Spurs tegen Arsenal

Spurs tegen Arsenal

12-05-2022

Tijdens de maand mei is er op bijna elke dag wel iets te beleven. Zo hebben we deze week alweer van een aantal mooie wedstrijden kunnen genieten. Dat zal vanavond niet anders zijn. Vanavond staat namelijk de Londense derby tussen Arsenal en Tottenham op het programma. In La Liga neemt het Villarreal van Danjuma het op tegen Rayo Vallecano. En tot slot neemt het Anderlecht van Joshua Zirkzee het in de Belgische Kampioenspoule op tegen Royal Antwerp FC. Al met al een drietal wedstrijden, waarbij nog meer dan genoeg op het spel staat. Om de avond nog mooier te maken hebben wij voor jou per wedstrijd een interessante wedtip uitgezocht.

Tottenham Hotspur – Arsenal

De strijd om het 4e Champions League ticket is losgebarsten in Engeland. Waar United inmiddels is afgehaakt, presteert het Arsenal van trainer Mikel Arteta momenteel erg goed. Ze staan op de knappe 4e plek met 4 punten voorsprong op stadgenoot Tottenham. En dat met nog 3 wedstrijden te gaan. Laten beide ploegen het nou net vanavond tegen elkaar opnemen.

Als we kijken naar de selecties zijn wij in ieder geval van mening dat Arsenal het erg knap doet. Iets wat de laatste jaren wel eens anders is geweest. Bij een overwinning van Arsenal spelen The Gunners volgend jaar eindelijk weer eens in het ‘miljardenbal’. Bij een overwinning van Tottenham worden de laatste twee wedstrijden van het seizoen ongekend spannend.

Winst Tottenham

De laatste 3 edities van de Londense derby op White Hart Lane eindigden in een overwinning voor de Spurs. Wat dat betreft is het duidelijk dat Arsenal moeite heeft met een bezoekje bij de buren. Om die reden en het feit dat het voor Spurs de laatste kans is om zich te kwalificeren voor de Champions League, verwachten wij dat zij vanavond aan het langste eind zullen trekken. Een overwinning voor Tottenham levert je bij TOTO een quotering van 2,25 op.

Rayo Vallecano – Villarreal

Dat Villarreal een sterk seizoen achter de rug heeft, is geen verrassing. De ploeg van trainer Emery speelde een aantal waanzinnige potten en reikte zelfs tot de halve finale van de Champions League. Om volgend jaar weer verzekerd te zijn van Europees voetbal moet The Yellow Submarine echter nog wel even flink op het gas trappen. Ze staan op het moment op een ietwat teleurstellende 7e plek en moeten nog achterom kijken ook. Vallecano daarentegen is uitgespeeld en staat op een voor hen knappe 12e stek.

Dubbele kans voor Vallecano

Villarreal en uitwedstrijden in La Liga is helaas voor hen geen fijne combinatie op het moment. Van de laatste 5 wedstrijden op vreemde bodem verloren zij er maar liefst 4. Dat kunnen we ronduit slecht noemen voor een club met het Europese succes van de laatste jaren. Vallecano is ook niet bepaald in vorm en moet het in thuiswedstrijden voornamelijk doen met gelijke spelen. Gezien de matige vorm in uitwedstrijden en de aantrekkelijke quotering verwachten wij een dubbele kans 1X voor Rayo Vallecano. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,02 op.

Anderlecht – Royal Antwerp FC

De laatste wedstrijd die we behandelen voor deze donderdag gaat tussen Anderlecht en FC Antwerp. Afgelopen weekend speelden beide ploegen ook al tegen elkaar, waaruit bleek dat Anderlecht op het moment een stuk beter in vorm is. Het werd maar liefst 4-0 in Antwerpen. Hierdoor staat Anderlecht momenteel op de 3e plek in de play-offs. De titelstrijd gaat zoals bekend tussen het Club Brugge van Alfred Schreuder en het nog altijd verrassend goede Union Sint-Gillis.

Beide teams gaan niet scoren

Het valt op dat Antwerp de laatste weken maar moeizaam het net vindt. Gezien het feit dat ze zo hard zijn afgedroogd door Anderlecht kan dit ook niet anders dan invloed hebben op de gemoedstoestand. Om die reden verwachten wij dan ook dat er weinig gescoord gaat worden, al helemaal door de uitploeg. De quotering voor Both Teams to Score - No ligt bij BetCity.nl op 2,08.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën