Spanje-Nederland - de wedtips

Spanje-Nederland - de wedtips

10-08-2023

Vannacht, rond de klok van 03.00 speelt het Nederlands Vrouwenelftal de kwartfinale van het WK Vrouwenvoetbal. En dat is iets waar veel Nederlanders volgens bondscoach Andries Jonker de wekker voor moeten zetten. Wij vinden dat hij gelijk heeft en dat we maar met z’n allen moeten genieten van de clash met Spanje in het Nieuw-Zeelandse Wellington. Flikt Oranje het en bereiken zij de halve finale van het grootste voetbaltoernooi ter wereld? Wij vertellen je alles over Spanje - Nederland en geven je 3 wedtips.

Spanje - Nederland

Dat Nederland vandaag in de kwartfinale van het WK staat, is eigenlijk geen verrassing. De Oranje Leeuwinnen behaalden tijdens de laatste 4 grote toernooien namelijk altijd de laatste 8. Uiteraard neemt dit niet weg dat het opnieuw knap is. Na de groepswinst werd afgelopen week eenvoudig gewonnen van Zuid-Afrika, waardoor vandaag de eerste echte test op het programma staat. Spanje verloor dan wel met 4-0 van Japan in de groepsfase, de ploeg was allang en breed geplaatst en rekende vervolgens in de achtste finale knap met 5-1 af met Zwitserland. Lukt het Nederland om ook Spanje te verslaan?

Meer dan 2,5 doelpunten

Waar Nederland het tot nu toe redelijk rustig aan doet qua doelpuntrijke wedstrijden, scoren de Spanjaarden er al een lange tijd flink op los. In 11 van de laatste 12 officiële interlands van Spanje vielen er namelijk meer dan 2 doelpunten. Niet gek als je flink op de aanval speelt. Wij verwachten daarom dat er vandaag ook minimaal 3 doelpunten vallen, waardoor we kiezen voor meer dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,18 op.

Check de actuele WK Vrouwen odds in onze Oddsvergelijker.

Asian Handicap +0,5 - Nederland

Nationalistisch zoals we zijn hebben wij het volste vertrouwen in Oranje. Nederland wist titelverdediger Amerika dit jaar op een gelijkspel te houden en kwam daarbuiten amper in de problemen. Daarbij kennen de Oranje dames de Spaanse dames van binnen en buiten, waardoor wij Nederland vandaag niet zien verliezen. Daarom gaan wij voor een Asian Handicap +0,5 voor Nederland, waarin Nederland minimaal gelijkspeelt. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,08 op.

Check de actuele WK Vrouwen odds in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Jill Roord

Vorige week hebben we je de tip gegeven om in te zetten op een doelpunt van Jill Roord. De middenvelder van VfL Wolfsburg scoorde opnieuw en is hierdoor inmiddels 3 wedstrijden op rij trefzeker voor Nederland. Het is en blijft een goed, maar tegen quoteringen van 5,20 kan niemand op. Daarom gaan wij opnieuw voor een goal van Jill Roord. Zeker omdat ze er zo lekker in zit. Een doelpunt van Jill Roord levert je bij Circus een quotering van 5,85 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën