de boomlange Sloveense aanvaller zien over bijzondere kwaliteiten te beschikken. Er zijn namelijk maar weinig spelers die beschikken over zo’n poeier als Sesko. Kan je dat schot op de paal nog voor de geest halen? Wij denken dat hij vandaag wel gelukkiger gaat zijn en een doelpunt maakt. Een treffer van Benjamin Sesko levert je bij ZEbet een quotering van 4,30 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker. 

Denemarken - Engeland wedtips

Met Engeland gaan we vandaag een van de titelfavorieten in actie zien komen. Daar moeten we wel direct aan toevoegen dat The Three Lions wel een beetje extra gas mogen geven. Tegen Servië ging het namelijk bijna mis. Denemarken daarentegen speelde een geweldige eerste helft tegen Slovenië. Met een uitblinkende Christian Eriksen. Zij gaven het in de tweede helft wel volledig weg, waarna in de slotfase de 1-1 op het scorebord verscheen. Dit betekent dat Denemarken een goed resultaat goed kan gebruiken.

Beide teams scoren - JA

Engeland mag dan wel de favoriet zijn, wij denken dat Denemarken vandaag een geduchte tegenstander zal zijn. Sterker nog, wij denken dat de Denen minimaal een doelpunt gaan maken. Beide teams scoren - JA was namelijk winnend in de laatste drie duels van de Scandinaviërs. En dat terwijl Jordan Pickford zijn Engelse doel maar twee keer wist schoon te houden in de laatste zes duels. En de laatste onderlinge ontmoetingen? Die eindigde in een 2-1 zege voor Engeland. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 2,13 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker. 

Spanje - Italië wedtips

Naast Frankrijk - Nederland is Spanje - Italië misschien wel de mooiste wedstrijd van de gehele groepsfase. Spanje ging als een jekko van start door eenvoudig met 3-0 af te rekenen met Kroatië. Italië kwam aan de andere kant goed weg door nipt met 2-1 van Albanië te winnen. De winnaar van vandaag is zeker van de volgende ronde, terwijl de verliezer toch nog moet gaan oppassen. Wie trekt er vandaag aan het langste eind tijdens deze titanenstrijd?

Meer dan 2,5 doelpunten

De wedstrijden van Spanje zijn de laatste weken bijzonder trefzeker. In zes van de laatste zeven duels vielen er namelijk 3 of meer treffers. Ondanks het feit dat wedstrijden van Italië doorgaans wat saaier en degelijker zijn, vielen er tegen Albanië in totaal toch ook 3 doelpunten. Wij denken dat we vandaag een leuke wedstrijd te zien krijgen die in de lijn van die EK past. Met een flink aantal doelpunten dus. Niet voor niets eindigden de laatste twee onderlinge duels in een duel met 3 doelpunten. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij JACKS.nl een quotering van 2,15 op. 

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën